sobota 26. marca 2016

Jarný zoznam prianí

Ahoj, kočky!

V súlade s prírodou a nástupom ročného obdobia znamenajúceho nový začiatok som si pripravila jarný prehľad kozmetických a s kozmetikou súvisiaciach radostí, ktoré by som si v blízkej dobe rada zaobstarala. Tentokrát som dokonca predbehla dobu, lebo dve položky už doma mám a veľmi sa z nich vytešujem. Možno u mňa načerpáte inšpiráciu a tipy, ako si spríjemniť jarné mesiace.


1. Anti-Ageing Makeup Annemarie Börlind Tento makeup mám v hľadáčiku už pár mesiacov, odkedy som ho len tak zo zvedavosti vyskúšala z testera. Zaujal ma textúrou, finišom, ale aj balením a mám akýsi vnútorný pocit, že z neho budem nadšená. Dúfam, že čoskoro bude môj.

2. Minerálny korektor Lily Lolo Nemusí byť práve tento, ale rada by som vyskúšala nejaký korektorový kúsok z prírodných značiek. Zatiaľ nemám jasno v tom, či bude krémový, minerálny alebo aký, akej by mal byť značky, viem len to, že chcem vedieť, ako sa takéto korektory správajú na tvári. Po nedávnej korektorovej trilógii iste tušíte, čo ma zaujíma najviac - zaliezanie do vrások.

3. Minerálne očné tiene Provida Organics Mint a Aloe Rozhodne netrpím nedostatkom očných tieňov, rozhodne trpím túžbou vlastniť tieto nezvyčajné odtiene. Iste by excelovali práve v jarných lookoch, takže čím skôr si ich zadovážim, tým skôr to môžem zistiť. Len ma trocha odrádza ich cena v spojení s nevedomosťou o ich kvalite.

4. Paletka tieňov Too Faced Sweet Peach, LE Som si skoro istá, že túto paletku nezoženiem, hoci po nej tak veľmi túžim. Chvíľami sa mi zdá, že zo všetkých "čokoládok" je táto najkrajšia, ale nechcem "urážať" tie dve krásky, ktoré mám doma.

5. Balzam na pery Burt's Bees Mango Butter No áno, mám zásobu balzamov na celý rok, lenže žiada sa mi aj nejaká šťavnatejšia príchuť. Mango by malo byť to pravé...

6. Banánový krém na ruky Burt's Bees Tu nemám čo povedať. Je banánový. To stačí.

7. Zhusťujúca riasenka Dr. Hauschka Aj keď som si nedávno kúpila a veľmi obľúbila riasenku značky Dado Sens, táto Hauschkova je v mojej hlave dlhšie. Trocha mám obavu z toho veľkého aplikátora, avšak čítala som pár pochvalných komentárov, ktoré hádam neklamú.

8. Trio očných tieňov Dr. Hauschka, LE
9. Duo lícenka Dr. Hauschka, LE
- tieto dve krásky už vlastním a chcela som ich vlastniť od prvej chvíle, keď som ich uvidela na webe, preto sú aj v tomto zozname. Zajtra ich dokonca uvidíte v líčení a podrobenej recenzii. Toto sú moje jarné vychytávky.

10. Jemné šperky Hľadám nejaké pekné, decentné a zároveň hravé šperky, najlepšie v sade, ak nie, tak aspoň náušničky. V zlatníctvach majú veľký výber, lenže väčšina z nich má na sebe meno dizajnéra, a to práve také, ktoré sa mi páčia najviac. Tieto z obrázka sú bez mena, ale nie sú to "tie moje".

11. 100% Pure Od tejto značky chcem vyskúšať toľko vecí, že by som na to potrebovala samostatný post. Uvidím, čo si nakoniec zaobstarám. Láka ma hlavne vlasová kozmetika a dekoratívka, prípadne jeden lak do zbierky.

12. Kniha Děláme si to doma sami 2 Aj keď je pokračovanie tejto praktickej knižky o niečo menej kozmetické, nájde sa tu kopa jednoduchých receptov pre krajší a zdravší život.

Čo nové a "jarné" si túžite zaobstarať vy? Podeľte sa o svoje túžby...

Pekný deň!

5 komentárov:

  1. Minerálny korektor od Lily Lolo som si chcela kúpiť v čase, keď som používala ich makeup, pretože bol problém dávať niečo krémové pod alebo na ich minerálny make-up. Nakoniec nemali v eshope môj odtieň tak časom z toho opadlo :D. Od Burt´s bees mám tiež pár kúskov na wishliste.
    Musím teda povedať, že tá lícenka od Dr. Hauschka vyzerá fakt luxusne.
    A ja mám plný wishlist asi stále. Momentálne ku mne putuje paletka Clarins a v najbližšej dobe sa chystám ešte na pár vecí ako lícenka od Kryolan, rúž od Clinique a Estée Lauder, nový makeup od Clinique, krém Prodigieuse od Nuxe a radšej už ani nepokračujem :D.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tými našimi prianiami je to ťažké, stále nás zaujme niečo nové a pokiaľ ide o kozmetiku, tak tej nám firmy servíruju plnými priehrštiami. Som zvedavá, do akej miery svoje nákupné plány naplním. Tieto články robím tak trocha aj v rámci psychohygieny, lebo mám pocit, že takýto "verejný" záväzok sa plní ľahšie ako obyčajné nakupovanie mírnix-dírnix, čím myslím to, že tu vyberám skôr veci, ktoré naozaj potrebujem alebo po nich túžim najviac, takže pri nákupoch na to aj myslím, keďže som to tu už takto verejne... :D

      Odstrániť
  2. Ta Hauschka dekorativka vypadá nádherně, těším se na článek! :)
    Peach paletka se mi taky moc líbí, navíc má vonět po broskvích. Akorát mi přijde ze všech Too Faced paletek nejteplejší, takže by mi bohužel nesedla. Broskvovým odstínům se spíš vyhýbám.
    Burt's Bees banánové máslo na ruce mám na poličce, čeká na otevření, až spotřebuju trochu svých zásob. Jenže to bude ještě trvat, takže to asi nevydržím a otevřu ho. Ve Vídni jsem si ho vyzkoušela v testeru a vonělo a vypadalo jako rozmačkané banány. Mňam!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jinak já mám pořád kupu věcí na svém indie wishlistu a z pečující kosmetiky si brousím zuby na krémy od Dulcia Natural. :)

      Odstrániť
    2. Tiež som si ten banánový krém najprv ovoňala vo Viedni :) A páči sa mi vo všetkom, ešte aj jeho balenie je také podľa môjho gusta.
      Pochybujem, že Peach paletku zoženiem, no treba mať v zálohe aj želanie, ktoré želaním zostane navždy ;)

      Odstrániť