štvrtok 4. septembra 2014

Chanelovské tajomstvo

Ahoj, kočky!

Pre všetkých nočných živočíchov prichádza dnešná recenzia až neskoro v noci. Popravde, mne sa v noci najlepšie pracuje a premýšľa, najlepšie mi to ide medzi 22-hou a 2-hou hodinou rannou, ou ou. Nechystám sa dnes až tak ponocovať, i keď druhá nočná hodina je čas, keď obyčajne zaľahnem, ale prejdem rovno k recenzii, lebo mám v pláne začať pre vás pripravovať jesenné mix & match, a na to sa neskutočne teším. Kombinovanie je moje.

CHANEL, ROUGE COCO SHINE, 85 SECRET

Možno na počudovanie druhých, ja som po šanelovskom rúži ani lesku nikdy veľmi netúžila. Vlastne celkovo ma ich dekoratívka nechávala chladnou. Až niekedy koncom minulého roka, keď vyšla ich zimná limitka, začala som sa o ňu viac zaujímať. Vtedy som túžila po paletke tieňov, ktorú som však akosi nevedela zohnať. Na jar som už začala stojan Chanel obzerať dôkladnejšie a kúpila som si niekoľko ich kúskov. Medzi nimi bol aj chýrny rúž Rouge Coco z edície Shine. Chanel je kult, ale ja som mu zatiaľ nepodľahla. Teda aspoň v rúžovej a leskovej oblasti.
Nie je nič, čo by mi na tomto rúži vadilo alebo nevyhovovalo. Páči sa mi jeho malé elegantné balenie, ktoré pôsobí veľmi klasicky a zmestí sa aj do vrecka džínsov. V pondelok som sa pri lesku od L'Oréalu sťažovala, že na obale nemá nič napísané, u Chanelky mi to nevadí. Čierno-zlatý plas pôsobí dosť luxusne, je pevný, takže si vzhľadovo vystačím aj s jednoduchým logom značky na vrchu vrchnáčika. Taktiež sa mi páči odtieň, ktorý som si po dlhom váhaní a skúšaní vybrala. Zvláštne, že som sa bála ísť do sýtejšieho odtieňa a vybrala som si telovo-ružový s nenápadnými ružovo-zlatými mini trblietkami. Dôvod bol podľa mňa ten, že Rouge Coco Shine vlastne nie je klasický rúž, je to skôr tónovaný balzam. Presne tak totiž "kreslí" a presne taký pocit na perách zanecháva. A tu sa dostávame k tomu, prečo si ho už zrejme nekúpim (ach, ale to balenie a veľkosť sa mi tak páčia) - balzam na pery za viac ako 30 eur? To nie. Zároveň ho nechcem celkom zatracovať, lebo jeho popis je "hydratačný rúž s leskom", čo určite je, ale možno v tých výraznejších, a snáď aj sýtejších, odtieňoch. Hydratačný rozhodne je, lesk perám dodáva krásny, ale nie je to rúž, aký som čakala. Odtieň Secret moje pery len jemne zafarbí, ale veľmi sa otláča. Napríklad pri pití sa hneď otlačí na pohár a na perách nezostane nič, len ten hydratačný pocit pod tenučkou vrstvou transparentného balzamu. Ako balzamík je teda skvelý, ako rúž pre mňa nemá ten správny efekt. Takže ak máte rady drahšie hydratačné tyčinky, iste si ho užijete. Ak však očakávate dlhotrvajúcu farbu, zalovte v iných vodách. Škoda, že dnešná recenzia vyznieva viac negatívne, snažila som sa sprostredkovať vám moju skúsenosť, celkovo rúžik nosím rada, aj tá farbička sa mi veľmi páči, len som za tie peniaze chcela dostať čosi iné.
Obsah: 3 g
Cena: cca 34 €




Tu vyzerá tyčinka veľmi dohneda, v skutočnosti je viac doružova. Odtieň na perách zodpovedá realite.




Takúto krásnu telovo-ružovú farbičku rúž má.
Pekný deň! (keďže väčšina to bude čítať ráno)

8 komentárov:

  1. Mať rúž od značky Chanel je jeden z mojich malých snov :) a musím uznať, vybrala si si krásnu farbu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak nech sa ti tento malý sen čo najskôr splní, Monica :) Je to jasné, Chanel je Chanel...

      Odstrániť
  2. Vôbec nepotrebujem, ale chcem!:) A keď pozerám swatche, tak asi ani nechcem, ale veď to určite poznáš, niekde vzadu v mozgu či kozmetickej časti dušičky ma máta nejaký ten "nude" odtienik..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka, každá z nás potrebuje ten svoj nude odtienik, len je veľmi ťažké nájsť ho. Hm, ale tak je to aj s tou pravou červenou :D

      Odstrániť
  3. Krásný rúž, krásný odtieň.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ja som mala od Chanel-u raz líčka a tiež ma - aspoň tie, čo som mala nejako nenadchli, takže som mierne ochladla voči tej chanelovskej vášni :D
    Fashion Passion by Erika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja zasa akosi neverím ich očným tieňom a lícenkách (tým zapečeným). Na druhej strane by som sa nebála investovať do mejkapu alebo púdrika (mám dobrú skúsenosť). A, úprimne, každá z nás asi túži po nejakej drobnosti s logom Chanel ;)

      Odstrániť