nedeľa 4. októbra 2015

Líčenie: 3x s paletkou Semi-Sweet

Ahoj, kočky!



Po včerajšej recenzii sladučkej a voňavej paletky Semi-Sweet od Too Faced som sa posnažila a pripravila hneď tri líčenia. Nápad na ne pochádza z inšpiračných kartičiek, ktoré sú súčasťou paletky. Dnes sa nechcem rozpisovať, snáď vás potešia (a inšpirujú) obrázky.


Milk Chocolate

Najjednoduchšie líčenie na bežný deň - tri neutrálne tiene, dva matné, jeden s jemučkými trblietkami. Najsvetlejší matný Coconut Créme som naniesla na celé viečko až tesne pod obočie. Menším hustým štetcom som vykreslila záhyb oka tieňou Nougat. Na vonkajší kútik oka som ceruzkovým štetcom naniesla tmavohnedý tieň Cocoa Chili a mierne rozmazala. Trvalo mi to možno dve minúty (obidve oči).




Semi-Sweet

Tento look nesie meno celej paletky, preto je dosť zaväzujúci. Musím sa priznať, že sa mi vytváral najťažie a v tomto prípade by mi veľmi pomohla podkladová báza, ktorú som nepoužila.
Pod obočie som opäť naniesla svetlunký Coconut Créme. Potom som prstom do vnútorného kútika naťupkala nádherný Rum Raisin. Vzala som menší hustý štetec, ktorým som sa vo vonkajšom kútiku snažila spraviť pekné rozmazané vé tieňom Puddin'. Do stredu viečka som opäť prstom naniesla prekrásny trblietavý tienik Pink Sugar, ktorý však na fotke vôbec nie je vidno a neviem ho odfotiť. Ale je nááádherný, verte mi.




Haute Cocoa

Tento scenár už poznám - keď sa mi do niečoho nechce, pretože sa mi to buď nepáči alebo si myslím, že sa mi to nehodí. Tretie líčenie je výrazné a jeho súčasťou je práve ten najfarebnejší tieň paletky. Líčenie mi však zabralo len pár minút a ja som si ho nakoniec ani nechcela dať dole.
Na celú plochu pod obočím som naniesla svetlý perleťový tieň Butter Pecan. Ohyb oka som len jemne vykreslila obľúbeným Peanut Butter a na celé pohyblivé viečko i spodné viečko som naniesla tmavotyrkysový Blueberry Swirl. Skúšala som ho naniesť štetcom i prstom, ale tak som dosahovala skôr jeho antracitový odtieň, ktorý má v základe, preto som po dlhom čase siahla po penovom aplikátore (nie veľmi kvalitnom, ale okej) a tienik sa krásne otvoril farbe. Mačaciu linku som spravila navlhčeným štetcom a tieňom Licorice. A tá linka šla vykresliť ako po masle. Z mojej strany sa konalo veľké prekvapenie a údiv.




Čo hovoríte na tieto looky? Ktorý sa vám páči najviac?

Pekný deň!

11 komentárov:

  1. Krásne líčenia, to posledné pre mňa ako milovníčku výrazných očí je toto najlepšie , velmi sa mi páči ! :-))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, keď ma pochváli taká makeupová šikovnica ako ty ;)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné - no posledný je naj ;)!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Krásne paletka a krásne líčenie :) závidím ti tak skvelú linku na poslednej fotke

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paletka je naozaj krásna.
      Kreslenie linky ma veľmi baví, ale na pravom oku ma to väčšinou dosť šteklííí :D

      Odstrániť