streda 5. marca 2014

February FAVOURITES

Ahoj, kočky!

Ak by som si mala vybrať, aký druh blogočlánkov najradšej čítam, rozhodovala by som sa medzi "new in" a "favoritmi". Ak by som bola nútená mesačne napísať jediný článok, jednoznačne by to boli favoriti. Je vidno, že dávam prednosť pozitívnym veciam. A dnes tu jeden o obľúbencoch pre vás mám.


Mám pocit, akoby som sprchovací krém Balea ospevovala každý deň. Lenže on je naozaj taký fajný, príjemný, príjemne voňavý a keď nechcem, nemusím sa po sprche s ním ani krémovať.
Micelárku L'oréal vám tu vlastne tiež vnucujem, odkedy som ju prvýkrát vyskúšala. Samostatnú recenziu zatiaľ u mňa nemá, hoci by si ju zaslúžila. Tu už vidíte druhé balenie, ktoré je v skutočnosti už spola prázdne.
Malým objavom mesiaca bol pre mňa pleťový píling Lavera. Tiež veľmi príjemná záležitosť, hoci mnohé by mohli namietať na to malé balenie. Mne to práve vyhovuje, samozrejme, aj jeho obsah.


Lancôme Teint Miracle sa ocitol aj v januárových obľúbencoch, mám ho tu teraz, marec zrejme nebude výnimkou. Plnohodnotne nahradil môjho miláčika od Guerlain. Odtieň mi sadol dokonale a dá sa s ním super pracovať - znáša sa s rôznymi podkladmi, dá sa vrstviť a pleť vyzerá prirodzene. Recenzia je už na ceste.
Lícenka z limitky Artdeco je síce pri naberaní na štetec dosť prášivá, na pleti je však úžasne šťavnatá a zdravá. Odkedy som ju prvýkrát vyskúšala, nosím len ju a žiadnu inú. Nemôžem si pomôcť, ale na tvári vytvára veľmi dievčenský mladistvý efekt. Kým mám ešte stvetlú zimno-jarnú pleť, zrejme bude lícenkovou favoritkou.
Znova som objavila značku Maybelline. Prekvapila ma kvalitou tieňov Color Tattoo a gélovej linky so štetčekom. Vychytávky!
A pozrite sa, čo sa u mňa opäť dostáva k slovu - po ťažkých výrazných rúžoch znova vyťahujem "krajónky". Najčastejšie siaham po miláčikovi od Max Factor a najvoňavejšej ceruzke od Catrice.


Aj v nechtových partiách to akosi zjemnelo. To všetko tie predlžujúce sa dni. Zrazu chcem, aby všetko žiarilo a odrážalo svetlo, slnečné lúče a vyžarovalo dobrú náladu. Pri lakovaní mi náladu jednoznačne najčastejšie dvíhal marhuľkový lak s topperom s kúskami zlata (Catrice, Essence). No a vychytávka mesiaca? Predsa Insta-Dri (Sally Hansen). A vraj zázraky sa nedejú... S ním určite áno.


Odličovací obrúsok Essence som vám spomínala v minulom článku. Mala som len jeden kus, ktorý bol, myslím, pribalený pri nejakom inom Essence výrobku. Mala som ho doma už pár mesiacov, kým som ho konečne vyskúšala. A bola to bomba, vychytávka mesiaca č. 2. Najlepší obrúsok, aký sa kedy dotkol mojej tváre. Ak naň v drogérke natrafím, určite zhrabnem aspoň jeden balíček. Jeho mäkká, akoby bavlnená štruktúra a super odličovacie schopnosti sú jasnou voľbou pre.


Máte niektorých mojich obľúbencov vyskúšaných? Zdieľame rovnaký názor?

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. "Obľúbenci" a "New in" patri aj medzi moje naj články.. Ja hlavne rada očumujem, kto má čo nové.:) A ceruzku od Catrice aj ja teraz hojne používam, len iný odtieň..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, tiež rada okukávam, kto má čo nové :) Čo hovoríš na tú ceruzku? Mne sa zdá byť dokonca omnoho lepšia aj ako Astor.

      Odstrániť
    2. Za mňa je tiež lepšia. Catrice má "šťavnatý" vzhľad. :) Astor sa mi zdá viac balzamový, ale len naoko, podľa mňa hydratujú rovnako.. Aspoň podľa mňa, ale ja nemám nejaké "dokaličené" pery..

      Odstrániť
    3. Škoda, že Catrice má tak málo odtieňov. Preto som si dnes kúpila ceruzku Astor. :)

      Odstrániť
  2. tak moji dlhodobejší obľúbenci sú Color Tatoo, ale On and On Bronze a presne tie isté gelové linky, aj keď nie vždy sa mi podarí pekný chvostík :-) a posledný obľúbenec je bezpochyby Insta Dry <3 <3 <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Obávam sa, že z Color Tattoo sa môže stať závislosť... Ale chcela by som nejaký neutrálny odtieň ako podkladový tieň.

      Odstrániť