piatok 4. júla 2014

Gurmánsky malinový

Ahoj, kočky!

Piatkový letný večer si viem predstaviť aj, bez urážky, lepšie ako práve písaním článku na blog. Lepší program sa dnes ale nekoná, tak sa uspokojím aj s počítačom a niekoľkými fotkami, na ktorých vám ukážem jeden peknučný lak. Pôjde o jednu moju lakovú stálicu, ktorú mám v zbierke poriadne dlho, avšak nedokázala ma omrzieť. Je to jeden z tých lakov, ktoré by som nerada minula.

MISS SPORTY, LASTING COLOUR Č. 485

Pudingová. To je prvé, čo mi pri pohľade na jeho farbu napadne. Fajnový malinový puding. Ako maškrtu ho veľmi neobľubujem, zato na nechtoch si ho ako bezkalorickú alternatívu doprajem celkom rada. Asi nemá zmysel nanovo opisovať samotný lak. Ten je ukrytý v typickej guľatej misssporťáckej fľaštičke s maxi širokým štetčekom a sľubuje výdrž až do 10 dní. Tú výdrž by som nevydržala testovať, takže komentára sa vzdávam. Čo komentovať rozhodne chcem, je tá jeho farba. Krásna krémová ružová s chladným, možno až sivastným podtónom. Ide o svieži dievčenský odtieň lahodiaci svetlejším studeným typom, no báť sa ho nemusia ani majiteľky teplého tónu pokožky. Pre niekoho môže byť práve takáto ružová nezáživná, pretože nie je nijako kričiaca, svietiaca, avšak pohľady pritiahnuť dokáže. Ja osobne ho lakujem vo chvíľach, keď ma omrzia výrazné farby a nemám chuť ani na nenápadné telovky. Nechty s ním sú vždy upravené. Podľa mňa je to jeden z tých must have odtieňov každej lakovej zbierky. S dobrým pod- a nadlakom vydrží v pohode aj 4 dni. Stačí ho naniesť v dvoch vrstvách, no mne sa vždy žiada pridať aj tretiu.
Obsah: 7 ml
Cena: 1,79 €







V snahe o oživenie tohto "pudingáčika" som mu pridala trocha trblietok v podobe efektového laku od Essence 03 Glitz & Glam. Ha, lenže foťák ma v tomto smere veľmi sklamal, pretože absolútne nezachytil to, čo glitríky vytvorili. Výsledný efekt bol skutočne pekný, preto majte pochopenie... :)





Pekný deň!

8 komentárov:

  1. veľmi sa mi páči ten odtieň laku, ja ani len neviem či také niečo mám doma ale naozaj ako píšeš je to must have :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne, aj mne. Väčšinu ružových mám takú dosť svetlú, takže sú dosť nenápadné, ale tento je taký fajnový :)

      Odstrániť
  2. Taka akuratna ruzova. Taku doma nemam ani nahodou, ale coskoro napravim :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite to treba napraviť :) Ako píšeš, je to taká akurátna ružová. Na mňa pôsobí tak milo dievčensky.

      Odstrániť
  3. Úplne súhlasím, mám ho už skoro minutý a je to asi prvý lak, ktorý si rozhodne kúpim znovu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie som si istá, ale toto je asi moje druhé balenie. Len teraz neviem, či som nemala len podobný odtieň, či to bol konkrétne tento, no rozhodne je to skvelá farbička :)

      Odstrániť
  4. Tak to je krásna farba laku, určite sa po ňom pokukám, ďakujem za typ :)

    OdpovedaťOdstrániť