pondelok 6. apríla 2015

NOTD: Heiße Liebe (The Color Workshop)

Ahoj, kočky!

Verím, že ste všetky v šťastí a v pohode prežili dnešný deň a možno sa po všetkom tom voľne tešíte zajtra do práce. Ja si ešte môžem dovoliť nejaký ten oddych, tak dúfam, že sa aj blog dostane do starých koľají a bude na ňom pribúdať článok za článkom. Ten dnešný bude len taký rýchly. Nemyslela som si, že ho vôbec niekedy zverejním. Bude totiž o laku, ktorý som na nechtoch nemala dobré štyri roky. 


Žiaľ, ide o lak, ktorý sa už asi ani nedá kúpiť a v našich končinách vôbec nie. Ja som sa k nemu dostala tak, že ho dostala sestra v jednom obrovskom "šminkovom" sete, z ktorého sme pár lakov navzájom povymieňali. Vybrala som si aj tento nádherný malinkový s miniatúrnymi zlatými trblietkami. Je to taký univerzálny červenáčik. Má síce silný fialový podtón, ale práve mix chladného základu a teplých zlatých trblietok ho stavia do pozície "vhodný pre všetkých.


No a prečo vám ho ukazujem, keď si ho aj tak nebudete môcť kúpiť? Lebo je tak pekný, šťavnatý a na zjedenie, že vás možno bude inšpirovať ku kúpe nejakého veľmi podobného. Myslím si, že podobné odtiene sa nájdu u viacerých aj drogériových značiek.



Mne samej sa naň tak dobre pozerá, že som si ho musela nafotiť aspoň pre sebe. Ale prečo sa nepodeliť? Ozaj, poznáte zmrzlinový dezert "Heisse Liebe" (horúca láska)? Je to vanilková zmrzlina poliata horúcimi malinami, a presne tento dezert mi láčik pripomína. Tie horúce maliny pomaly stekajúce po kopčekoch zmrzliny. Mňam.





Sľúbila som, že dne to bude krátke, tak vám už len poprajem príjemný večer.

Papa.

4 komentáre:

  1. krááááááááááásny! sakra a ja som sa vždy podobným farbám vyhýbala :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš, a ja som sa toľko rokov vyhýbala práve tomuto kúsku. A teraz som naň namotaná :D

      Odstrániť
  2. pekný príspevok :)
    Aj ja by som bola rada ak by ste si pozreli môj blog a zanechali tam pekný komentár
    tu je darkbrown

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, Katka. Tak ja som sa práve bola pozrieť na tvojom blogu, kde by sa mi aj páčilo, keby...
      ...keby si v textoch používala čiarky a menej gramatických a štylistických chýb. Ak sa chce niekto prezetovať textom, je to prvá podmienka - ovládať jazyk.

      Odstrániť