nedeľa 25. októbra 2015

Líčenie: Blue Haeven

Ahoj, kočky!

Po minulotýždňovom "nudnom" teplom nude líčení mám pre vás tentokrát ukážku niečoho odvážnejšieho. Toto líčenie som si vytvorila taktiež ešte koncom leta, ale na blog sa dostáva až teraz a myslím, že je to akurátny čas na podobné farby. Výrazné líčenie očí je určené skôr na večer a v tejto kombinácii môže byť aj inšpiráciou na líčenie na stužkovú. V mojom prípade išlo o podvečerné líčenie, v ktorom sa cítila veľmi dobre.


Najprv vám ukážem pôvodnú verziu, ktorú som si vtedy chcela spraviť. Mala to byť kombinácia matného čierneho tieňa a zamatového tmavého čierno-tyrkysového. Chcela som sa trocha pohrať s paletkou Semi-Sweet Chocolate Bar od Too Faced a zakomponovať do líčenia najmä tieň Blueberry Swirl. Aj keď sa mi výsledok páčil, všeobecne mám rada matnú čiernu s jemným farebným akcentom, chcelo to trocha života a predovšetkým trblietok.



Pri ich výbere bolo rozhodnutie jednoznačné - trblietavá tekutá linka Essence Crystal Eyeliner v odtieni Blue Haeven. Táto linka je jedným z mojich najcennejších pokladov v kozmetickej zbierke a nedávno bola vyradená zo sortimentu Essence. Nechápem prečo. Je podľa mňa dokonale krásna, ozvláštni každé líčenie a neskutočne rozžiari pohľad i samostatne.


Líčenie očí teda pozostáva z obligátneho svetlého matného tieňa (Coconut Créme) pod obočím a mixu matných tieňov Puddin' a Mouse v záhybe oka pre dodanie hĺbky. Takmer celé pohyblivé viečko, vynechala som len pár milimetrov vo vnútornom kútika oka, som naniesla matný čierny tieň Licorice. Naniesla som ho pomocou širšieho plochého štetca takým akoby "priliepaním" farby na viečko, takže žiaden neporiadok pod okom sa nekonal. Rovnako opatrne som pracovala aj so zamatovým trblietavým tieňom Blueberry Swirl, ktorý som naniesla na vnútornú tretinu viečka s tým, že som ho trocha potiahla aj cez čierny tieň. Na prejasnenie pohľadu som do vnútorného kútika naniesla maličké množstvo šampanského tieňa Butter Pecan. V tejto časti bolo hotové to pôvodné líčenie, ktoré si v mojom ponímaní ešte niečo žiadalo. Nastúpila na rad spomínaná trblietavá linka, ktorou som prežiarila tú farebnú časť vo vnútornom kútiku, pričom som štetčekom trblietky potiahla až približne do polovice viečka. Na záver vrstva obľúbenej riasenky Chanel, ktorá z rias spravila pekný čierny vejárik.
Zvyšok líčenia je tradičný - minerálny makeup s "glowy" efektom, obočie upravené farebným gélom Catrice, na perách jemný telovo-ružový lesk Chanel. Na líčka som nepoužila ani lícenku, ani bronzer, lebo som bola ešte dosť opálená a nechcela som mať líčenie až príliš "farebné".




Použité produkty:


Páči sa vám takéto líčenie?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Mne sa líčenie páči a k tvojmu opáleniu sa veľmi hodí :) V poslednej dobe som akosi prepadla tieňom na oči a celkovo líčeniu očí, čo je u mňa veľká vec, keďže som doteraz tiene veľmi nepoužívala, takže vždy, keď u teba vidím tú paletku od Too Faced, tak sa musím veľmi krotiť, aby som si od tejto značky niečo neobjednala :P Hlavne keď som minule videla video s ich vianočnými vecami, to bolo len ochkania a achkania :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, tie vianočné krasotiky od TF ma fascinujú každý rok, len sa nedajú len tak zohnať :) (Čo je možno aj dobre.)
      Ja by som si kúpila ešte pár paletiek, ale teraz fičím na tmavých perách, na oči použijem len nejaký neutrálny tieň v ceruzke a linku, ale s prvým snehom budem mať opäť chuť na farby na očiach. Tak je to so mnou, líčenie je pre mňa hra :D

      Odstrániť
  2. Krásne líčenie, ta tyrkysová ti velmi pristane !

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Patty. Vďaka tým trblietkam sa mi to líčenie akosi viac páčilo, pekne to očká rozžiari :)

      Odstrániť