štvrtok 3. júla 2014

Líčenie: Paradise flower

Ahoj, kočky!

Leto, exotika, farby a žiadne zábrany. Presne v tomto duchu som koncom júna odštartovala sériu líčení Paradise. Vtedy sme sa túlali po uličkách rajského mesta (Paradise city), dnes si privoniame k rajskému kvetu. Mne osobne, celkom neskromne, sa toto líčenie veľmi páči, avšak trocha ma mrzí, že som nemala iný oranžový tieň. Pocitovo by sa mi k tej krásnej fialovej hodil jednoducho iný odtieň oranžovej. Zato odtieň rúžu už lepší byť nemohol. Ale je to len môj názor, ak si myslíte niečo iné, pokojne mi to napíšte do komentárov.

Postup:

  1. Aj dnes začneme tyčinkovým mejkapom Look by bipa. Jeho medový odtieň Honey momentálne veľmi lichotí prirodzenej farbe mojej pokožky. Tentokrát som ani nepoužila púder. Mejkap má mať púdrový finiš, čo má len čiastočne, ale celkom sa mi zapáčil ten zdravý lesk pokožky.
  2. Obočie mám, ako inak, zvýraznené čiernou ceruzkou Givenchy.
  3. Ako podklad pod očné tiene som na pohyblivé viečko a spodné viečko naniesla tenučkú vrstvu krémového tieňa Color Tattoo (Maybelline). Tenučkú vrstvu preto, aby príliž nezmenil farbu fialového tieňa.
  4. Nasledoval hlavný hrdina líčenia - metalický fialový tieň Gabriella Salvete Specchio č. 03. Ten som nanášala štetcom v niekoľkých vrstvách na horné pohyblivé i dolné viečko, dokým som nebola spokojná s intenzitou farby.
  5. Rovnakým štetcom som naniesla oranžový tieň z no name paletky, ktorý som rozotierala pozdĺž celej "očnej" kosti.
  6. Vnútorný kútik oka som rozjasnila matnou béžovou ceruzkou Big bright eyes č. 01 od Essence.
  7. Na vonkajšiu polovicu horných viečok som tesne k riasam spravila tenučkú nenápadnú linku tekutou linkou Crystal Eyeliner od Catrice (tou istou ako v spomínanom tyrkysovom líčení, len som ju zabudla priložiť na foto produktov).
  8. Netreba zabudnúť na riasenku, v mojom prípade na niektorých fotkách zabudnutú Wah wah woom.
  9. Pod lícne kosti som opatrne rozmazala bronzer Catrice.
  10. Pery v tomto prípade nezostali v úzadí - sú zvýraznené náherným sviežim odtieňom č. 08 z "klikacej" kolekcie rúžov Lip Seduction od Dermacolu.







Pekný deň!

6 komentárov:

  1. krasna fialova, krasny odtien ruzu

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten rúž sa nezdá, ale farba je perfektná. A dá sa ešte super kombinovať s telovým leskom :)

      Odstrániť
  2. krásne ličenie oči, fialovu na očiach mam velmi rada :) Rúž mam tiež a odtien skvely na leto :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Patty :) Fialovú som niekedy rada na očiach nosila, ale teraz už skoro vôbec, pritom je to skvelá farba k zeleným očkám, takže to chcem zmeniť :) Odtieň rúžu je na leto fakt skvelý, veľmi ho mám rada.

      Odstrániť
  3. Krásna fialová, ruž má nádherný odtieň...Krásne :)
    príď mi pozrieť na blog..

    OdpovedaťOdstrániť