piatok 8. apríla 2016

NEW IN - March '16

Ahoj, kočky!

Zasa sa toho nazbieralo. Rozhodla som sa nákupné a novinkové články robiť čisto kozmetické, ale ak sa tu občas ocitne nejaký kúsok oblečenia či niečo pekné z papierníctva, snáď mi to odpustíte.


Malý nákup vytúženej kozmetiky Caudalie ma začiatkom mesiaca slušne naštartoval. Aj keď som krém na ruky nepotrebovala, možnosť vyskúšať ho na vlastnej koži ma okamžite presvedčila. Vonia nádherne a k rukám je tak nežný. O pleťovej hmle som vám čo-to prezradila v marcových obľúbencoch, tak si to môžete pripomenúť jedným kliknutím. V "spotrebovancoch" som zasa priznala, že šampón Terra Naturi mi spravil trocha lupiny, ale aj tak ma niečím zaujal natoľko, že by som si ho kúpila ešte raz. Len nechápem, prečo sa tak neuveriteľne rýchlo minul. Vzorky krému La Roche Posay boli darček k nákupu. Skúsila som, no len som si pripomenula to, čo už dlhšie viem - krémy mi nesedia.


Z facebooku i zo spomínaného článku o obľúbencoch už viete, ako veľmi som sa skamarátila so štetcom z limitky Essence. Používam ho stále a stihol sa zaradiť aj medzi mojich cestovných spoločníkov. Veľkú radosť mám aj z "make-up vajíčka" Look By Bipa. Je omnoho lepšie ako Ebelin (iné som neskúšala), mám ho v krásnej žltej farbe a ak sa bude dať, kúpim si nejaké ďalšie do zásoby. Minerálne očné tiene Kiko boli síce neplánovaná a trocha aj zbytočná kúpa, no o to viac si ich užívam pri líčení. Odtieňovo mi skvele sadli, čo ste mohli vidieť v tomto článku. Snaha vybudovať si použiteľnú základňu prírodnej dekoratívy ma priviedla k nákupu novej riasenky (Dado Sens) a nenápadného 5-free laku na nechty Benecos.


Nechala som sa nalákať na "akciu". Takýmto štýlom nezvyknem nakupovať, avšak stalo sa, pretože to bola akcia na telové mlieka a umožnila mi kúpiť vytúžené mandľové mliečko Weleda o pár eur lacnejšie (aj tak stále draho). Po nadšení s krémom na ruky s bio-pomarančom a bio-rakytníkom Lavera som musela mať aj telové mlieko. Doteraz nerozbalená blbosť mesiaca - dream blender Maybelline. Nepopieram, jediný dôvod kúpy bol jeho chutný dizajn (možno ho nikdy nepoužijem, ale páči sa mi).  "Šiška" na vlasy je tu tiež, no, lebo som si ju kúpila :D


V druhej polovici marca som sa obohatila o niekoľko parádnych kúskov, medzi ktorými hviezdia paletky z jarnej limitky Dr. Hauschka. Líčenie s nimi ste už mohli vidieť. Stále sa z nich veľmi teším a užívam si ich. Kiežby značka častejšie prinášala takéto spešl kúsky, ja by som ich iste chodila vyhliadať do predajne. Objavila som veľmi dobré čistiace obrúsky na pleť (Terra Naturi) z prírodného brehu. Okrem krásnej mangovej vône aj dobre odstraňujú makeup a sú biologicky rozložiteľné. Budem ich podporovať opätovnou kúpou. Od rovnakej značky je aj tekuté mydlo so sviežou vôňou limetiek. Tá vôňa ma lákala a nesklamala. Vzorky tónovacích krémov a makeupov som našla v časopise. Myslím, že ich skúšaniu neodolám.

Čomu ste sa v marci venovali viac? Čítaniu kníh (marec - mesiac knihy) alebo nakupovaniu?

Pekný deň!


12 komentárov:

  1. Na nové štětce od Essence jsem se dívala, ale žádný mě nějak nezaujal. V poslední době se docela krotím s nákupy kosmetiky, až se sama divím. Ale je to dobře, protože aspoň něco ušetřím :) Jinak já docela čtení zanedbávám - stydím se, protože mám doma tak krásné knížky a ne a ne se do nich vrhnout. Ale zase to nechci číst jen proto, abych něco četla, ale chci to číst ve chvíli, kdy to budu vnímat a kdy mě to bude bavit :)

    S pozdravem, Monnica ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S nákupmi kozmetiky sa tento mesiac krotím aj ja, kúpila som si zatiaľ len to, čo som už potrebovala a niečo málo, po čom som dlho túžila :)
      Škoda, že na knihy máme tak málo času, je v nich toľko príbehov. Doma mám tiež slušnú zbierku, ale aj tak najradšej čítam knihy z knižnice ;)

      Odstrániť
  2. Skoda toho ze si vypustila obleckoo �� Potom som citila spriaznenu nakupno maniacsku dusicku:). Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmmm, rada by som oblečko nejako dostala do hry, čo tak nejaké nákupno-outfitové príspevky?

      Odstrániť
  3. tie paletky sú krásne, už som ti ich obdivovala v líčiacom článku :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa z nich dodnes, zatiaľ mi vôbec nezovšedneli. K tomu sú ešte aj tak kompaktné, že ich zbalím do každej minibatožiny. Paráda!

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Ďakujem, musím povedať, že sa teším z každej vecičky. (Tak to sú asi oprávnené nákupy, nie?) :D

      Odstrániť
  5. Ahoj, to makeup vajicko by Bipa si asi kupovala v Rakusku, vsak? Nepamatas si kolko stalo? Ja som mala zatial len Ebelin a rada by som vyskusala nejake ine. Dakujem. A este jedna otazka? Ako ho cistis? ja som len mydlom a neslo to uplne do cista. Dakujem. Kat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, to vajíčko z Bipy stojí 2,50, no ja som ho "vymákla" v rámci nejakej zľavy, tak ma vyšlo na nejaké dve eurá. Mne sa zdá byť oproti tomu Ebelin o dosť lepšie, je také mäkšie a lepšie sa mi s ním pracuje (Ebelin odvtedy vôbec nepoužívam). Čistím ho buď mydlom na čistenie štetcov, no ešte radšej šampónom na vlasy (naposledy sa mi výborne osvedčila Schauma na farbené vlasy) :D

      Odstrániť