pondelok 28. júla 2014

Lacný a funkčný multitalent

Ahoj, kočky!

Už je načase dať vám vedieť o jednom parádnom prípravku. Priznám to rovno, je to skvelý olejček, ktorý (ako obvykle) sa na Slovensku kúpiť nedá. Ale ja verím, že mnohé z nás rady cestujú a iste aj do oblastí, kde sú dievčatá šťastnejšie vďaka existencii drogérií Rossmann. Tam túto parádu predávajú za pár peniažtekov.

RIVAL DE LOOP, REVITAL Q10 , PLEŤOVÝ OLEJ

Kto podľahol čaru a skvelým účinkov pleťových olejov, mal by ho vyskúšať. Mňa akosi podvedome opantal jednou fotkou na fejsbúku, a tak keď sa mi naskytla príležitosť kúpiť si ho, neváhala som. Za päť eur by ani sklamanie nebolelo. A veru nebolí, lebo sklamaná nie som. Práve naopak, som nadšená a ako nadšená používateľka už plánujem ďalšiu kúpu. Olejček sa mi pomaly míňa a ja vidím jeho účinky. Nemôžem povedať, že by nejako rapídne zlepšil moju pleť, no dosť jej prospieva. Mám pocit, že pleť je hladšia, taká spokojnejšia, vrásky sa jej celkom vyhýbajú. Olejček väčšinou používam na noc na vyčistenú a ešte vlhkú pleť. Na jedno použitie vystačí množstvo jedného stlačenie pumpičky a ak sa olej celkom do pleti nevsiakne, odsajem ho papierovou vreckovkou. Nezanecháva mastnú pleť, ani ráno sa s takou pleťou nebudím, skôr s pleťou oddýchnutou a pripravenou na ďalší deň. Je to parádny výrobok, ktorý má mierny účinok aj na vyhladenie strií. Zatiaľ som ho na tento účel použila len párkrát, no trocha zaúčinkoval. Páči sa mi jeho zloženie, akurát mi až tak nevyhovuje parfumácia. Je trocha prisilná (dokonca aj na mňa). Inak je to výrobok, ktorý si zaslúži patričnú pozornosť. U mňa ju jednoznačne má. A aby som nezabudla, imponuje mi aj fľaštička, tá je sklená!
Obsah: 30 ml
Cena: cca 5 € (dostupný v sieti drogérií Rossmann)







Pekný deň!

4 komentáre:

  1. ja chcem rossmanna!
    alebo pouvažuj nad eshopom, alebo nejakým iným spôsobom predávania týchto super vecičiek nám, nešťastným slovenkám :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak by som nám na SVK toho Rossmanna dopriala… Kopa parádnych vecí za parádne ceny. Ale slubujem, ze pripravím nejakú GA s "nedostupnými" cenami ;)

      Odstrániť
  2. Vypadá dobře, juknu se na něho :)

    OdpovedaťOdstrániť