utorok 19. januára 2016

NOTD: Gabriella Salvete č. 117

Ahoj, kočky!

Posledný lakovací článok sa na blogu objavil pred piatimi mesiacmi. O čom to svedčí? Že Aknelka má lakovú stopku, teda sa snaží jednu zo svojich úchyliek dostať pod kontrolu. A snaží sa naozaj veľmi, minulý rok si sama kúpila možno 4 laky. Lenže k nim ďalšie dva dostala. Ale aj dva darovala. A 20 ich minulááá!

GABRIELLA SALVETE, ENAMEL WITH HARDENER Č. 117

s bleskom

Kúsok, ktorý sa ako jeden z prvých dostal v tomto roku na moje nechty, je mnou dlho obdivovaný (dokým mi ho sestra nekúpila) čierny lak s holografickými trblietkami od Gabiky S. Raz som sa vám sťažovala, že na to, ako mám rada čierne laky, nemám ani jeden bezefektový. Mám čierny pieskový, čierny s ružovými trblietkami, už minutý čierny-želé s holotrblietkami a teraz aj klasický čierny s holotrblietkami. (Medzitým som si zadovážila aj obyčajný čierny s ničím.) K tomu treba pripočítať ešte pár kúskov síce farebných, ale s čiernou, veľmi čiernou dušou.

bez blesku

Gabikina 117-tka je lak podľa môjho gusta, ktorý ma len tak na nechtoch neomrzí a som schopná nalakovať si ho dvakrát po sebe. Takých lakov je málo, lebo ja farbu nechtov mením aspoň dvakrát v týždni. 


Obsah trblietok laku uberá na lesku, preto naň, ak chcem krásne lesklé "drápky", potrebujem dve vrstvy nadlaku. (I keď mám pocit, že práve na týchto fotkách je len jedna vrstva.) Inak ho lakujem v dvoch vrstvách. V prvej kryje biedne, ale tú ja lakujem dosť tenkú, druhú už lakujem silnejšiu a pekne prekryje akékoľvek lysynky tej prvej. Lak mi na nechtoch neporušený vydržal maximálne tri dni. Na palci ľavej ruky mi na okraji kúsok odskočil už asi po poldni, no toto je moje ťažké miesto, kde sa mi lak poškodí vždy najskôr.



Mne sa lakmi GS lakuje veľmi dobre. Aj keď sú v porovnaní s inými o kvapku redšie, dobre strihaným užším plochým štetcom jednoducho vykreslím oblúk pri nechtovom lôžku a celkovo mi lakovanie ide od ruky. Jedinú chybičku vidím v tom, že hoci fľaštička praská od množstva trblietok, na necht by sa ich mohlo dostať o čosi viac. Fotky nie celkom ukazujú, koľko ich na nechtoch je, pred objektívom sa akosi skrývali, avšak celkový efekt je v mojich očiach nádherný. Ako píšem, som schopná si ho nalakovať aj dvakrát za sebou, a to už svedčí o mojom obdive.



Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Ja ho mám tiež, ale čakala som že tie trblietky budú viac výrazné,asi ako vo flaštičke a oni sú chúdence trochu také zaliate tým čiernym lakom. Ale mám ho rada.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to škoda, ale tiež mu to odpúšťam, lebo sa mi veľmi páči :)

      Odstrániť
  2. Obdivuhodný výkon minúť dvasať lakov! Ja by som si musela ruky odseknúť a aj to by som asi nosom naťukala heslo na Pay Pal :D Tento konkrétny kúsok mám aj ja a tiež som sa jedovala, že tých trblietok je na nechtoch akosi málo. Ale páči sa mi aj tak :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hihi, no dala som si záväzok, že tú svoju zbierku zredukujem, lebo ja som taký typ, ktorý nemá rád okolo seba veľa vecí. A tých lakov na mňa bolo už priveľa :D
      Tomuto láčiku tiež ochotne odpúšťam tie trblietky, no rada ich na nechtoch pozorujem, ako sa krásne menia...

      Odstrániť
  3. Krásné nehtíky, nádherný lak i tvar nehtu!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Naprosto do puntíku souhlasím se vším vyřčeným v článku. :) Škoda, že se na nehty nedostane víc třpytek a lahvička, lakomec jeden, si je tak škudlí. :D Hrozně dlouho jsem ho neměla nalakovaný a teď jsi mě na něj úplně navnadila. :) V týdnu si na něj musím vzpomenout a láknout ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Jů, tento lak byl jeden z mých prvních, ale teď je už bohužel vypotřebovaný :(. Nebo teď už mám laků kolem 90-ti :).http://nailsbyviky.blogspot.cz/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ho najskôr obdivovala u sestry, až mi ho nakoniec kúpila. Sama sa snažím laky už nekupovať, skôr pomaly míňať, keďže moja zbierka začala stúpať na päty číslu 150... :)
      Ale tento láčik je krásavec)

      Odstrániť