nedeľa 1. novembra 2015

Líčenie: Blackheart

Ahoj, kočky!

Minulý týždeň sa nám "skrátili" dni, všetko je skôr tmavé a občas je tmavé aj moje líčenie. To dnešné bude tmavé len na očných viečkach, no bude ozvláštnené jagavou linkou. Po prvom nalíčení sa stalo mojím obľúbeným lookom, ktorý v najbližších týždňoch ešte párkrát zopakujem. Vytvorené je pomocou paletky Urban Decay Naked 3.


Look pôsobí trocha slávnostne, ale na jeho tvoru postačí pár minút. Tajomstvo spočíva hlavne v kontraste tmavého tieňa a trblietavej ružovej linky.



Oko som tieňovala obvyklým spôsobom. Pod obočie som naniesla najsvetlejší tieň z paletky Strange. Záhyb oka som prehĺbila kombináciou matných tieňov Limit a Nooner. Snažila som sa ich rozmazať úplne do stratena smerom k obočiu, pričom som štetcom sčasti zašla aj na spodné viečko. Aby najtmavší tieň dobre držal, na pohyblivé viečko som najskôr naniesla podklad v podobe "pastelkového" tieňa Gosh (recenzia + look), až naň som potom opatrne prsom pritláčala tieň Blackheart. Huňatým štetcom na rozmazávanie som tento tieň spojila v záhybe oka s ostatnými tieňmi. Pracovala som však dosť opatrne, pretože Bleackheart obsahuje drobučké trblietky, ktoré môžu opadať pod oko, čo sa mi aj stalo, no šarapatu vyriešila lepiaca páska.
Nakoniec som pozdĺž horných rias spravila tenkú linku s nie veľmi dlhým chvostíkom. Do vnútornej polovice oka som nakreslila silnejšiu linku v krásnom trblietavom ružovom tóne od Essence a prstom som ju trocha na viečku rozhádzala. Všetko zakončila obľúbená riasenka Chanel na horných riasach.



Pery dostali jemnučký ružový nádych vďaka skvelému rúžu a lícenke v jednom od YSL. Je to skvelý produkt, ktorý mám doma už možno aj dlhšie ako pol roka a stále ho nemám ani nafotený, pričom recenziu si iste zaslúži. Takže keď budem mať funkčný foťák, píšem si ho na zoznam medzi prvých adeptov.


Použité produkty:


Páči sa mi, že nech použijem akýkoľvek tieň z tejto paletky, vždy mi krásne zvýrazní farbu dúhovky. Poznáte to? Máte tiež takú paletku alebo tiene?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. To je nádhera! Tie ružové trblietky v spojení s tmavými tieňmi sú úžasné :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem ;) Tieto trblietavé linky sú mojou osobnou vychytávkou a ozvláštnia každé líčenie, veľmi ich mám rada.

      Odstrániť