nedeľa 3. januára 2016

Líčenie: Strieborná s fialovou

Ahoj, kočky!

Vrhli sme sa do nového roka s novými výzvami a očakávaniami. Prajem nám, aby boli hlavne dosiahnuteľné a dosiahnuté...


Som rada, že blogovú 2016-tku začnem líčením. Bude trocha slávnostnejšie, pretože to malo byť pôvodne silvestrovské líčenie, takže nebude chýbať trocha lesku. Ja by som však nemala problém vyjsť takto na ulicu aj vo všedný deň, lebo celkovo sa mi líčenie nezdá ani prehnané, ani príliš výrazné.


Hlavným aktérom tohto looku mal byť sýty strieborný očný tieň ZAO Silver. V pripravovanej recenzii ho uvidíte v plnej kráse, dnes bude využitá len časť jeho potenciálu. Lákalo ma nakombinovať ho do fialovej a obidve farby posadiť do teplého karamelového základu. Kontrast teplých a studených tónov mojim očiam mimoriadne svedčí a vytiahne mi v dúhovkách sýtu farbu.


Líčenie som doplnila dvoma rúžmi - teplým telovým a neutrálnym až studenším staroružovým. Look s rúžom Maybelline Coffee Craze (recenzia) mi pripadá naozaj použiteľný na akúkoľvek príležitosť, dokonca akoby trocha ubral na intenzite odtieňov.



S výraznejším staroružovým odtieňom rúžu Rimmel Vintage Pink (recenzia) sa farby opäť otvorili a celá tvár sa mi zdá živšia a žiarivejšia.




Pri líčení očí som použila slušný arzenál produktov, ale proces bol celkom jednoduchý a rýchly. Výdrž a intenzitu odtieňov som poistila tenučkou vrstvou Maybelline Color Tattoo v odtieni Créme de Rose na celkom pohyblivom viečku. Kým CT mierne zaschlo, vytieňovala som záhyb oka bronzerom iQ, ktorý sa mi v tomto kroku naozaj mimoriadne páči svojou teplotou, pretože oko nielen prehĺbi, ale aj rozžiari. Na pohyblivé viečko som z jednej tretiny vo vnútornom i vonkajšom kútiku naniesla tenkým štetcom fialovo-bordový tieň z obľúbenej paletky Dior Jazz Club. Hustým štetcom som tieň rozmazala, hlavne v záhybe oka. Do stredu viečka som prstom naniesla strieborný tieň ZAO a hustým štetcom som rozmazala jeho okraje dostratena. Plochu tesne pod obočím som rozjasnila krémovou ceruzkou Essence. Na horné viečko som spravila tenučkú linku s chvostíkom pomocou fixky Essence (no spravila som chybu, že som ešte raz štetcom premiešala všetky tiene, čo čiernu linku zmatnilo a zosvetlilo), vnútornú waterline som zvýraznila čiernou kajalkou s-he a na riasy som naniesla vrstvu riasenky Chanel. Nakoniec som sa rozhodla, že vnútorný kútik potrebuje rozžiariť, preto som siahla po sivo-striebornej mäkkej ceruzke Essence.


Použité produkty:


Pekný deň!

6 komentárov: