nedeľa 11. januára 2015

Líčenie: Strieborná na nočnej modrej

Ahoj, kočky!

Práve som nastúpila na strednú a užívala si nové možnosti, predovšetkým každodennú možnosť zabehnúť do mestskej knižnice. Knihomoľ som bola vždy, a tak som tam bola varená-pečená, avšak až v tomto týnedžerskom období som objavila hudobné oddelenie, v ktorom bolo oddelenie s časopismi. Pre mňa raj na zemi. Zrazu som si mohla na týždeň vypožičať akýkoľvek módny časopis. A nie, že ich v tom čase nebolo dosť. Bolo. Stačilo. Prečo vlastne začínam s knižnicou? Pretože v tom hudobnom oddelení som našla jeden časopis (škoda, že si už nepamätám, ako sa volal, myslím, že to bol nejaký český pre mladé ženy), z ktorého som si vytrhla jednu stranu. Áno, spravila som to a roky som tú stranu opatrovala ako poklad. Boli na nej tváre modeliek, ktoré podľahli modrým očným tieňom. Pozor, nemusíte sa desiť, všetky s tou modrou na očiach vyzerali skvelo. A ja na to ani po toľkých rokoch neviem zabudnúť.
Napriek tomu, že s modrou na celom viečku by som asi na ulicu len tak nevyšla, často ma to k nej ťahá. Občas si ňou oživím nudný mejkap, ale teraz som sa poriadne odviazala... Som zvedavá na vaše reakcie ;)


Na poslednej fotke vidíte všetky produkty, ktoré som na viečkach použila (už klasicky chýba riasenka...). Celé líčenie prebehlo mimoriadne rýchlo, ani som to nečakala. Do vnútorného kútika oka som plochým štetcom naniesla fialovo-modrý Color Tattoo (CT) v odtieni Mauve Crush, na zvyšok pohyblivého viečka nádherný Permanent Taupe. Ten som štetcom na viečku vytvarovala do mandľového oblúčika tak, ako som chcela mať neskôr líniu modrého tieňa. Kým CT celkom nezatvrdli, vtláčala som na ne tmavomodrý tieň Essence Wild At Heart. Tieň je samostatne slabšie pigmentovaný, ale na takomto tmavšom podklade sa krásne "vyfarbil", dokonca sa ukázali jemné trblietky, ktoré "nasucho" zanikajú. Čistým blendovacím štetcom som párkrát prešla po okraji tieňa v "banániku" oka a mierne zmazala ostrú líniu. Pozdĺž horných rias som naniesla striebornú tekutú linku Miss Sporty, ktorú skladujem už poriadne dlho, ale neprestáva ma baviť. Na dolné viečko som vatovou tyčinkou naťupkala trocha CT Mauve Crush, no až teraz som si uvedomila, že by sa tam viac hodila matná sivá. Horné riasy som zvýraznila vrstvou riasenky.
Po výrazných očiach som už nechcela na tvári zvýrazňovať vôbec nič. Naniesla som si len mejkap, upravila obočie, na líca naniesla jemučkú ružovú lícenku a na pery som použila nenápadný Colour Whisper, len škoda, že mi cezeň presvitá ružový odtieň mojich pier. Páčili by sa mi viac nude.








Doprajete si niekedy modrú v líčení? Je to vaša obľúbená farba?

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. To je nádherné :-)
    Zvu vás všechny na mou Giveaway o voňavé ceny :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mě to tedy přijde moc pěkné. Ano je to výraznější barva, ale ostatní zvolené barvy k tomu jsou jemné a tak se mi to moc líbí.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podľa mňa super,dokonca bez striebornej linky by som to nosila kľudne aj v bežný deň, cojaviem, k skinny jeans, bielej bluzke, modremu nahrdelniku... Ach jo, som sa zasnivala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miška moja, no ty si to dokonale zladila. A vieš čo, v takom oblečku by som aj ja vyrazila, namiesto striebornej linky by som dala tmavohnedú hore aj dole a možno by som sa nebála ani červenšieho rúžu. Už sa vidím, ako vyrážam do nočného mesta! :D

      Odstrániť
  4. ja sa modrej nejak bojím, myslím si že mojim hnedým očiam nepristane, alebo možno som ešte nenašla ten správny odtieň pre mňa :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, práveže hnedé oči a modrá, to je krásna kombinácia. Ale je pravda, že rozhodne viac pristane tmavohnedým očiam ako svetlým a výber odtieňa hrá veľkú rolu :) Keď nájdeš ten správny odtieň, možno nám ho aj ukážeš ;)

      Odstrániť
  5. Krasne, uzasne, mladistve! Moc Ti to slusi, jako vzdy:)

    OdpovedaťOdstrániť