utorok 4. februára 2014

January FAVOURITES

Ahoj!

"Obľúbenci" je môj najmilší typ článkov. Asi preto, že môže byť len pozitívny. Teším sa, že vám ich aj dnes pár predstavím. No, v januári som si obľúbila celkom dosť vecičiek, z ktorých sa mnohé stali aj mojimi osobnými vychytávkami. Tu sú.



Micelárka L'oréal koncom minulého roka poriadne rozvírila kozmetické more. Väčšina blogeriek ju vychvaľuje do nebies, podľa iných prvenstvo Bioderme nevzala. U mňa to však momentálne vyhráva. V zásobe mám už ďalšie balenie, čo hovorí za všetko.
Postupne sa snažím preorientovať na prírodnú kozmetiku a vybrala som si k tomu značku Lavera. Je mi niečím sympatická. Začala som pozvoľna - čistiacim krémom 2v1 na tvár a oči. Na tento výrobok chystám čoskoro recenziu, takže viac sa dozviete v nej.
Sprcháče od Balei má rád skoro každý, kto sa v sprche vyžíva v zaujímavých vôňach. Jednou z nich je aj tento už nedostupný gél s vôňou mandlí a čerešne. Vôňu síce cítim len v sprche, ale aspoň tam je krásna a intenzívna, až mám chuť sa obliznúť.
Znova som sa vrátila k obľúbenému parfému Angel Sunessence (Thierry Mugler). Mám ju na sebe veľmi rada a ešte radšej mám ten efekt, keď si po pár dňom na seba oblečiem niečo, v čom je tá vôňa už krásne rozložená. Stále si pritom hovorím: "Ako krásne voniam!"


Moji každodenní spoločníci, bez ktorých by som už asi nevyšla na verejnosť:
Paletka korektorov Catrice nielenže pomáha zamaskovať nedokonalosti pleti, ale aj predĺži výdrž mejkapu. (recenzia)
Momentálne môj najobľúbenejší mejkap od Lancôme, ktorý vám určite rada predstavím v recenzii. Prezredím, že je ľahučký, no zároveň pekne kryje. A také ja mám rada.
BB krém Nude Magique od L'oréal je vám z môjho blogu už známy. Je to môj obľúbenec už dlho a mám už ďalšie balenie. (recenzia)
Púdrik Prime and Fine od Catrice ešte nemám veľmi vyskúšaný, no zatiaľ mi celkom vyhovuje. Páči sa mi aj jeho balenie s veľkým zrkadielkom.
Napokon totálna januárová vychytávka - štetec na mejkap a korektor Ebelin. Som z neho unesená, doma mám už druhý kus a myslím, že ním to nekončí. (recenzia)


Značka Catrice ma už dlhšie presviedča, že vie robiť lícenky. Už dávnejšie som si obľúbila krémovú z limitky Celtica a najnovšie ma uchvátila ombré lícenka z limitky Créme Fresh. Sú naozaj krásne, nielen dizajnovo, ale majú aj príjemnú strednú pigmentáciu. Na túto ombré lícenku používam aj špeciálny široký štetček, ktorým pekne nanesiem ten prechod farieb na líca.
Očný tieň C'mon Chameleon od Catrice som zbadala na nete a hneď som vedela, že ho musím mať. Fakt zaujímavý odtieň. Najlepšie sa mi nanáša štetcom Kryolan.
Rúž je tiež z limitky Celtica (Catrice) je mooc fajn. Je to vlastne taký lesklejší balzam, no pôsobí tak honosnejšie.
Do januárového výberu sa dostali aj dva mnou momentálne najpoužívanejšie laky. Jeden tmavý s farebnými trblietkami, druhý telový so striebornými trblietkami. A pieskový.


Napokon môj fashion objav - klobúčik Furla :)

Máte vyskúšané niečo z mojich obľäbencov?

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. Prosím ťa kde si zohnala štetec Kryolan? Po tejto značke už dlho pátram a bezvýsledne :(
    A veľmi som zvedavá na tvoju recenziu na make up Lancome. Presne takéto ľahučké a krycie vyhovujú aj mne, zatiaľ vedie Dermablend od Vichy :) Missy
    LIPSTICK JUNGLE BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten štetec som kúpila v predajni Koloria na Dunajskej. Je to úplne NAJ štetec na čarovanie s očnými tieňmi, spravím ním čokoľvek. Pozri sa na ich stránku http://www.koloria.sk/index.php?route=common/home, funguje aj e-shop. Akurát, že tam akosi neviem nájsť ponuku štetcov, ktoré v predajni majú :(

      Odstrániť
    2. Stránku poznám ale, keď som na nej bola pozrieť naposledy eshop nefungoval, takže veľká pozitívna zmena :) Nie je v ňom síce všetko, ale vyskúšam aspoň tento na očné tiene , zatiaľ som mala možnosť vyskúšať ten najväčší z nich na púder a doteraz ho neviem dostať z hlavy :D Vďaka za info

      Odstrániť
    3. Noo, naposledy, keď som okolo predajne šla (v decembri), tak to vyzeralo, že je zatvorená. Bola som z toho strašne sklamaná, lebo som si chcela tento štetec (3511) ešte aspoň jeden kúpiť. Ale vyzerá to tak, že fungujú ďalej :)

      Odstrániť
  2. Ja mam od Catrice doma jednu licenku ale priynam sa ye som ju este neskusala. Ale ta tvoja vyzera krasne, taku som ani nevidela!
    Posledne dni plavkovej giveaway tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak myslíš tú väčšiu ombré lícenku, tak tá na SVK zatiaľ asi nie je a neviem, či vôbec bude. Je z limitky Créme fresh. Som s ňou veľmi spokojná, ale musím povedať, že trocha práši (keď si ju porovnám napr. s Estée Lauder, ktorú teraz tiež používam).
      Ty máš ktorú lícenku? Niektorú zo štandardného sortimentu? Tie som ešte neskúšala.

      Odstrániť
  3. Obľúbenci" je aj môj najmilší typ článkov ;-). A úplně všichni tvoji favorité jsou pro mě novinkou - brzy se jim podívám na zoubek ;-).
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, som rada, že som ťa inšpirovala. Mimochodom, fakt odporúčam vyskúšať ten štetec Ebelin. Nestojí veľa a je to fakt super vecička :)

      Odstrániť
  4. Ahoj.
    Tu je odkaz na Test magazin, kde testovali BB kremy.,.. Pozri sa ako dopadol Loreal.. http://www.rtvs.sk/televizia/archiv/121/56045

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. L'oréal som tam akosi nenašla, ale ďakujem za linku :)

      Odstrániť