nedeľa 4. januára 2015

Líčenie: Frozen Yoghurt

Ahoj, kočky!

Začína sa zmrákať a ja sa vám musím priznať, že sa dnes trocha premáham, aby som dokončila tento článok s líčením. Chcela som ho publikovať už ráno, ale poznáte to, keď to nejde, tak to nejde.
Na túto nedeľu mi však vyšlo líčenie, ktoré sa mi zdalo byť ako skvelé na začiatok nového roka, takže tu ho máte.


Líčenie vzniklo ešte v polovice decembra, keď sme všetci túžili po snehu, ale ten nie a nie prísť. A mne vtedy napadlo, že by ho možno privolala ľadová princezná. Tá sa nakoniec zmenila na princeznú z mliečneho baru, ktorá si svoje očné tiene zladila s jahodovým mrazeným jogurtom.


Poďme teda na to, ako si podobné líčenie vykúzliť. Ako podklad pod očné tiene som použila bielu jumbo ceruzku NYX v odtieni Milk, ktorú som použila len na pohyblivé viečko a rozmazala dostratena. Na tento podklad som plochým štetcom "prikladala" svetlučký ružový tieň z paletky Dior (na obr. paletka vpravo). Do záhybu oka som blendovacím štetcom naniesla "tieň" pomocou úžasného odtieňa kontúrovacej lícenky NYX v odtieni Taupe, ktorý som rozmazala až pod obočie. Potom som prstom nabrala biely perleťový tieň z druhej paletky Dior (na obr. paletka vľavo) a naťupkala som ho na ružový tieň. Svetlosivou perleťovou linkou som spravila "chvostík" pozdĺž rias horného viečka. Vnútorný kútik oka som rozjasnila pomocou rozjasňujúcej ceruzky Essence v svetlom telovom odtieni. Riasy som zvýraznila vrstvou tmavohnedej riasenky.
Pleť som zjednotila obľúbeným mejkapom a zafixovala ho púdrom. Obočie dostalo tvar pomocou tmavohnedého tieňa, líčka som jemne zafarbila spomínanou kontúrovacou lícenkou NYX. Pery dostali príjemnú farbu vďaka balzamovému rúžu Manhattan.


Ružovú na očiach skoro vôbec nenosím, no v takejto perleťovej verzii ma celkom zaujala. Zdá sa mi, že je to ďalšia farba, ktorá si rozumie s mojou farbou očí a ani nepôsobí presladene či vyumelkovane. 






Čo si o ružovej v líčení myslíte vy? Nosíte ju?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Liceni vypada nadherne a slusi Ti, moc, u sebe bych mela z takove barvy strach, co se stinu tyka, nejsem velky experimentator. Jine je to u laku na nehty😆 Ale zpatky ke Tvemu krasnemu liceni-zboznuji Tvou linku!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, Marcelka, to sa tak príjemne číta. Ja nielen v živote, ale aj v líčení prechádzam fázami, keď som napríklad po "nudnom" roku 2013 prešla minulý rok na bláznivejšie a veselšie farby a až tak sa ich nebojím. No najradšej zostávam verná svojej klasice - neutrálne oči, výrazné pery :)

      Odstrániť
  2. 2 foto je top.. krasne licenie :-)

    OdpovedaťOdstrániť