pondelok 4. júla 2016

Recenzia: Sprchovacie suflé Stenders

Ahoj, kočky!

Viete si predstaviť v najhorúcejších letných mesiacoch začať deň inak ako osviežujúcou sprchou? Okrem vlažnej, či dokonca studenej vody, by sa mal o nabudenie postarať aj obľúbený sprcháčik. Ten, ktorý vám chcem tentokrát ukázať, vlastne ani sprcháčik nie je, je to skôr našľahaná ľahká pena.

STENDERS, SHOWER SOUFFLÉ, GRAPEFRUIT


Pôvod sprchovacieho suflé treba hľadať v Lotyšsku, pretože odtiaľ pochádza nielen značka Stenders, ale aj sladkosť, ktorou je suflé inšpirované. Značka v našich končinách nie je veľmi známa, pričom ráta okolo 220 obchodíkov v 27-mich krajinách sveta. Pre nás je najbližšie vo Viedni, ale aj tam treba obchodíky (sú 4) trocha hľadať.


Prečo vám o suflé píšem, keď obyčajne považujem recenzovanie sprchovacích gélov a spol. za zbytočnosť? Lebo tento produkt ma naozaj dostal. Prekvapil, potešil a už si neviem predstaviť ráno bez neho. Spočiatku som bola trocha skeptická voči konzistencii, predsa len som zvyknutá na gély alebo krémové sprchovacie produkty, z pevnejšieho skupenstva som mala obavy. Tie sa rozplynuli pri druhom sprchovaní. Pri prvom som si suflé naniesla na vlhkú pokožku len tak rukou, čo spôsobilo veľmi nízku penivosť a spotrebue veľkého množstva "materiálu". Neskôr som už siahla po špongii. Vďaka nej sa suflé zmenilo na extra jemnú ošetrujúcu penu, ktorá pokožku absolútne nevysušuje. Je to úplne skvelé, pretože tento malý zázrak je tak šetrný, že sa ráno po sprche nemusím krémovať, a to v lete ocení určite každý. Podotýkam, že sa obyčajne krémujem po každej sprche, inak je moja pokožka nepríjemne napnutá.


Zloženie je jednoduché, pH neutrálne. No a vôňa - tá je dokonalá. Veselý osviežujúci grapefruit, normálne radosť otvoriť dózičku a nadýchnuť sa.



Táto srandička nie je síce lacná, no mňa si natoľko získala, že budem chcieť vyskúšať aj ďalšie 3 "príchute" - ružu, levanduľu a brusnicu.

Obsah: 110 g
Cena: € 14,90

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Všetko grapefruitové milujem! Čiže toto sprchovacie suflé musím jednoznačne vyskúšať :) Krásna recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som z neho tak nadšená, že som mu zabezpečila ďalších troch súrodencov, len v iných "príchutiach" :)

      Odstrániť
  2. Také mám grep ráda, vypadá to neskutečně chutně! :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, áno! Baví ma jeho konzistencia i dokonalá svieža vôňa. Ranné sprchovanie si bez neho už neviem/nechcem predstaviť.

      Odstrániť