štvrtok 15. januára 2015

Winter Mix & Match

Ahoj, kočky!

Či je zima, či je mráz, spárovať ich treba zas!
Rýmom začíname dnešný hlavne obrázkový príspevok, ktorý sa mi bude tvoriť jedna báseň. Je to totiž môj obľúbený post, novotvorený každý štvrťrok. Po troch mesiacoch som sa zasa prehrabala celou svojou lakovou a rúžovou zbierkou a vytriedila pre vás, ale aj pre seba, "zimné mix & match"...
Už tradične ich tvorí 5 rúžov z rôznych farebných rodín, a k nim 10 lakov (plus v tomto vydaní aj jeden efektový nadlak).




TELOVÁ * MÄTOVÁ

Takúto kombináciu sme tu mali už v lete, avšak tá bola teplejšia. Odtiene som tentokrát prispôsobila obdobiu, takže sú všetky "chytené" ranným mrázikom. Sama som nečakala, že ma práve táto trojkombinácia tak zaujme, no zrejme je to tým, že väčšinou fandím výrazným farbám a tieto sú tak krásne zastreté. (Len ma mrzí, že rúž vyzerá na perách trocha divne - kvôli fotkám som ho totiž naniesla na pery dosť veľa, tak to, prosím, ospravedlňte.)
rúž Maybelline, Color Whisper, 620 Bare To Be Bold




PINK * PEARL WHITE * SPARKLING BLACK

Výrazne i nežne sa môžem cítiť jedine s nádherným ružovým rúžom. Žiadna bejby, aj keď v kombinácii s bielym perleťovým lakom pôsobí zraniteľne. Stačí vymeniť lak za čierny pieskáčik plný dúhových trblietok a rocková rebelka je na svete.
lak Essence, Colour & Go, 102 Sparkling Water Lily




RED * BLACK * SILVER

Červená má toľko podôb, že je ťažké určiť, kde začína a kde končí. Moja zimná červená koketuje s malinovou a na zimu je to pre mňa jej ideálna podoba. Ozvláštnia ju laky so štruktúrou, jeden čierny s efektom kože, druhý strieborný pripomínajúci napadaný sniežik a silvestrovský farebný ohňostroj.
lak Misslyn, Leather Look Nail Polish, 86 Overknees
lak Rival de Loop, Special Effect, Sand, 301




VINE RED * SUNNY SNOW

Hádam som to s popisom farieb neprehnala. Ešte tá vínovo červená sedí, na perách ju ťahá trocha k bordovej, na nechtoch možno dokrvava. Ale slnečná snežná? Tú som si vymyslela, aby mi ladila k téme. Trocha slnečných lúčov v smotanovom základe, kde-tu krásna trblietka, tak vyzerá ten správny lak, čo robí z každého dňa sviatok.
rúž Astor, Lipcolor Butter, 019 Plump It
lak Essence, Colour & Go, 113 Do You Speak Love?
lak Manhattan, Birthday Colours, Chin Chin!





VIOLET * DARK BLUE * GLITTERS

Môžem sa z nej zblázniť! Violka, Violetka, to je farbička, ktorá robí divy. Najdokonalejšia farba zimy (ale aj leta), najchladnejšia, neprehliadnuteľná. Samotný rúžik je taký úžasný kúsok, ktorý si veľmi šetrím a chránim, pretože bol z limitky a aj vtedy bolo ťažké ho zohnať. Vonia ako sladký čaj, cukríky, našľahaná bielková pena so sirupom, ako cukrová vata, ako všetko sladké, čo si viete predstaviť. Skombinovať k nemu laky bola brnkačka, hodia sa k nemu všetky studené farby. A trblietky, ani tými nepohrdne.
rúž Manhattan, Intense Lip & Cheek Balm, 003 First Class (názov hovorí za všetko)
lak Essence, Thermo Effect, 01 Fantastic Girl
oak Golden Rose, Jolly Jewels, 101





Dúfam, že sa aj vy so mnou podelíte so svojimi obľúbenými farebnými kombináciami. Teším sa :)

Pekný deň!

