nedeľa 9. marca 2014

Nový lesk od Max Factor

Ahoj, kočky!

Dnešný deň by asi väčšina z nás najradšej nazvala prvým jarným, na ten si však musíme ešte pár dní počkať. Hoci mne zima ubehla nejako veľmi rýchlo, čakanie na jar je u mňa tiež obľúbené a rada si ho spríjemňujem drobnosťami, ktoré mi pripomínajú slnko. Patrí tam aj zjemnenie farieb mejkapu a lakov. Prvou jarnou lastovičkou sa stal najnovší lesk na pery od Max Factor, na ktorý som prednedávnom natrafila.

MAX FACTOR, COLOR ELIXIR GLOSS Č. 25 ENCHANTING CORAL

Jarná novinka v podobe lesku na pery v 6 dostupných odtieňoch je na prvý pohľad celkom nenápadná. Jednoduché štíhle hranaté balenie so zlatým vrškom a priehľadným telom nie je nič, čo by nás malo uchvátiť a zvýšiť túžbu vlastniť ho, no mne sa páčia aj takéto minimalistické balenia. Zato odtiene za povšimnutie stoja. Je ich len 6 - 3 telové (medzi ktorými v konečnom dôsledku ani nebude rozdiel), 3 výraznejšie, medzi ktorými je žiarivá fuchsiová, veselá ružovo-korálová a dosť výrazná letná červená. Mojou voľbou sa stala korálová, aj keď ma na prvý pohľad viac zaujala červená. Pri skúšaní som však pochopila, že ružovo-korálová bude tá správna štartovacia jarná farba. S odtieňom som určite nešliapla vedľa. Momentálne ho používam každý deň a teším sa z efektu, ktorý dodáva celej tvári - pekne ju rozjasní, priam rozžiari a pôsobí sviežo a mladistvo. Lesk má aj príjemnú sladkú vôňu, ktorá sa mi najviac podobá asi na nejaký puding, na druhej strane je ale trocha šmrncnutý nejakou chemickou vôňou. Nie je to veľmi výrazné, ale na druhé privoňanie to cítim.
Aj keď je lesk teraz mojim stálym spoločníkom, má aj svoje muchy. Napríklad slabú výdrž. Ani si len nepomyslite, že by ste si napríklad zahryzli do nejakej tyčinky a lesk by na perách zostal. Nie-e. Neoslovila ma ani dlhá tyčinka aplikátora, pretože tá zhoršuje manipuláciu a nanášanie lesku. Cena lesku je 8,99 €, čo je na MF vlastne aj málo, no pri porovnaní pre a proti je to vlastne dosť. Musím povedať, že viac sa oplatí kúpiť si lesk od Essence, ktorý bude mať všetky tu spomenuté vlastnosti, ale bude niekoľkokrát lacnejší.
Recenzia pôsobí asi viac negatívne, ale ja lesk určite spotrebujem. Napriek jeho negatívam sa mi veľmi páči jeho farba a ten svieži efekt, ktorý rozjasní celú tvár.










Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Krásna farba! Páči sa mi, že na perách vytvorí krásny prirodzený efekt :)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V skutočnosti je na perách o niečo žiarivejší, vyzerá veľmi sviežo a šťavnato, a to sa mi na ňom páči :)

      Odstrániť