piatok 14. novembra 2014

Kiss me, Freddy

Ahoj, kočky!

Zistila som, že sa mi zúžila paleta lakov, ktoré by som vám z mojej zbierky rada ukázala. Dokonca sa mi zdá, že v poslednom čase si nechty lakujem stále rovnako a čuduj sa svete, už dva dni (!!!) mám len priesvitný lak. Jednu vrstvu. V mojom prípade je to dosť nepochopiteľné, lebo neznášam nenalakované nechty, dokonca aj jedna tenká vrstva mi je nepríjemná. Čo sa deje?

ESSENCE, COLOUR & GO, 190 KISS ME, FREDDY

Tak krásny vo fľaštičke a tak si naň neviem zvyknúť na svojich nechtoch. Po tomto odtieni som siahla okamžite, ako som ho po jesennej výmene našla v stojane Essence. Studené odtiene zelenej so sivým podtónom ma vždy fascinovali a dlho som čakala na nejaký podobný odtieň laku. Až keď som si kúpila Freddyho, uvedomila som si, že podobný som si vlastne chcela kúpiť od Catrice. A ten sa mi páči ešte troška viac.
No ale aby to nevyznelo inak ako má, stodeväťdesiatka je zaujímavý kúsok. Možno sa nebude hodiť každej, ale byť pobozkaná Freddym by každá byť chcela. Aby sme si rozumeli. Freddy to hrá na drsňáka, chladného rockera so striebornými odleskami svojho vybíjania, ale v podstate je to romantický chlapík, ktorý miluje prechádzky po orosenej tráve za ranného šera. V určitom svetle je to zlatíčko.
A je fakt pekný. Len ja si na tieto trblietkavé láčiky na sebe stále neviem zvyknúť, hoci sa mi takto páčia.
Obsah: 8 ml
Cena: cca 1,69 €







Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Tak ten je opravdu krásný! Asi bych se do stojanu Essence měla podívat, jaké nové hezké láčky nám přichystali :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Treba obzrieť, možno nájdeš nejaký nový zaujímavý kúsok...

      Odstrániť
  2. to je veľmi zaujímavý odtieň. Z fotiek pôsobí tak holograficko-metalicko-trbliatavo, bože to je výraz :-D Závidím, že sa ti zmenšila čakáreň :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj je pekný, ale ako píšem vyššie, musím si naň trocha zvyknúť. Ja a trblietky sme sa dlho nekamarátili.

      Odstrániť
  3. Ja som si kupila jeden Essence tento tyzden vo vypredajoch a mozu na nich ludia nadavat ja mam essence rada :) aj tento mas krasny!

    Pozyvam na 5 rocnu giveaway o Bioderma balicek, stylove hodinky a 50€ voucher, tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/11/mega-naj-naj-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keďže lakujem 2-3-krát do týždňa, nevadí mi slabšia výdrž laku. Ale musím povedať, to som asi zabudla spomenúť, že práve pri tomto kúsku sa mi štetček zdal akýsi "macatý". Bolo to asi kvôli trblietkam, tie sa naň nalepia, takže tak pôsobí, no ľudí to môže odradiť.

      Odstrániť