štvrtok 21. januára 2016

Tip: Prvá mini skúsenosť s byTerry

Ahoj, kočky!

V kozmetickom svete bude vždy veľa produktov, ku ktorým sa my Slovenky len tak ľahko nedostaneme. Toto nie je sťažovanie sa, skôr povzdych, pretože vďaka viacerým virtuálnym obchodom, ktoré sú ochotné zaslať tovar až na našu slovenskú adresu, je čoraz viac. Napriek tomu je to už rok, čo sa neviem dopracovať k rozjasňujúcemu séru značky byTerry (pričom niektoré ich produkty si viem nechať zaslať na rakúsku adresu). Dostala som sa však k vzorke všetkých štyroch odtieňov a nedá mi jeden z nich (ten, ktorý chcem) ukázať na blogu. Dnes to nebude recenzia, iba tip odo mňa.

byTerry, CELLULAROSE® BRIGHTENING CC LUMI-SERUM


Prečo ho tak chcem? Lebo je to super vychytávka. Viem, že rozjasňujúce séra má napr. aj značka Guerlain. So studeným ružovým podtónom sa zohnať dá, lenže teplý podtón je už väčší oriešok. Keďže som sa zapozerala do tretieho odtieňa Apricot Glow u byTerry, nie je ľahké pristať na iný. A chcem ho preto, lebo mám rada prežiarenú pleť, páči sa mi formovať makeup takouto vychytávkou, ktorá dokáže aj neutrálny podtón môjho makeupu (ktorý mi niekedy aj tak na pleti schádza doružova) udržať v prirodzenosti.



Každý odtieň pleti si príde na svoje:


Takže som ho nezohnala. Ukážem vám aspoň krásny výsledok pomocou vzorky. Ostatné tri som ani neskúšala, sústredila som sa len na ten "svoj" Apricot Glow.


Môjmu tónu pleti pasuje, takže som sérum len zmiešala s makeupom a rozotrela na pleti.


Výsledok sa mi páči. Nič sa neligoce, no tvár krásne žiari. Inak ho už ale nemôžem hodnotiť. Mala som ho na tvári jeden jediný raz, pričom mi s makeupom nespravil žiadnu šarapatu, držal ako obyčajne.


Dnes to bolo dosť stručné, ale nedalo mi to :)

Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Mne by sa páčili všetky ostatné!!! Len kde ich zohnať? :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žiaľ, to neviem ani ja. Ale zohnala som si alternatívu - od Dr. Hauschku :) Lenže ten neobsahuje rozžiarujúce čiastočky...

      Odstrániť