16 komentárov:

  1. Radosť pozerať na tieto farebné kombinácie :) Najviac ma zaujal červený lak od Essence a rúž od Manhattanu z posledných fotiek. Krása!
    .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelý výber, Katka ;) Červený lak Essence má podľa mňa úžsný odtieň, ani príliš červený, ani dooranžova, ani príliš tmavý. Aj mne sa veľmi páči.
      Ale ten rúž Manhattan, to je môj malý skvost. Ja ho tak zbožňujem, že je mi ho ľúto aj míňať. No obšas si ho dám, lebo by to bola škoda :D

      Odstrániť
  2. Och, ja by som si nevedela vybrať, páčia sa mi naozaj úplne všetky varianty :) No možno najviac ma zaujal ten "lak na pery" od Gosh s lakom Misslyn- ak sa smiem spýtať, kde si ten pekný lak zohnala?

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super, som rada, že sa farbičky páčia :)
    Neviem presne, ktorý lak teraz myslíš - "lak" na pery Gosh sa dá zohnať vo FAnn parfumérii a ten lak Misslyn mám už dosť dávno, kupovala som ho v Rakúsku, no bola to limitka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. aj som ti chcela napísat ze rada by som videla tie ruze aj na perach a cim som isla nizsie si ma potesila najviac sa mi paci ten gosh a astor krasne farby:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :D Zjavne si podobný typ ako ja, čím výraznejšie pery, tým lepšie :D

      Odstrániť
  5. juj, to masielko astor sa mi páči.. a s tým "perlovým" lakom úplná bomba :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi sa teším, že som na masielko v tomto odtieni narazila. Podľa mňa je to dosť nezvyčajná farba a perfektne drží. Mala som ho predvčerom, behala som po meste, pila som kávu, čosi malé som jedla, a hoci vrstva rúžu zmizla, pery mali stále super farbu a boli veľmi vláčne. Super!!!

      Odstrániť
  6. Ani neviem, co sa mi paci najviac. Mas talent odhadnut kombinacie, ale to som ti pisala uz aj pri poslednom takomto kombinacnom clanku. Ale aj tak, asi naj je kombinacia c. 1 s Lipcolor butter a tiez prva s Lip lacguer. Inak, ja som este stale nenabrala odvahu na modry lak na nechty, ale ty ma stale tak provokujes :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Opäť také milé slová a ja sa ti, Juli, priznám, že strašne rada kombinujem. Už od detstva :)
      No a modrý lak? Ja naň tiež nemám stále odvahu, ale rada ho napríklad nosím s džínsami, obyčajným bielym tričkom a nejakým kardiganom. K tomu pokojne štekle a slnečné okuliare. K minišatám by som si takýto výrazný (modrý, červený, fialový) lak asi nevedela dať.

      Odstrániť
  7. To masielko od Astor by som si v tomto odtieni utekala kúpiť, ale hnevá ma ňom to, že sa strašne rýchli ošúpa obal, čo ma rozčuľuje..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka, presne to isté rozčuľuje aj mňa. Iste vieš, že som tak trocha blázon do obalov a svoju kozmetiku si "šanujem", takže chcem, aby stále vyzerala ako nová. A to sa pri týchto masielkach, žiaľ, nedá, lebo písmenká sa ošúpu doslova po pár hodinách v kabelke :( Zato na odtieň nedám dopustiť a ako som písala vyššie, najnovšie ma dostala jeho kvalita.

      Odstrániť
    2. Dievcata, detto! Oskrabane obaly- neznesiem. To uz potom radsej vezmem odlakovac a jemne odstranim vsetko, nech je to radsej uplne bez pisma.

      Odstrániť
    3. Hmm, to je dobrý nápad s tým odlakovačom. Mne doteraz nenapadlo dať dole zvyšky oškriabaných písmen. Ale mám tip - na takýto "čistý" obal nalepiť nejakú peknú nálepku alebo ho oblepiť obľúbenou washi páskou :)

      Odstrániť
  8. Uzasne kombinace, tyhle clanky miluju! Vubec se nemuzu rozhodnout, co se mi libi nejvic, snad hned prvni skupina, druha kombinace, telova s matovou...ale...i kdyz... Vsechny kombinace jsou uzasne!!:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Marcelka, ja sama som na podobné inšpiračné články uletená. A veľmi ma ich baví prípravovať :) Telová s mätovou je taká chutnučká a je to možno jediná kombinácia, pri ktorej si viem predstaviť, že ten mätový lak vynosím :)

      Odstrániť