piatok 14. augusta 2015

Favourites - July '15

Ahoj, kočky!

Júlová päťka obľúbených produktov sa zišla na fotení a je pripravená ukázať sa vám. Čo mi teda robilo najväčšiu kozmetickú radosť?


Keď mi slniečo pobozká tvár, je čas vytiahnuť ľahký makeup od Mac-u. Na leto je to super vecička, ale treba mať skôr bezproblémovú pokožku (ktorú ja momentálne mám, jupí). Makeup sa síce dá vrstviť, ale v lete je každá vrstva naviac, nie? Perfektne sa mi ho darilo do pleti zapracovať stippling štetcom Zoeva. Nakoniec som ho vždy zafixovala termálnou vodou v spreji Avéne, ktorá makeupu dodala trocha matný vzhľad. Termálnu vodu som okrem zafixovania makeupu používala niekoľkokrát denne na osvieženie pleti alebo opuchnutých nôh.
Celý júl som sa líčila takmer rovnako. Myslím teraz hlavne líčenie očí, ktoré zahŕňalo skvelý krémový tieň v ceruzke Gosh, na ktorý som naťupkala niektorý z nude tieňov z paletky Balmsai od theBalm. Toto je tuším jediná paletka, ktorej tiene sú lepšie samostatne, nie na vzájomné tieňovanie.
Multipoužiteľné kastilské mydlo Dr. Bronners vám predstavím v recenzii, zatiaľ len prezradím, že je to zaujímavá vecička.
A čo kozmetické mi v júli ležalo pri srdci najbližšie? Taká drobnosť s extra rýchlym účinkom - tyčinka s gélom po poštípaní hmyzom. Nedávno som spomínala, ako si na mňa toto leto zasadli komáre. Táto sranda ma pred nimi neochránila, ale ak som štípanec (čo možno najskôr po poštípaní) potrela týmto gélikom, na druhý deň po ňom zostala len malá začervenaná bodka.

Zvláštne, že tu nemám napríklad bronzer. Alebo mlieko na/po opaľovaní. Čo sa dostalo medzi vašich letných obľúbencov?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Termálna voda je v tomto počasí môj spojenec. Tiež používam túto od Avéne, ale výborná je aj od Balei ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, už niekoľko rokov je to moja top letná vychytávka, hoci termálku využijem počas celého roka na viacero spôsobov. Tú baleácku som ešte neskúšala, ale počula som na ňu veľa chvály.

      Odstrániť
  2. Baleacku vodu som si dnes chcela kupit, bola bohuzial vypredana, podla slecny predavacky sa predava ako teple rozky...tak snad na nu natrafim, dochadza mi vichy z nejakeho balicka.
    Mac je moja stalica i ked momentalne miesam spolu s L'oreal Nude magique(Mac uz je na mna prilis svetly, tak "dotahujem" L'orealom, ktoreho finish sa aj vdaka Mac-u meni na menej matny, co mojej suchej kozi viac vyhovuje). Tienujem viacmenej iba na jemne presvetlenie ocneho viecka telovym tienom, pripadne nacapkam colour tatto(i ked to sa mi v poslednj dobe akosi zlieva...aj dnes to bol ten pripad).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som minulý rok tiež dosť obľubovala Nude Magique a dosť sme si rozumeli. Mac je super, aj keď to nie je môj top makeup, mám k nemu akýsi vrúcny vzťah :D

      Odstrániť