nedeľa 23. marca 2014

NEW IN

Ahoj, kočky!

Pomaly sa nám blíži koniec mesiaca, tak by sa hodil aj nejaký "new in" článok. Dnes vám neukážem všetko, čo som ulovila, lebo som všetko nestihla odfotiť, ale sú to všetko fajn vecičky.


Essence odličovacie obrúsky My skin som v drogérii prehliadala. A bola to veľká chyba! Odkedy som vyskúšala vzorček, celkom ma opantali. Nie sú to totiž žiadne trhavé papierové obrúsky, ale príjemné mäkké, akoby bavlnené, ktoré pleť krásne čistia a odlíčia aj oči.



Túto srandičku som si veľmi želala vlastniť, najmä pre to krásne retro balenie. Paletka How to make brows wow od Essence obsahuje 3 rôzne odtiene púdrov na obočie, jeden rozjasňovač, pinzetu a štetček. Ja ju však na obočie používať veľmi nebudem, no tie matné farby využijem pri bežnom líčení očí.




Nádherné holografické tekuté linky a zlatá ceruzka na oči s gélovým efektom. Jedna krajšia ako druhá. Tie holografické nie sú až tak nápadné, ale na očiach robia krásne efekty. Tá zlatá zasa drží na očiach ako vytetovaná (všimnite si, čo sa s ňou stane, keď po nej prejdem odličovacím obrúskom na obr. nižšie).




Odísť z drogérky bez laku na nechty? To ako? Ďalší do zbierky z limitky Luxury Lacquers od Catrice.


Toto bol darček. Brutálne krásny darček. Hm, brutálne drahý darček. Neviem, či budem niekedy schopná do tak nádherného zápisníka čo len vpísať svoje meno...





Na záver ešte rýchly nákup v DM. Tiene som musela vyskúšať a spravila som dobre. Veľmi krásne farby, neskutočne maslová textúra a tá pigmentácia! Len výdrž bez bázy zodpovedá cene (zatiaľ som nimi bola nalíčená dvakrát, tak to neberte záväzne, no počas dňa sa vytrácali). Marhuľkové Labello mi v zbierke chýbalo a robila som si naň už dlhšie zálusk. Teraz je moje a na jar je ako stvorené.


foto s bleskom

foto bez blesku


Zaujalo vás niečo z mojich nákupov?

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. tie odličovacie obrúsky kolko stáli? aj tá strieborná linka? :D Ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ten set na obočie je úžasný!! kiež by dorazil aj na SVK ... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo, toho sa na SVK nedočkáme, je dostupný len v drogériách Muller. Ale vyzerá chutne, nie?

      Odstrániť
    2. vyzerá úžasne! Perfektná multi paletka nie len na obočie ... moc veľká škoda, že my len takto nad obrázkami môžme slintať :-(

      Odstrániť
  3. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tá paletka na obočie je dokonalá! Aj linky sú krásne :)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tá paletka na obočie je super, kiež by boli tieto nové paletky aj u nás, páčia sa nám aj všetky ostatné, ktoré patria do tejto rady.
    Ten zápisník je prekrásny!!!
    Inak tie uhorkové obrúsky ťa neštípu? Nás trochu štípali v okolí očí, tá ružová varianta je jemnejšia, my si zvykneme kupovať od Essence už iba tie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keby boli tie paletky tak ľahko dostupné, mám ich všetky :D Našťastie, keď som kupovala túto na obočie, nemali tú na nude líčenie očí, inak by už bola moja aj tá.
      Uhorkové obrúsky nemám odskúšané, vlastne kedysi som si jeden požičala, ale neviem, či ma z neho niečo štípalo. Momentálne používam tieto ružové a tie sú fakt skvelé.

      Odstrániť