piatok 23. januára 2015

NOTD: Purple Pearls

Ahoj, kočky!


Zdá sa mi, že mi nie je súdené ukázať vám dnešný lak. Teraz je to na dobrej ceste, začala som písať, ale priznám sa vám, že v pláne bol už niekoľkokrát od decembra.

MANHATTAN, BIRTHDAY COLOURS, O14 PURPLE PEARLS

Ani láčik z purpurových perál nepatrí mne, ale sestre. Je to opäť jeden z tých, ktorým ja na sebe neviem prísť na chuť. Keď perleť začne žiariť, ja si pripadám zablúdená kdesi v dávnych dobách minulého tisícročia. Pritom nejaké "perleťáky" predsa len v zbierke ukrývam, dokonca ich občas aj nosím (jeden, ktorý som túto zimu nosila dosť často vám čoskoro aj ukážem), vo fľaštičke ich dokážem obdivovať aj niekoľko minút, ale na nechtoch mi dlho nevydržia. Deň, maximálne dva, keď nestíham prelakovať, potom sa rozlúčime.


Purple Pearls som na sebe nemala ani 24 hodín. Vlastne som ho len nafotila a o krátky čas musel ísť z nechtov. Ešte som si hovorila, že ak vymyslím, k čomu by sa mi hodil, požičiam si ho, ale tuším, že by som to nezvládla. Pritom ide o veľmi pekný kúsok. Stredná fialová so sivým podtónom kúpajúca sa v pene striebristého shimmeru. Opis mi ide skvele, len keby ten shimmer nebol potiahnutý tak hrubou perleťou. Bez toľkých odleskov by sa mi páčil omnoho viac, ale čo ja viem? Tento odtieň bol predsa namiešaný na túžobnú žiadosť fanúšičiek značky Manhattan, a tie predsa vedia, čo chcú.


Nechcem ale nikoho ovplyvňovať, či je lak pekný alebo nie. Pretože pekný je. Mne sa len nepáči na mne, to je všetko. A keby som ho vedela nosiť, nosila by som ho rada.
Obsah: 11 ml
Cena: cca 5 €








Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Absolútne prekrásny!!! Vidíš, tak toto je lak, aký ja môžem. Aj odtieň, aj perleť, aj všetko. Cyklaménové a fialové vo všetkých odtieňoch keď niekde vidím, hneď aj kupujem. Ale tie modré stále nie a nie. Len vo fľaštičkách a na iných nechtoch. Čiže to máme tak naopak :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juli, ale teraz si ma potešila, lebo mne bolo toho láčika hrozne ľúto, že som o ňom toľkokrát povedala, že na mne sa mi nepáči. Ja tak občas súcitim aj s vecami, preto sa teraz teším, že tebe (aj mojej sestre) sa páči preveľmi :)

      Odstrániť
    2. Ty si taká zlatá, vždy je v tebe taká dobrota :-) Ešte aj lak poľutuješ, taký malý anjelik.

      Odstrániť
    3. Ale nie, až taký anjelik nie som, ale láčiky občas poľutovať treba :)

      Odstrániť