nedeľa 14. septembra 2014

Melted Peony - môj nový favotit

Ahoj, kočky!

Prajem vám všetkým krásnu nedeľu, ktorú by som vám rada aj ja spríjemnila. Tentokrát dlho očakávanou recenziou. Predstavím vám môj momentálny TOP produkt asi z celej dekoratívky, ktorú vlastním.

TOO FACED, MELTED, MELTED PEONY

Svet dekoratívky sa s jeho príchodom poriadne zatriasol. Dievčatá sa húfne vrhali do jeho náručia a nebránili sa ani viacerým. Aj moje srdce zatúžilo po jednom. Keď ho dostalo, zahorelo silnou láskou... No zjavne ku všetkým. Taký je tekutý rúž Melted. Dokonalý zvodca a milovník, ktorému podľahne každá. Zvonka ma nalákal na svoje dokonalé štíhle telo, pevné, matné, luxusné. Zvnútra zasa očaril svojou jemnosťou, sýtosťou a zvodnou vôňou. Keď sa to celé spojí, vzíde z toho spoločník na každú chvíľu, ktorý ma len tak neopustí ani nezradí.


Matná tubička s matným zlatým uzáverom ma na rúži Melted očarila hneď. Tubičkové balenia síce nijako nevyhľadávam, avšak v tomto prípade ide o krásne hravú záležitosť. Samotné nápisy na tubičke vyzerajú mimoriadne chutne, milo, čierna a zlatá im naozaj svedčí. Čo potom tie dve zlaté srdiečka na písmene "e" v nápise Melted?



Rúž sa dávkuje stláčaním tubičky cez pevný penový aplikátor. Oceňujem, že aplikátor má akurátnu veľkosť a veľmi dobre sa ním rúž nanáša, dokonca aj vykresľuje kontúra pier. 



Ako prvý (pretože mám v pláne kúpiť si aj nejaké ďalšie odtiene, najradšej všetky...) som si vybrala odtieň Peony, čo je jedna prekrásna sýta staroružová farbička, ktorej podtón je neutrálny, takže by mala byť vhodná pre každý odtieň pleti. Konzistenčne ide o úžasne jemný krém, ktorý sa na perách akoby jemne roztápal, no zároveň sa pevne prichytáva na pokožku. Melted majú matný finiš, ale vôbec sa netreba báť, žeby vysušovali, naopak, krásne hydratujú. Pocit na perách po nanesení Melted je pocit druhej kože, absolútne nevytvára lepivý film, tak ako sa nanesie, tak na perách zostane. Stalo sa mi, že sa mi rúž otlačil na zuby (čo je obrovské faux pas) a veľmi ma to naštvalo. Prišla som však na príčinu, naniesla som si ho príliš veľa. Výhodou Melted je totiž aj to, že je mimoriadne intenzívne pigmentovaný, preto ho treba použiť naozaj len maličkú kvapku, ktorú aplikátorom rozotriem po celých perách a farba zostane stále intenzívna.
Melted krásne vonia ovocno-kvetinovým mixom, ktorý síce neviem presne definovať, ale vôňa sa mi páči. Nie je síce nijak výrazná, no príde mi taká priateľská.






Dlhotrvajúci rúž Melted vo mne zanechal len tie najlepšie pocity a stal sa mojím najobľúbenejším rúžom. Odkedy ho mám, siaham po ňom skoro každý deň. Okrem odtieňa je to jeho výdrž a ten nádherný pocit, ktorý na perách zanecháva, čo ma k nemu pevne priviazalo. Najbližšie si plánujem objednať minimálne odtieň Violet pre jeho nezvyčajnú elektrizujúcu farbu, ktorá bude perfektne pútať pozornosť v chladnejších mesiacoch. Melted môže byť dokonca výborná alternatíva pre milovníčky leskov, ktoré by chceli vyskúšať rúž, ale nevyhovuje im aplikácia z tyčinky rúžu. Na výber je 10 odtieňov, ktoré sa spočiatku môžu zdať dosť výrazné, ale aj tak si myslím, že sa medzi nimi dá vybrať. Napríklad odtiene Nude alebo aj Peony nanesené v tej najtenulinkejšej vrstve budú iste vyzerať nenápadne, ale krásne.
Výdrž rúžu je pozoruhodná, odtláča sa minimálne a aj potom pery zanechá mierne zafarbené.
Rúž Melted rozhodne ODPORÚČAM, pretože pri jeho kúpe nehrozí krok vedľa. Je to jeden fantastický výrobok, ktorý pri množstve, ktoré stačí na pery naniesť, len tak ľahko nespotrebujete a investícia sa vám určite vyplatí.
Obsah: 12 ml
Cena: cca 25 € (ja som ho kúpila na www.beautybay.com za zvýhodnenú cenu 22,50 €)

(Ospravedlňujem sa za zníženú kvalitu fotografií. Melted som totiž fotila na už pokazený foťák.)

Poznáte? Vyskúšate? Túžite? Máte? 

Pekný deň!

14 komentárov:

  1. taketo veci na pery rada pozeram, užasna farba:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš, že aj ja. A potom tíško závidím a robím si tajné wishlisty :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Farbička je fakt super a dúfam, že k nej u mňa pribudnú aj ďalšie :)

      Odstrániť
  3. Axxx to je láska na prvý pohľad!!! ♥ ♥ ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto iný by sa do nich hneď takto zamiloval, ak nie kočky z rúžikovej džungle. Fakt je to veľkáá láska <3 <3 ,3

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Obaly výrobcom rozhodne vyšli, sú také chutnučké :)

      Odstrániť
  5. ooch Melted ♥ to je niečo užasné, krásna farba, takýto kúsok by som aj aj chcela mat v kozmetike..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každej kočke by som jeden Melted dopriala, nemôžem naň povedať jediné zlé slovo. Inak, napadla mi taká asociácia k tomu obalu, že je ako plyšový medvedík. Presne tak mi pripadá :D

      Odstrániť
  6. Já o něm docela vážně taky uvažuju, nejvíc se mi líbí ten červený odstín :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nevydržala som to a už mám objednaný aj odtieň Violet. Neviem sa ho dočkať!!!

      Odstrániť