utorok 27. januára 2015

NOTD: Sparkling Water Lily

Ahoj, kočky!

Od decembra so mnou strávil toľko času, že jeho koniec musel prísť. Možno si dáme ešte jedno-dve rande, ale potom príde deň rozlúčky. Napriek tomu, že nepatrí k môjmu "typu", užili sme si krásne časy...

ESSENCE, COLOUR & GO, 102 SPARKLING WATER LILY

O tom, že perleťové veľmi nemusím, viete. O tom, že tento som celkom "musela", už viete tiež. Čo ma na ňom tak upútalo, že som ho lakovala ostošesť? Neviem. Asi zima, sneh, slniečko. A ten zastretý polomatný finiš počas dňa. Na ostrom svetle vynikli jeho nenápadné svetlomodré trblietky, ktoré sa mi podarilo zachytiť len na predposlednom a poslednom obrázku. Na prvej fotke je až príliš perleťový, to preto, lebo bol ožiarený bleskom, ale aj tak mi tam tá perleť až tak nevadí. Ďalšie fotky ukazujú to, prečo sme si tak porozumeli. Vyzeral ako zahmlený, akoby sa na ňom usadil ranný mráz, no zároveň bol lesklý. Predstava tohto finišu ma nútila tak často po ňom siahať. Páči sa mi na krátkych nechtíkoch. Teraz ho mám tiež, ale nechtíky sú trošička dlhšie, čo tiež nie je zlé, no na kratších je to predsa len viac "cute".
Ak sa vám páči, máte poslednú možnosť ho v stojanoch Essence nájsť, pretože v novej várke lakov už nebude. Ja si síce ďalšiu fľaštičku zrejme kupovať nebudem (chcem predsa trocha zredukovať svoju zbierku), ale myslím si, že je to jeden z mála perleťových lakov, ktorý na nechtoch vyzerá obzvlášť pekne.
A iste bude v zľave!










Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Perleťové odstíny u laků na nehty moc neprferuji, ale když je nějaký povedený, jako třeba tento od Essence, tak neodolám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak ja mám podobný z tej kolekcie good girl bad girl, možno o štipku matnejší a o kvapku viac ružovej by sa tam našlo, ale veľmi sa mi páči

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ten lak z limitky lákal aj mňa, ale tiež už jeden podobný mám, o niečo ružovejší a "mliečkovejší" :D

      Odstrániť
  3. Ten je krasny, zimni, zasnezeny, zmrzly, nadherny! A moooc Ti slusi:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Parádny zimný láčik, čo sa krásne hodí k našej snehovej nádielke :)

      Odstrániť