utorok 11. novembra 2014

Blogger's Choice

Ahoj, kočky!

Utorkový príspevok bude 2v1, pretože k pravidelnej recenzii laku na nechty sa pridá aj krásny rúž. Oba výrobky mám doma už dlhšie a nie som si istá, či ich ešte stále majú v predajných stojanoch Manhattan (pre prípad, že by ste sa chystali na nákup do zahraničia).

MANHATTAN, BLOGGER'S CHOICE



MATTE LIPSTICK, 2 PAPAYEAH!

Iskrivá oranžovo-červená ma chytila za srdce okamžite. Ako bonus je matný finiš. Jednoduchý pevný čierny obal s priesvitným vrchnáčikom a bielymi nápismi. Keď sa mi naň podarilo natrafiť, radavala som sa zo skvelého nákupu. Aj keď svojím zložením rúž trocha vysušuje jemnú pokožku pier, neodrádza ma to od jeho nosenia. Je dôležité, aby pred jeho nanesením boli pery vláčne, bez šupiniek, pretože ich môže ľahko zvýrazniť. Suchšia konzistencia býva u matných rúžov bežná, nie je tomu inak ani teraz, ale pocitovo mi príde aj tak veľmi príjemný. Veľmi dobre sa nosí, na perách je ľahučký, výborne pigmentovaný a dobre drží. Ak pri pití priveľmi netlačím perami o pohár, nezanechá na ňom ani jedinú stopu. Myslím, že svoju spokojnosť som primerane vyjadrila.






Blogger opäť šialeným spôsobom "upravil" zväčšené fotky, takže moja pokožka je zrazu biela a zvláštne fľakatá a rúžu chýba pár stupňov žiarivosti. Ale aj tak vidno, že na perách je pekný :)


NAIL POLISH,  002 NI HAO IN THE MORNING

Rovnakú radosť ako rúž mi spôsobil aj tento zdanlivo nenápadný lak. Pri fotení som mala pocit, že sa mi podarilo zachytiť jeho krásu, pretože tej má na rozdávanie, ale chýba tu práve to podstatné (takže sa ho pokúsim ešte nejako nafotiť a foto pridám na fb). Aby ste mali aspoň predstavu, nad čím sa toľko rozplývam, je shimmer tohto smotanového krásavca. Shimmer, ktorý obsahuje, z neho robí unikát, pretože nie je len strieborno-zlatý (ako vidno na fotkách), obsahuje aj nenápadné modrunké, ružovučké, žltkasté a zelenkavé čiastočky, vlastne takú nádhernú farebnú dúhu a ja vám to musím ukázať. Foťák si však robí čo chce a nech fotím vo všetkých možných uhloch, na obrázku je vidieť len ten strieborný a zlatistý prach. Napriek dokonalej kráse má však tento láčik aj jednu malú chybičku, strašne málo na nechtoch vydrží. Nalakovaný som ho mala dvakrát (či trikrát) a vždy sa mi po dvoch dňoch začal olupovať. Noo, a trocha ťažšie sa ním lakuje. Treba si na to vyhradiť trocha viac času, lebo "lysinkuje" a má tendenciu schádzať zo štetca v hrubšej vrstve. Pritom je lepšie naniesť ho radšej v troch celkom tenučkých vrstvičkách.
Mňa tieto problémiky aj tak neodradili a mám chuť nalakovať si ho znova.









Pekný deň!

2 komentáre: