pondelok 1. júna 2015

S 3-minútovou maskou od Havlíka je každý deň perfektný

Ahoj, kočky!

Najlepšie sa ráno vstáva, keď sa na niečo tešíme. Nemusia to byť ani veľké veci či udalosti, aj maličkosť v nás môže spôsobiť eufóriu. Takej kozmetickej maniačke postačí malá strieborná tuba s takmer zázračným obsahom, aby ráno natešená vyskočila z postele a spravila krátky ranný rituál. S trojminútovou čistiacou maskou.

HAVLÍKOVA PŘÍRODNÍ APOTEKA, BIO RANNÁ MASKA ČISTIACA (3-MINÚTOVÁ)


Ešte donedávna som poctivo maskovala aspoň raz do týždňa. Väčšinou som používala čistiace masky večer, pretože nájsť si 15-20 minút ráno bolo u mňa nemožné. Potom sa mi do oka dostala ranná maska, ktorej názov hovoril o expresnom výkone. Nevyskúšať ju by bola škoda aj preto, že pochádza od značky, ktorá ma nejakú dobu poriadne dráždila. A tak som si pri prvej objednávke dopriala tri vytúžené kúsky, medzi nimi aj túto masku. Nedávno som avizovala, že je skvelá a niekoľko z vás si žiadalo okamžitú recenziu. 


Hoci som si písala poznámky, teraz neviem, čím skôr začať. Maska má niekoľko benefitov, ktorými si ma získala natoľko, že si ju budem dokupovať asi dlhšiu dobu. Na prvý pohľad ma zaujalo krásne minimalistické balenie. Striebristá tuba (nie je to hliník a zrejme ani čistý plast) so zelenkavou nálepkou pôsobí uhladene a milo. 


Tuba je zapečatená a treba ju prepichnúť vrchnáčikom, takže hygiena a čistota je na prvom mieste.


Pôvodne som čakala hustú (hutnú) pastu. Maska je však krásne krémová a hladká, takže nanášanie je ľahké a rýchle. Má prírodné zleženie a krásnu prírodnú vôňu, ideálnu na ranné prebudenie. Vonia sviežo a čisto, najviac v nej cítim tymián a jemnú levanduľu. Nanáša sa na nevyčistenú pleť najlepšie hneď ráno po prebudení. Tri minúty jej stačia na to, aby na pleti otvorila póry a dôkladne ju do hĺbky vyčistila, osviežila a zregenerovala. Tie tri minúty sú taký akurátny čas na posedenie na "tróne", po ktorom nasleduje odstránenie masky vlažnou vodou a zvyšok hygieny. Maska sa našťastie odstraňuje tiež rýchlo, žiadne drhnutie zaschnutej hmoty ako sme zvyknuté u masiek s dlhšou dobou pôsobenia. 
Po zmytí mám skvelý svieži pocit na tvári, ale vidím aj peknú čistú pleť. Pokožka je vďaka maske hladká a jemná na dotyk, pripravená na nanesenie denného krému alebo oleja. Ja praktizujem ešte medzikrok v podobe Hauschkovho pleťového tonika, až potom nanesiem olej. S touto kombináciou som spokojná.


Maska sa dodáva v jednoduchom papierovom obale s podobnou nálepkou ako na tube, len je na nej viac informácií o výrobku, zloženie, dokonca popis obsiahnutých látok - moje obľúbené čítanie.



Obsiahnuté zložky sú preložené do češtiny, čím si firma u mňa získala ďalší dobrý bod. Maska obsahuje rozmarínový, levanduľový, konopný a olivový olej, ktoré sa starajú nielen o vyčistenie pleti, ale aj o jej ochranu a výživu.
Trocha ľutujem, že som si rovno nekúpila veľké balenie, pretože maska má dlhú dobu spotreby. Ja ju však nepoužívam každý deň, len 2 - 3-krát týždenne, takže aj 30 mililitrové balenie mi vydrží pár mesiacov.

