nedeľa 15. novembra 2015

Líčenie: Everyday Rose by Naked3

Ahoj, kočky!

Líčenie, ktoré vám dnes ukážem, pochádza ešte z neskorého leta, keď mi dochádzal minerálny makeup, čo sa dosť prejavilo na "kráse" mojej pleti. Takmer žiadne zjednotenie, pretože tých pár zrniečok naozaj nestačilo na to, aby čokoľvek zakrylo. Nevadí, aj tak vám chcem ukázať hlavne očný makeup vytvorený pomocou obľúbenej paletky Naked 3 od Urban Decay. Teplejšie ružové a hnedé odtiene úžasne rozžiarili moje oči.


Celé líčenie je teda dosť teplé a prekvapivo som sa "v ňom" cítila skvele. Najprv som si prehĺbila pohľad nanesením mixu tieňov Limit a Nooner do banánika oka. Vonkajšie viečko som stmavila taktiež mixom dvoch tieňov, a to Liar a Factory. Ceruzkovým štetcom som tento tmavý mix potiahla aj na dolné viečko, približne do polovice. Na navlhčený prst som nabrala žiarivý tieň Buzz, ktorý som opatrne vtláčala do vnútornej strany viečka. Prst zasiahol aj dolné viečko, takže som opäť vzala ceruzkový štetec a farbu potiahla k stredu, kde sa spojila s tmavým tieňom. Oblasť pod obočím som prejasnila najsvetlejším matným tieňom Strange, pričom som párkrát prešla aj po záhybe oka, aby sa všetky odtiene pekne prepojili.
Vrstva riasenky a teplejší ružovo-béžový rúž, a líčenie pre zelenoočky je hotové.








6 komentárov:

  1. ...tak mna najviac zaujal ten ruz :-))))) mozem vediet co to je? inak si sa s tym pekne vyhrala....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) Ten rúž je vlastne cerzuka - moja obľúbená kontúrka Essence In The Nude, ktorú som pretrela tenkou vrstvou jemného ružového lesku Chanel Sensible. :)

      Odstrániť
  2. Jéé, to je krásně udělané, tohle by se mi moc líbilo na každodenní nošení, máš to opravdu krásně udělané :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ďakujem za tvoj milučký komentár, ohromne si ma potešila ;)

      Odstrániť
  3. Já mám Naked 3 strašně ráda. Líčení máš moc pěkné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je to super paletka a mojim očiam naozaj veľmi lichotí, no priznávam, že ju zanedbávam :D A ďakujem.

      Odstrániť