štvrtok 4. februára 2016

Recenzia: YSL Babydoll Kiss & Blush

Ahoj, kočky!

S niektorými krásnymi vecami je to tak, že sú až natoľko krásne, až na ne zabudneme. To je tak trocha príbeh dnešného rozprávkového princa z krajiny líčidlových zázrakov.

YSL, BABYDOLL KISS & BLUSH, 9 ROSE ÉPICURIEN


So značkou mám blízky vzťah, hlavne čo sa týka krásnych voňavých pusiniek. Lesk od "Íva" bol dokonca mojím prvým drahým leskom na pery. Odvtedy som prelustrovala plejádu iných, ale k trom zázračným písmenkám YSL sa rada vraciam.



V hlave mi prebieha tvrdý boj myšlienok, čím začať opis tohto krásavca. Poďme pekne od obalu. Je nádherný. Minimalistický, ale premyslený a zaujímavý, dole hranatý, hore pekne oválny. Sklené telo prezrádza odtieň i množstvo zľahka našľahanej peny, ktorou si túžite skrášliť pery i líčka. A môžete. Je predsa určený na obidve.



Otvorte flakónik, vytiahnite z neho slzičkový aplikátor s vychytávkovým systémom udržania potrebného množstva farebnej peny na ňom. A aplikujte... 



...aplikovať budete viackrát počas dňa, ale aspoň si vychutnáte ten príjemný pocit pri nanášaní. Je to ako hladenie prierkom (nie šteklivým). :)




Páči sa vám farbička, ktorú som si vybrala? Neutrálna ružová, to je moje, pokiaľ ide o neutrálne odtiene. Viem, že v týchto vodách plávať viem, plávam v nich rada a plávam v nich často.

s bleskom

bez blesku na dennom svetle


Obsah: 10 ml
Cena: cca 38 €

Pozn.: Hoci je výrobok určený aj na líčka, ja ho takto nepoužívam, pretože odtieň č. 9 je na mojich líčkach príliš svetlý. Druhý dôvod je ten, že vzhľadom k pomeru ceny a obsahu ho radšej využijem na pusinkovanie...

Pekný deň!

11 komentárov:

  1. Baleni vypada parádne! Ja jsem od YSL zatím nic nevyzkousela, ale mam doma vzorecek nejakeho parfemu ze Sephory.

    Monika / kosmetickerecenze.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mám od tejto značky najradšej rúže a lesky, čo mám paletku tieňov alebo lícenku, to nie som až tak nadšená kvalitou (obaly sú krásne). Zasa čo má sestra paletku tieňov, tá je výborná. A páči sa mi ich parfém Manifesto :)

      Odstrániť
    2. Skoro som zabudla, nedám dopustiť na linku Baby Doll - topka!

      Odstrániť
  2. It looks beautiful. I have YSL Baby Doll perfume, rosey. I'm your new follower; welcome to my site :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásna farba taká prirodzená na perách, a páči sa mi aj balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farbička je veľmi nenápadná, ale páči sa mi na nej jej neutrálny podtón a tak akosi všeobecne sa výborne nosí :)

      Odstrániť
  4. Tohle je na mě asi až moc "drahá sranda". Aneb lesky nejsou něco, za co by se mi chtělo utrácet moc peněz... ale vypadá pěkně, to uznávám. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Keď ja mám takú blbú úchylku na obaly - ak sa mi páči, tak skoro neriešim obsah a musím mať hlavne ten obal :D Vážne. A poviem pravdu, na to, že nie som veľmi lesková, je to dosť drahá sranda, lenže mne to príde viac ako lesklý rúž, tak už mám jedno "ospravedlnenie" ;)

      Odstrániť
  5. ja si ho na líčkach neviem ani predstaviť na pery je krásny ten odtieň sa mi páči, inak som sa ešte s týmto nestretla je to pre mňa novinka:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skúšala som to na líčka, ale je to blbosť - príliš lepivý (ne perách tak lepivo nepôsobí) a tá jemná farba sa aj tak kdesi stratí.
      Jéj, teším sa, že si sa tu niečo nové "dozvedela" :)

      Odstrániť