Obsah: 30 ml (dostupné aj v 150 ml balení)
Cena: cca 7 €



V škatuľke je priložený list na recyklovanom papieri, v ktorom sú krásne opísané nielen účinky a použitie masky, ale aj viac informácií o jej účinných zložkách, niečo o koži i o prírode. Najviac sa mi páči, ako si výrobca zakladá na kvalite a sile prírody, no najmä prístup. Nejde len o biznis, tu ide o vzťah.

Neviem, či som v dnešnej recenzii ukázala dostatočne moje nadšené pocity, ale ak nie, zhrniem ich do pár slov - výborne, skvelo, sviežo a čisto, tak sa cíti nielen moja pleť po použití tejto masky, ale aj ja. Toto môže byť ten správny štart do nového dňa aj pre vás.

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Fíí, tsk toto ma ozaj zaujalo. Je určená na určitý typ pleti, alebo by som ju mohla askúšať aj ja, čo trpím akné a ekzémami naraz? :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie je na ňom napísané, na aký typ pleti konkrétne je, ale v prípade, že trpíš ekzémami, nebola by som si celkom istá liehom, rozmarínovým olejom a citrusovými zložkami. Na druhej strane obsahuje konopné zložky, ktoré práve pri týchto problémoch pomáhajú. Je to na tvojom zvážení. Pre mňa je maska úžasná, ale moja pleť je relatívne okej, len občaj ju trocha potrápi akné.

      Odstrániť
  2. Vyzera viac než dobre..:-) Verím, že máš hned krajši den s touto maskou :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, Patty. Je skvelé, objaviť takýchto kozmetických pomocníkov, na ktorých sa dá spoľahnúť :)

      Odstrániť
  3. Ona ale potvora obsahuje docela dost konopí, to by mi moje pleť asi moc nepoděkovala :-/ Tak to mě docela mrzí. No nic, vidím to na intimní mýdlo, šampón a přírodní zázrak :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V akom zmysle tvoja pleť nemá rada konope? Ja som na ňu používala aj čistý konopný olej a bolo to okej - v zime, teraz v lete ho využíva priateľ na ekzém :)
      Šampón a prírodný zázrak už mám, mala som si kúpiť aj ten intímny gél. Keď budem dokupovať masku, prihodím ho :D

      Odstrániť
    2. No mám na něj alergii, zrudne mi kůže a začne svědit. Podobně jsem na tom s avokádovým olejem.

      Odstrániť
    3. Uf, jasné. Takéto problémy, našťastie, nemám, zatiaľ všetko dobre znášam :) Ale chápem, že nie je sranda dávať si na kozmetiku takéto bacha.

      Odstrániť
  4. Ahojte kočky!
    Havlíkovú odporúčam všetkými desiatimi! Keďže som zástancom prírody, táto značka je pre mňa zatiaľ top, čo sa prírodnej kozmetiky týka. Veľmi kvitujem Aknelku, že sa rozhodla recenzovať túto značku. S touto maskou mám tie najlepšie skúsenosti. Často sa ráno budím s lesklou T-zónou,nakoľko pleť produkuje počas noci výpotky,s ktorými si ale táto maska hravo poradí. Pleť je svieža, čistá- pripravená na ďalšiu úpravu. Tiež odporúčam arganový olej a takisto Bio český krém-vhodný aj pod make-up (svieži, ľahký, výživný- siaha po ňom aj môj manžel, pre ktorého ako väčšinu chlapov, sú krémy nepriateľmi:D ). Mamku som obdarovala Krásnou pani s klinickou štúdiou ELIX-IR, tak už len čakám na jej hodnotenie. Ináč, pri každej objednávke si nájdete pár vzoriek, ako darček. Takto sa mi dostal pod ruky aj Prírodný zázrak, ktorý som si hneď nato objednala. Najbližšie sa Vrelo odporúčam túto značku. Ďakujem za tento blog! Pekný deň

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za milý komentár :) Práve cez víkend som kamarátke odporúčala niekoľko výrobkov, medzi nimi najmä Havlíkov prírodný zázrak - ten krém je naozaj skvelý, stihli sme minúť už jedno veľké i malé balenie, takže čoskoro si ho budem musieť znova zadovážiť. Môj priateľ si tiež obľúbil pár Havlíkových krémikov.

      Odstrániť