štvrtok 27. februára 2014

NEW IN za celý február

Ahoj, kočky!

Nie je to tu zvykom, no dnes mám pre vás ešte jeden príspevok. Bude to len taká oddychovka, v ktorej vám ukážem niekoľko úlovkov za uplynulý mesiac. Asi ste si všimli, že už pár mesiacov nerobím samostatné new in články, nákupy vkladám do "summary", lenže teraz som mám nafotené tak, že všetko lepšie uvidíte v dvoch článkoch.


Nákupy oblečenia tu často nedávam. To preto, lebo oblečenie nakupujem málo a ak aj niečo kúpim, nechce sa mi to hneď fotiť a ukazovať. Ukazovať kozmetiku ma baví viac. Lenže ja som konečne natrafila na krásnu čierno-bielu prúžkovanú blúzku, ktorá je síce priestvitná, ale veľmi decentne, a "kožené" nohavice. Huráá! Dnes som ich mala na sebe a som nadmieru spokojná. Obávam sa však, že s pribúdajúcimi teplotami ich veľmi nevynosím.


Ďalšie konečne - konečne som si kúpila magnetickú škatuľku na šminky Artdeco. Dlho som zvažovala, ktorý dizajn by sa mi páčil najviac, až si ma ten správny dizajn našiel sám. Bol v 50 %-nej zľave, je na 3 tiene (alebo 1 lícenku) a páči sa mi čoraz viac. Kúpila som si k nemu aj jednu lícenku v najsvetlejšom odtieni aký vo svojej zbierke mám a pekný fialový tienik ako náhradu za iný, už trocha nepoužiteľný tieň. Ligotavý magnetický tieň mi zasa nanútil frajer a keďže zistil, že stál viac ako si myslel, že stojí, išiel mi k nemu ako bolestné kúpiť magnet (a čokoládu).





Lícenka i tienik sa mi farebne veľmi páčia. Najmä odtieň lícenky je pre mňa trocha nezvyčajný, zato som si ho však rýchlo obľúbila a v ostatných dňoch mi robí spoločnosť najčastejšie. Má však malú chybičku - hoci je lícenka po pretretí prstom jemná maslová, pri nanášaní štetcom je poriadne prášivá. Na líca ju síce nanesiem presne, čiže sa mi neroztrúsi naokolo, no ten pekný obal mám celý zaprášený. Tienik má taktiež príjemnú maslovú konzistenciu, ten veľmi nepráši, ale zdá sa mi, že sa celkom rýchlo míňa.



Laky Catrice - ich farbám sa len ťažko odoláva a na tieto dva kúsky som si brúsila nechtíky.


Ďalší z vytúžených kúskov v šatníku - prúžkované nohavice. Na nohaviciach niekoľko vecičiek, bez ktorých už nebudem chcieť byť. Okrem dentálnych pomôcok je to aj moje prvé Color Tattoo (Maybelline) a Insta-Dri (Sally Hansen). Oba výrobky uvidíte v samostatnej recenzii, rovnako aj peeling na tvár Lavera.


Rada si čítam testy kozmetiky, pričom som zachytila, že prírodná kozmetika Alterra má často veľmi dobré výsledky v týchto testoch. Poctivo testujem aj ja, aby som vám sprostredkovala moje výsledky. Po sklamaní s pleťovými ampulkami Balea idem ďalej, tentokrát s nočným regeneračným koncentrátom (Schaebens). Celkom sa mi pozdáva. Už aj značka Nivea má micelárku, ktorá stojí za povšimnutie. Ja si ju teraz všímam intenzívnejšie, aby som vám aj o nej podala relevantné správy.


Toto som nemohla nechať bez povšimnutia - najnovšie efektové laky Essence. Určite sa na mojich nechtoch v najbližších týždňoch objavia. Zato srdiečko z novej magnetickej platničky sa na nechtoch neobjaví vôbec. Prečo to nefunguje??? Dávam mu ešte šancu na reparát, ale to až niekedy, keď budem mať viac času sa mu venovať. Ten prvý lak v zastretej zlatej farbe je celkom miláčik (Rival de Loop). Keď sa naň pozerám, mám chuť si ho nalakovať. A zrejme na všetky nechty (aj keď som si ho kupovala skôr ako efekťák).


Jééj, tak takto vypadajú dalmatínci na nechtoch. Oživia akúkoľvek farbu, dokonca aj tú celkom neutrálnu.

Vybrali by ste si niečo z mojich nákupov? Alebo čo vás v poslednom čase zaujalo tak, že to musíte mať?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Super nákupy, páči sa mi tá lícenka a som zvedavá na nivea micelárku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) S lícenkou som teda spokojná, aj napriek tej prášivosti, ale nehrozí s ňou žiaden nános a je taká jarná. Micelárku zrecenzujem cca za mesiac, aby som ju dobre otestovala.

      Odstrániť
  2. Mám rada články o nákupoch, a musím povedať, že si nakúpila naozaj dobre :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Darinka, tak pre teba budem písať o svojich nákupoch častejšie. Veď vidíš, aká som rozšafná :D Ale keď tu majú toľko krásnych vecí...

      Odstrániť
  3. Tak tá lícenka je krásna a essence laky sú super::)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Akurát som zistila, že tá lícenka drží aj po skoro šiestich ubehaných hodinách :) Začínam si robiť plány na ďalšie odtiene...

      Odstrániť
  4. Essence efektovy lak cienobiely je naozaj nadherny.. v akom meste si ho kupila? Je dost len v druhom stojane alebo normalne? Dakujem pekne.. :-)

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, to ti neviem povedať, ja som ho kupovala v Nemecku. Ale zdá sa mi, že predtým boli tieto efektové laky aj v prvom stojane, tak snáď sa budú dať zohnať bežne.

      Odstrániť