utorok 6. októbra 2015

Favourites - September '15 + 1 prepadák

Ahoj, kočky!

Favoriti, jupí! Takto sa vždy teším pri spisovaní tohto obľúbeného článku. Čo som si v septembri obľúbila natoľko, aby sa zišlo na spoločnom fotení v interiéri súkromného fotoateliéra?


Kúpila som si niekoľko mesiacov vytúžený makeup bareMinerals Complexion Rescue, ktorý ma veľmi oslovil. Vlastne, spočiatku ma prekvapila konzistencia, čakala som inú, ale vo výsledku splnil to, čo som chcela - mal "lepšie" zloženie, ľahko sa nanášal, príjemne kryl a dal sa vrstviť. Zatiaľ teda spokojnosť a už sa rysuje aj recenzia.
Dostal sa tu aj rúž Velvet Touch Lipstick Matt od Gosh, ktorý mi momentálne nahrádza milovaný Ruby Woo od MAC (ako iste viete, nedávno som ho stratila).
V auguste som si kúpila viacero produktov talianskej značky L'Erbolario, ktorých spoločnú recenziu pomaly spisujem. Tu je prvá lastovička, olivový krém na ruky - príjemne vyživujúci a taký, taký, no, že z neho mám pocit, že ručičkám dodá o kvapku starostlivosti viac.
Zhusťujúca riasenka Chanel - moja dlhodobá riasenková topka, ktorá ešte u mňa ani nebola recenzovaná (!!! napravím, sľubujem) a nikdy (!) som ju ani nezaradila do obľúbencov. (Po dopísaní tohto článku si sadnem do kúta a budem sa tam hanbiť.)
Po niekoľkých rokoch som sa znova dostala k šampónu proti lupinám T/Gel od Neutrogeny. Je to tak nesympatický a páchnuci šampón, až si na ňom pestujem menšiu závislosť. Ale pomáha. Dá sa asi kúpiť v zahraničných drogériách, ale ja som ho ešte v žiadnej (a to dosť cestujem) nevidela. Tak ako prvé balenie, aj toto sa ku mne dostalo záhadnou cestou - našla som ho :D
Šiestym účastníkom fotenia sa trocha komicky stal lak na vlasy L'Oréal. Kupovala som ho v čase núdze na cestách v Taliansku v zapadnutom obchode so všetkým a bol aj slušne zaprášený, no z ponuky vyzeral najmodernejšie (nie najnovšie, najmodernejšie, zvyšok boli celkom vykopávky) a najprv som ho mala súkromne označený ako prepadák. Čo sa stalo, netuším, zrazu je super - nezaťažuje vlasy, pekne fixuje bez nánosu.

Prepadák


Verím, že takýto produkt nebudem musieť vystavovať popri každomesačných obľúbencoch, ale tento sprchovací gél je des. Kupovala som ho v rovnakom mix-obchode ako lak vyššie a dala som tak trocha na blogerskú masáž, ktorá sa v lete rozvírila v súvislosti so značkou Borotalco. Môj názor - vo svete zostali obrovské nevyčerpané zásoby socíkovského mydla na holenie Barbus, ktoré niekto zriedil a spravil z neho tento sprcháč. Eee. Používam ho, nerada plytvám, ale zo sprchovania nemám radosť.

Poznáte mojich obľúbencov? A čo tí vaši?

Pekný deň!

4 komentáre: