streda 19. júna 2013

Biotherm Skin.Ergetic - zázrak na počkanie?

Ahojte!

V dnešný horúci deň mám pre vás osieženie. Osvieženie v podobe séra plného šťavnatých ingrediencií.
Začiatkom roka som totiž konečne vyskúšala sérum Skin.Ergetic od Biotherm. Dlhšiu dobu som ho len obzerala a obchádzala, až kým som naň v zahraničí nenatrafila v zvýhodnenej cene. 50 ml balenie bežne stojí cez 50 eur, mne sa ho podarilo kúpiť za cca. 40. K dostaniu je aj menšie 30 ml balenie, ktorého cena je okolo 35 eur.


Bola to kúpa roka alebo fail?
Pravdupovediac, od výrobku som očakávala veľa. Mám zmiešanú pleť, ktorá však nie je výrazne citlivá a veľa znesie. V zime vyžaduje viac výživy, v lete zasa zmatňujúcu starostlivosť a hydratáciu. Raz za čas sa na svet derie nejaká tá vyrážka, no našťastie mám účinné bojové prostriedky. S čím si však akosi poradiť neviem, sú divné bodky (vyrážky), ktoré sa mi v nejakých časových intervaloch vytvoria na lícach. Neviem prečo a z čoho, ale neznášam ich. Nie je problém zamaskovať ich mejkapom, ale na čistej pleti ma poriadne vytáčajú.


Od séra som teda očakávala minimálne zmiernenie tohto problému, hoci názov výrobku napovedá, že pleti dodá predovšetkým kopu energie. Rada Skin.Ergetic je zaujímavá tým, že obsahuje 99 % prírodných výťažkov, ktoré si používateľka sama vo flakóne aktivuje a tým pádom je doba pôsobenia výrobku obmedzená na 3 mesiace, ale výrobok je super čerstvý. Spočiatku som si myslela, že za tri mesiace sérum nespotrebujem, ale používala som ho poctivo každé ráno a večer a pomáhal mi s ním aj priateľ, takže po troch mesiacoch zostalo vo flakóne len minimum výrobku.


Sérum sa predáva v peknej zelenej sklenej fľaštičke s pipetou, čo zaručuje hygienické používanie. V balení nájdete aj príbalový letáčik s informáciami o výrobku. Na samotnej fľaštičke je miesto pre napísanie dátumu, kedy ste si sérum aktivovali - aby ste nezabudli, kedy ubehnú tri mesiace určené na jeho spotrebovanie. Sérum má bielu farbu a konzistenciou je to gél-krém, ktorý je neskutočne príjemný pri dotyku s pokožkou. Jeho vôňa je vraj 100 %-ne prírodná a poviem vám, vonia úžasne. Je to taká príjemne svieža vôňa, až si niekedy želáte, aby ju vyrábali aj ako voňavku :)

Takto vyzerá aktivácia výrobku
Bez akéhokoľvek preháňania musím povedať, že moja pleť sa cítila omnoho lepšie už po prvom použití. Bola hladšia a akási "spokojnejšia". Čo sa týka energizujúcich účinkov, tie som nejako nezaznamenala. Sústredila som sa predovšetkým na svoj problém na lícach. Ale čo sa nestalo? Po krátkej dobe sa na pleti udiali divy. Tie nepekné drobné bodky mi z líc vymizli. Jasné, niečo tam zostalo, ale stav mojej pleti sa v tejto oblasti rapídne zlepšil.
Čo je však zaujímavé, že asi tak v posledných troch týždňoch používania sa zázračné procesy séra akosi ukončili. Zdalo sa mi, že už nefunguje tak, ako má. Jeho používanie som ukončila koncom marca, odvtedy už prešli ďalšie tri mesiace a tie divné vyrážky mám na tvári znova. Opäť teda zvažujem kúpu tohto zázraku, ale už asi v menšom balení, aby som ho vypoužívala už za dva mesiace, čo je doba, akú u mňa vydržal jeho zázračný efekt.
Biotherm Skin.Ergetic teda jednoznačne odporúčam a sama si ho v blízkej dobe plánujem znova kúpiť. Vo všetkom za mi zdá byť skvelé, akurát by som sa viac potešila, keby dlhšie trval efekt nápravy pleti.
Máte skúsenosť s týmto sérom? Napíšte mi do komentu svoje skúsenosti alebo odkaz, ak ste o ňom už písali. Som veľmi zvedavá na ďalšie názory.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára