utorok 17. marca 2015

NOTD: Coral Reef

Ahoj, kočky!

Nebola to moja voľba. To slniečko. Ono ma prinútilo prehrabať sa v svojej zbierke lakov a vytiehnuť túto farebnú exkluzivitku. Aj keď v manikúre ešte stále dávam prednosť tlmeným a neutrálnym farbám, raz za čas to chce niečo veselé. Nech sa páči, tu je niečo naozaj svieže, slnečné, žiarivé a hravé.

SALLY HANSEN, XTREME WEAR, 405 CORAL REEF


Na tento lak som natrafila ešte kedysi pred rokom (aj viac) v bratislavskom Tescu, kde mali nejaký výpredaj a išla som sa zblázniť od radosti, pretože podobný odtieň je mojím letným must have a bol za šokujúcu cenu. Teraz si ju už presne nepamätám, ale ešte s nejakou zľavou som ho kúpila za asi 1,50 €. Cena však v tomto prípade nehrá žiadnu rolu, pretože tá farba... Tá farba je niečo fantastické. Neónová korálová s nádychom ružovej i oranžovej. Presne padnúca k opálenej pokožke (v lete si ju ešte užijem).



Neviem sa na tú farbu vynadívať. Možno si poviete, že je dosť všedná, nemá predsa žiaden zaujímavý shimmer, trblietky či finiš. Je to klasická krémovka, ale aj tak unikátna. Práve to prelínanie ružového a oranžového podtónu ju robí nevšednou. A to je asi všetko, čo k odtieňu Coral Reef chcem povedať. Snáď sa aj vám páči.


Vlastnosti laku už ani rozoberať nebudem. Mne na nechtoch vydrží maximálne dva dni, ale toto je tak individuálne, že neviem, či to budem na blogu ďalej spomínať. Podľa mňa ide o kvalitu nechtov a podklad. Môj podklad je zjavne dosť nanič, lebo sa odlupuje a už sa teším, ako si kúpim nový. Na Sally Hansen určite nezanevriem.



Obsah: 11,8 ml
Cena: cca 5 €

Koho už chytá farebná jarná nálada?

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Nádherný odtieň :-)

    miskasiska25.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Barva je nádherná! Já tohle jaro docela nosím hodně tělové odstíny :) Ale po delší době jsem vytáhla i svůj milovaný Chanel v odstínu May, to je asi ten nejkrásnější jarní lak vůbec <3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ó, tak May je úplne krásna farbička. Veľmi nositeľná.
      Tiež som bola dlho akási "nudná", ale už ma to ťahá k farbám. Tuším, že najviac u mňa teraz pôjde mätová a také tie zmrzlinkové odtiene :D

      Odstrániť
  3. jej, ten tu mám pre niekoho nachystaný ako darček :-) Ale keď ho vidím, asi ho chcem aj pre seba :-)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Podľa mňa je prenádherný. A, Suzi, na tvojich krásnych nechtíkoch bude stokrát lepši! :)

      Odstrániť