streda 12. marca 2014

Jarné líčenie s paletkou Dior Trianon

Ahoj, kočky!

Takmer mesiac sme tu nemali líčenie, čo ma dosť mrzí, pretože som si robila plány publikovať také 3 či 4 líčenia mesačne. Dúfam, že sa mi to podarí trocha zlepšiť, keďže s pribúdajúcimi slnečnými lúčmi bude o niečo jednoduchšie tie líčenia fotiť. Neviem ako vy, ale mne to robí ešte dosť problém, predovšetkým zachytiť skutočné farby pleti a použitých líčidiel.
Na mnohých blogoch sa už objavili prvé lastovičky s jarným líčením a ja sa k nim chcem dnes pridať. Pred mesiacom som vám tu ukazovala paletku očných tieňov z jarnej limitky Dior, avšak veľmi som ju nevyužívala. Teraz nastala tá správna doba vytiahnuť ju a dosýta sa s ňou vyšantiť. Zistila som, že bez bázy je nepoužiteľná, preto som vytiahla aj skoro zabudnutú bázu pod očné tiene Essence.
Ako je však vidno na fotkách nižšie, zachytiť tie jemné odtiene foťákom je skoro nemožné. Oči mám nalíčené takto: pohyblivé viečko - ružový tieň, ohyb oka - modrý tieň, pod obočím - žltý tieň, spodné viečko - mix obidvoch sivých tieňov. Škoda, že farby tak splynuli, v skutočnosti to vyzeralo veľmi pekne, milo, trocha veselo, ale najmä jarne. Na fotku použitých produktov som zabudla priložiť riasenku a lícenku. Lícenku preto, lebo som ju ani nepoužila.







Použité produkty:


TVÁR:
Mejkap/L'oréal/Eau de Teint
Paletka korektorov/Catrice/Allrround Concealer

OBOČIE:
Sivý tieň z paletky Dior Jazz club

OČI:
Podkladová báza/Essence/I love stage
Paletka očných tieňov/Dior/LE Trianon
Gélová linka/Maybelline

PERY:
Lesk/Max Factor/Color Elixir Gloss

Meníte aj vy na jar farby svojho líčenia?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Veľmi ti to pristane! A tá linka je nanesená dokonale. Máš veľmi pekný a výnimočný tvar očí. Inak, aký je ten make-up Nude magique? Síce na Slovensku ešte nie je, ale už sa ako správna maniačka zaujímam :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, je milé počuť chválu na moje oči, lebo vôbec nemajú ten krásny mandľový tvar. Sú skôr smutné psie... :D Nude magique sa mi zdá byť úžasný! Zatiaľ som naň videla skôr negatívne recenzie, no ja si o ňom myslím opak. Finiš, ktorý zanechá, je fantastický.

      Odstrániť
  2. Tá linka je dokonalá! Veľmi pekné líčenie a dior paletka je dokonalá ♥

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, práve s linkou som nebola veľmi spokojná, ale ďakujem. Škoda, že tie farby foťák popapal, vyzeralo to trocha inak. Dizajn tejto paletky sa mi tiež veľmi páči :)

      Odstrániť