utorok 7. októbra 2014

Chin Chin!

Ahoj, kočky!

Uvažujem, ako je možné, že v lete, keď som mala najviac práce a málo voľného času, bola som schopná držať sa vlastného blogového harmonogramu, v ktorom som publikovala aspoň 5 článkov týždenne. September mi pretiekol medzi prsty, že som si to nestihla ani uvedomiť a teraz vidím, ako sa mi na pracovnom stole množia laky na nechty, ktoré vám chcem ukázať, všade mám popísané nápady na články, šminky porozdeľované do rôznych škatuliek a vrcúšok, aby som nezabudla, kto s kým a ako sa k sebe dostane. Zrejme aj mnohé z vás to majú podobne, hlava plná nápadov a plánov, čas však neúprosne upaľuje mimo nás. Dnes však chytám do ruky jeden láčik, aby som ho po napísaní tejto recenzie uložila do farebnej škatule k ostatným momentálne najnosenejším farbičkám.

MANHATTAN, LE BIRTHDAY COLOURS, 002 CHIN CHIN!

Nákup perleťových lakov si neviem vysvetliť. Obyčajne sa mi na mojich nechtoch nepáčia, hoci vo fľaštičke sú tak zaujímavé. Lenže ja si ich aj tak občas kúpim. Dokonca ich aj občas nosím, no aj tak sa mi na sebe veľmi nepáčia. Čo sa však stalo nedávno. Boli sme so sestrou v Bipe, kde sme obzerali nejakú zaujímavú kozmetiku, lepšie povedané zaujímavé laky, no nemali sme svoj deň. Pomaly sa chystáme na odchod, keď zrazu na malom stojane v uličke objavím nejakú novú kolekciu láčikov Manhattan z nejakej narodeninovej limitky. Na prvý pohľad mi tie farby pripadali o ničom, pri lepšom prizretí sa však objavujem neskutočne pekné a aj celkom neopozerané odtiene a zrazu nevie, čo si vybrať. Ja som sa nakoniec zaprela a vybrala si len jeden odtieň, sestra dva. Ten môj vám dnes ukážem. Je to mličkový perleťáčik, ale iste taký, aký ste ešte nevideli. Tá jeho perleť je totiž dozlata, no to nie je všetko. Obsahuje aj primerané množstvo trblietok, ktorých odlesky zostali verné podkladu a menia sa od zlato-zelenej po tyrkysovo-modrú, občas s nádychom fialkovej. Trblietok v laku nie je priveľa, podľa mňa tak akurát, aby sa dal dobre odlakovať, aby nebol prekombinovaný, ale aby patril medzi vzácne šperky lakovej zbierky. Kameň úrazu je tak trocha lakovanie. Štetec necháva v laku svetlejšie lysinky, preto treba pracovať veľmi opatrne, aby sa na nechte vytvorila rovnomerná farebná vrstva. Ja som pri lakovaní použila tri vrstvy, pretože obligátne dve boli na môj vkus nevýrazné a ja mám rada poriadnu vrstvu laku na nechtoch. Výdrž tipujem na priemerné tri dni. Mne sa na prostredníku po troch dňoch kúsok odlúpol a môžete to vidieť aj na foto, kde som lak doplnila, aby som ho nafotila. Potom šiel, samozrejme, dole. Takéto drobnosti ma od neho v žiadnom prípade neodradili a čin čin sa stal aktuálne mojím veľkým obľúbencom, tak veľmi sa mi páči.
Obsah: 11 ml
Cena: cca 5 €







Na záver malá pikoška: Laky z kolekcie Birthday Colours boli vytvorené s pomocou fanúšikov značky Manhattan. Ak si správne spomínam, na FB prebiehala výzva, aby fanúšikovia navrhli dotiene, z ktorých sa potom vybralo niekoľko a tie boli podkladom pre vytvorenie tejto kolekcie. Podľa mňa to bola úspešná akcia, pretože lakové nadšenkyne najlepšie vedia, čo im v zbierke chýba. (Mne podľa obrázkov chýba ich mätovo-perleťový odtien.)

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. mam rada ked vydrž laku je aspon tie tri dni:)) a tento je velmi zaujimavy vidno tam tie odlesky do zlata:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne taká výdrž stačí, ale napríklad minule mi jeden dosť dobre držiaci lak nevydržal ani jeden deň, keď som mala ruky dosť dlho vo vode, takže to nie je len o laku, ale aj o činnostiach, ktoré prevádzame :D No ale odlesky dozlata ma jednoznačne dostali :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Ozaj :) Zdá sa nenápadný, ale vie to pekne rozbaliť.

      Odstrániť
  3. Ty zlatý odlesky mě dostaly, nádhernej ! :)

    OdpovedaťOdstrániť