nedeľa 28. septembra 2014

Líčenie: Čokobrownies

Ahoj, kočky!

Začiatkom mesiaca som nafotila líčenie, ktoré je takou mojou záchranou, keď sa mi nechce nič vymýšľať. Nebude to však len obyčajné nanesenie jedného tienika alebo obľúbenej ceruzky Gosh, predsa len sa pohrám s viacerými odtieňmi a tieňovaním. Žiadna divočina, len pekné prírodné farby evokujúce sladké vanilkovo-čokoládové dobroty. Alebo inak, rafinované tieňovanie na každý deň.

Postup:

  1. Aby mi mejkap vydržal od rána do večera, najprv som na vyčistenú pleť naniesla tenulinkú vrstvu mejkapu (korektora) Dermacol. S týmto produktom treba pracovať skutočne po pidi množstvách, pretože je neskutočne hutný, ale pre mňa je to skvelý podklad.
  2. Na tento podklad som kabuki štetcom naniesla svoj obľúbený mejkap Lancôme.
  3. Tvár som jemne prepudrovala púdrom Catrice.
  4. Obočie som upravila setom na obočie od Oriflame.
  5. Namiesto kontúrovacieho púdra som použila tmavší odtieň púdra Chanel, ktorým som prešla popod lícne kosti, po obidvoch stranách nosa a popri línii vlasov na stranách čela.
  6. Bronzujúcim púdrom Catrice som dodala trocha teplej farby líčkam.
  7. Ako podklad pod očné tiene mi poslúžila biela ceruzka od NYX. Na viečko som naniesla pár bodiek, ktoré som prstom rozmazala dostratena.
  8. Na celé viečko až pod obočie som naniesla zamatový tienik Catrice v krásnom vanilkovom odtieni Vanillaty Fair.
  9. Do vonkajšieho kútika oka som naniesla tieň Catrice C'mon Chameleon, ktorý má hnedý, resp. kaki základ s nádhernými zelenými odleskami, zmiešaný s tmavým antracitovým tieňom z Dior paletky (v paletke pravo dole) do tvaru písmena V a potiahla som ho po celom dolnom viečku.
  10. Medzi vanilkový a hnedo-zelený tieň do stredu viečka som prstom rozmazala ružovo-hnedý tieň z paletky Dior (tieň v paletke vľavo dole).
  11. Cez všetky tiene na viečku som prešla od vnútorného kútika k vonkajšiemu čistým širším blendovacím štetcom, aby sa navzájom spojili.
  12. Tým istým štetcom som potom nabrala trocha kaki tieňa C'mon Chameleon (Catrice) a vykreslila som ním záhyb oka, aby som mu dodala hĺbku.
  13. Oblasť pod obočím som ešte rozjasnila ceruzkou Essence Big Bright Eyes.
  14. Na riasy som naniesla vrstvu riasenky (iQ).
  15. Okraje pier som vykreslila transparentnou kontúrkou Essence, pričom som ňou vyplnila aj stred pier, aby mi na nich lepšie držal lesk od L'oréal v neutrálnou odtieni.









Ako sa líčite v dňoch, keď nemáte náladu na experimenty?

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Velmi ti to pristane! Uz dlho hladam ten spravny bronzer,dakujem za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Bronzer je veľmi fajn, síce som mu spočiatku neverila, bála som sa trblietok, ale tie sa pri nanášaní stratia. Ja som teda spokojná :)

      Odstrániť