piatok 28. marca 2014

Luxury Lacquers: Holo manolo

Ahoj, kočky!

Máte rady laky na nechty? Páčia sa vám holografické laky? Váhate, či si kúpite nejaký lak z najnovšej Catrice limitky Luxury Lacquers? Uľahčím vám to, ukážem vám ďalší zaujímavý kúsok, ktorý vo svojej zbierke rozhodne potrebujete...

LUXURY LACUERS: C01 HOLO MANOLO

Po uvedení limitky na trh som sa nevedela dočkať nákupu holografov. Tento typ lakov sa mi totiž tak páči, že sa bojím, až jedného dňa nebudú in a ja ich už nebudem vedieť zohnať. Vlastne holografické laky nie je jednoduché zohnať, hlavne ak sa spoliehate na sortiment drogérií. Catrice ma ale prekvapil a potešil, pretože do tejto limitky zaradil hneď 4 odtiene. Čuduj sa svete, nekúpila som si všetky, ale len 3. A každý vám osobitne ukážem. Dnes to bude najuniverzálnejší a asi aj najkrajší kúsok s fashion názvom. Písať o ňom netreba veľa - v striebornom základe sa kúpu holografické čiastočky, ktoré menia svoje nekonečné otiene s uhlom dopadu svetla. Je to nádhera a neviem sa na ňu vynadívať. Ďalším pozitívom takéhoto laku je to, že pri bežnom dennom svetle sa tvári celkom nenápadne. Keď si ho však obzriete v slnečných lúčoch alebo pod umelým osvetlením, stáva sa z neho hravý kamarát nútiaci vaše oči hľadieť len do jeho odleskov. Jeho plusy tu ani zďaleka nekončia. Lakovanie s ním je úžasne jednoduché, vďaka tým drobučkým trblietkam bude vždy vyzerať dokonale nanesený, lesknúť sa bude aj bez nadlaku, vyzerá skvelo aj v jednej vrstve (v dvoch je samozrejme plne krycí), dá sa použiť aj ako efektový nadlak na iné laky. Ak máte chuť experimentovať, je pripravený byť výborným podkladom pod pečiatky, dokonca ho môžete použiť na samotné pečiatkovanie (skúšala som to len raz, vytváral pekný nenápadný, no predsa viditeľný efekt). Nalákala som vás? :)











(Na fotkách vidno, že v pečiatkovacej technike nie som až tak zbehlá, ale berte to ako ilustračné obrázky pre efekt.)

Pekný deň!

11 komentárov:

  1. Holografické laky sú moje obľúbené. Mám rada tie od Pupy, aj od Peggy Sage. Len jedna jediná škoda, že sa veľmi rýchlo zošúchajú. Ale napriek tomu sú fajn, lebo za minútku som pripravená a lak je stvrdnutý a ok.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Od Pupy boli moje prvé holografy :D Ja som si u seba ale rýchle zošúchanie nevšimla, asi preto, že vždy použijem aj nadlak, aby ten efekt ešte viac vynikol.

      Odstrániť
  2. Nádherny lak! Tie rôzne farebné odlesky sú dokonalé!

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mám z tejto kolekcie fialový, ale ako vidím pôjdem si aj pre tento. Je nádherný. :)

    Sweet Letty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám ten fialový a už sa teším, keď ho budem mať na nechtoch…

      Odstrániť
  4. Nádhera!:) Nechty si nechávam upravovať gel-lakom, pretože tie moje sú príšerné, ale holografické laky vždy rada aspoň obdivujem...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ten je nadherny... a tato limitka je uz v predaji momentalne? Pretoze som bola nedavno v DM a nic som si nevsimla.. ale za ten tyzden sa to mohlo zmenit.. urcite si pre tento pojdem.. je uzasny.. :-) kedysi som dostala od essence ale len nadlak a nie je to ono..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už by mala byť v DM-kách, ale je možné, že ešte nie vo všetkých. Niektoré kočky ich už videli, iné sa sťažujú, že ešte nie. Ako to už býva, treba to chodiť pravidelne skontrolovať :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem za rýchlu odpoveď.. určite sa pôjdem budúci týždeň pozrieť :-) toto si nemôžem nechať ujsť :-D

      Odstrániť
    3. :) A nezabudni omrknúť aj tie duochromatické... Fakt vydarené láčiky :)

      Odstrániť