štvrtok 14. januára 2016

Recenzia: Vytúžené CT, ktoré chce každá

Ahoj, kočky!

Nieže by som vám tu chcela ukazovať každé jedno Color Tattoo, ktoré si kúpim (odtieň Permanent Taupe, môj druhý najobľúbenejší, som doteraz nemala v samostatnej recenzii, zato vo viacerých líčiacich článkoch), ale toto mi nedalo. Tak veľmi som túžila po nejakom telovom odtieni, ktorý sa u nás, ako inak, vôbec nedá zohnať, že teraz, keď už ho mám, sa vám musím pochváliť.

MAYBELLINE, COLOR TATTOO 24HR, CREAMY MATTES, CRÉME DE ROSE 91


Nemá veľmi zmysel hlbšie sa zaoberať popisom tohto produktu. Medzi nami, ktoré líčenie baví, ich už asi väčšina vyskúšala a väčšina si ich aj obľúbila. Je tak ľahké si ich obľúbiť. A to aj napriek tomu, že krémové tiene boli dlhé roky zaznávané. 



V dnešnom príspevku mi ide hlavne o to ukázať vám, aký je 91-tka krásny odtieň. Ja som si toto CT vlastne ani nekupovala na používanie samostatne, chcela som ho ako dokonalý podklad pod tiene, hlavne svetlejšie odtiene, trblietky či menej pigmentované kúsky. Túto službu síce skvele vykonáva aj Permanent Taupe, ale ten je tmavší, takže všetky svetlé odtiene sa mu prispôsobujú, čo nie je vždy žiaduce.


Pre mňa je tento maličký kelímok stávkou na istotu. Líčenie mi na očiach udrží celučký deň, absolútne naň spolieham. Úprimne však priznávam, že nedávno som čosi pokašľala a po celom dni som odličovala aj "čiarky" tieňov, no predtým a ani potom sa mi to už nestalo, takže to hodnotím ako zhodu nejakých prírodných zákonitostí (asi som použila priveľa práškového tieňa a CT tú masu nedokázalo udržať na uzde).
Odtieň Créme de Rose dokonale vystihuje svoje meno. Krásna studená telovka s ružovým podtónom a na moje obrovské potešenie aj s prídavkom sivej.



Rada vám na tomto mieste ukážem svojich troch podkladových obľúbencov. Ich primárnym poslaním je hlavne farbiť, ale mne práve svojimi skvelými schopnosťami udržať akýkoľvek tieň na viečku celý deň a ešte aj podporiť jeho farbu, uľahčujú každodenné líčenie a zbavujú ma starosti kontrolovania makeupu počas dňa. Farebne sa vynikajúco dopĺňajú, takže si s nimi dokážem vytvoriť aj rýchle dymové líčenie. Sú to:
Maybelline, Color Tattoo, Permanent Taupe
Maybelline, Color Tattoo, Créme de Rose


Permanent Taupe, Café au Lait, Créme de Rose

Máte svoje obľúbené CT-čko? Ktoré to je?

Pekný deň!

13 komentárov:

  1. Já mám nejraději tyrkysovou a taupe... taky takovou tu blankytně modrou. Tahle mě barevně jako samotný stín moc nenadchla, jako podklad ale bude fajn :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tú blankytne modrú mám aj ja, ale skoro vôbec ju nenosím. Keď už, tak tiež ako podklad po nejaké slávnostnejšie líčenie v chladných fialových tónoch - páči sa mi, ako zmení farbu tieňa :) A taupe - to je tiež moja srdcovka.

      Odstrániť
  2. Ja som z tych, ktore si CT neoblubili. Zlieva sa mi do liniek a uz vibec by som ho nemohla pouzivat ako podklad. Ja mam asi mastnejsie viecka a uz pomalicky aj nejake drobunke vrasky na vieckach v mojom veku. Takze klasicka baza je u mna samozrejmost. Uz som viackrat rozmyslala, ako je mozne, ze niekomu CT tak vyhovuje a dokonca aj ako podklad a inemu zasa tak, ako mne. A odtiene maju krasne a taktiez pigmentaciu, takze velka skoda, ze ich nevyuzijem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Já to mám přesně stejně jako ty. :)

      Odstrániť
    2. To ja zasa ušetrím na tej báze :D Inak, aj ja mám mastnejšie viečka, resp. mala som ich mastnejšie, teraz sú už akési "normálne", takže veľmi dobre chápem, ako musí človeku podklad dobre sadnúť, inak je snaha s líčením márna.

      Odstrániť
  3. som nevedela že podklad môže byť aj tmavý neviem si ani predstaviť že by ho niečo blede prekrylo. ja som si môj prvý objednala z avonu na oči tak som zvedavá:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že podklad môže byť aj tmavý, aj metalický, aj lesklý, vždy záleží od konkrétneho výsledku, aký chceme v líčení dosiahnuť. Ale ako píšem, tmavému podkladu sa svetlý tieň logicky prispôsobí (nie naopak), takže vznikne celkom iný odtieň ;) Líčenie je zábava :)

      Odstrániť
  4. a odkial ho teda mas? vyzera dobre a je matny!!
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Och, tak toto CT vyzerá dokonalo. Dá sa to násť aj niekde u nás? Ja mám zatiaľ len dve - Permanent Taupe (ktoré občas dokonca skončí na mojom obočí, lebo mi celkom sedí farba :D) a Metallic Pomegranate. Brúsila som si zuby aj na klasické čierne... Možno raz :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U nás som ho nevidela, mám ho z AT. Permanent Taupe som už aj ja skúšala na obočí, ale aj tak zabúdam na to, že ho tak môžem využívať :D Metallic Pomegranate je tak nádherná farba, ach. Inak, značka už má CT aj v jumbo ceruzkách...

      Odstrániť
    2. Naaah, škoda. Ale pôjdem do Prahy vo februári, skúsim kuknúť tam. A po tých ceruzkách sa poobzerám ;)

      Odstrániť
    3. Dúfam, že sa ti podarí niečo objaviť :)

      Odstrániť