piatok 20. marca 2015

NEW IN - február

Ahoj, kočky!

Nemyslela som si, že toho bude toľko. Uznajte však, všetko sú to potrebné veci...

Prvý februárový nákup kozmetiky som absolvovala v Nemecku, keď som naozaj len odskočila do Douglasu na niečo sa spýtať (už vôbec neviem, čo som to potrebovala), oni to nemali, no odísť naprázdno by bola veľká chyba. A tak som siahla po voňavých sprcháčikov I love... Zatiaľ som ich neskúšala, ale čo vám budem hovoriť, voňajú dokonalo, budú super.


Ďalšie nákupy boli potrebné, pretože mi došli vatové tampóniky, micelárka a žiletky, ktorým som len dokúpila ďalšie balenia - najobľúbenejšie tampóniky Ebelin, moja srdcovka zo sveta micelárok L'oréal a žiletky Balea (prvé, ktoré som chytila). Aby to nebolo také nudné, narýchlo som skočila do HMka po nejaké basic tielka, ale nič nemali, tak som sa ulakomila aspoň na výrazné náušnice. Tie sú síce na môj vkus trocha ťažké, zato maximálne krásne.


K potrebnostiam patril šampón, ktorý som si kupovala tak trocha v stave núdze. Nie preto, že by som si nemal čím umyť vlasy, ale preto, že ten, ktorý som práve používala, akosi nespĺňal moje nároky na umývanie vlasov. Siahla som po pšeničnom šampóne Weleda, s ktorým sa zatiaľ hľadáme. Sám o sebe nič moc, ale v kombinácii s iným šampónom je to už lepšie. Došiel mi aj lak na vlasy. Bez tohto produkty žiť dokážem, nedokážem však mať nejaký v zásobe. Obľúbený lak, ktorý som si chcela kúpiť znova, mali v drogérke za nezmyselne vysokú cenu (čo doteraz nechápem), preto som sa rozhodla konečne vyskúšať nejaký produkt Aussie. Ocitol sa aj v obľúbencoch, ale stále som si naň neutvorila jednoznačný názor. Ak potrebujete naozaj poriadne spevnenie, asi sa kamarátiť nebudete.


Odôvodnenie na ďalší nákup v parfumérii Douglas nemám. Obrániť sa môžem len tým, že po paletke Naked 3 som dlho túžila a matný monotienik Clarins som potrebovala. Totiž, myslela som si, že je konzistenciou podobný Color Tattoo, ale zabudla som, že som ho už skúšala a takú konzistenciu nemal. Takže ako bázu pod tiene ho asi nevyužijem (to bol pôvodný zámer). Dostala som aj dve vzorky parfémov, pri ktorých som zistila, že takéto vône mi nesedia. Už som ich stihla minúť.


Konečne sa mi podarilo nájsť padnúce a pekné stredne modré džínsy. Hľadanie trvalo pár mesiacov, ale oplatilo sa počkať a poriadne sa porozhliadať. Aj keď som do nich chcela investovať o niečo menej peňazí, kúpu neľutujem a tuším, že tieto džínsy sa na mne budú musieť rozpadnúť. Mám pocit, že ich nosím stále.


Usmialo sa na mňa šťastie a ja som jedného dňa našla v rakúskej DMke túto prekrásnu lícenku. Neviem, ako to s nimi je, v ponuke by mali byť už od jesene minulého roka, ale ešte nikdy som ich nikdy nevidela. Až teraz. Dokonca sa mi zdá, že to bol posledný (alebo jediný?) kus. A práve v odtieni, v ktorom som ju chcela, v tejto prekrásnej ružovo-orieškovej. Tiež na líčka momentálne nič iné nepoužívam.


Jé, bola som aj obdarovaná, hoci som nemala žiaden sviatok. Od značky Gosh som dostala rúž na pery v pre mňa dosť nezvyčajnom odtieni, ktorého som sa spočiatku bála, ale nakoniec ma dosť zaujal. Môžete si ho (aj swatche všetkých odtieňov) pozrieť v recenzii. Prekvapením bol pre mňa darček v podobe laku od značky 100% Pure. Tak veľmi som chcela tento lak vyskúšať a ono to vyšlo. Nafotený sa čoskoro objaví aj na blogu. Zákaz kupovať si ďalšie laky mi znova nevyšiel. Neodolala som pieskovému laku Look by bipa. Prečo, keď pieskáče nosím len zriedka? Pretože má v názve "taupe", a tomu ja odolávam ťažko (recenzia).


Neviem, ako vysvetlím ďalšiu fotku. Možno len tým, že jeden z lakov som mala v pláne už dlhšie a druhý som dostala zadarmo k nákupu. A obidva sú nádherné. Jeden z nich ste už tiež mohli vidieť tu. Splnila som si ďalší malý štetcový sen, keď sa mi podarilo uloviť tulipánový štetec z limitky Kiko. Nielenže je prekrásny - tie ružové štetiny a tá akoby dvojitá rúčka, ale aj veľmi, veľmi dobrý. Pôvodne som ho chcela na púder, ale lepšie sa mi osvedčil na lícenku. S tou od Catrice si parádne rozumejú.



Súrny nákup zubnej pasty sa neobišiel aj bez ďalších parťákov - krému na ruky do práce s nádhernou marhuľovou vôňou a fajn pleťového séra. To ešte nemám veľmi odskúšané, no zatiaľ sa mi páči. Ako členka Bipa Club-u som dostala zdarma časopis, čo nikdy nie je na škodu.


Minulý mesiac som si kúpila jeden jediný časopis. Mala som a stále mám dosť hektické obdobie, a tak nemám čas na čítanie (nielen časopisov, ale ani blogov, ach). Dúfam, že sa to čoskoro zlepší.


Verím, že aj vy ste nakupovali a nenechali ma v tomu samu ;)

Pekný deň! 

18 komentárov:

  1. Jéé, sprcháčky I love, musí vonět, zááávidím:-) A paletka Naked 3, úžasné, pořád si ji chci taky dopřát a splnit si tím sen, ale pořád jsou zkrátka důležitější výdaje, tak paletka musí počkat..
    Tvářenka má úžasný odstín, další super tip, tvářenek není nikdy dost, budu muset mrknout, jestli na ni taky nenarazím:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháčikom som nevedela odolať, lebo mám rada krásne vône v sprche a I love sa s tým teda vyhrali :) Po Naked 3 som tiež dlho túžila, potom som ju už ani nechcela, ale viem, že kým by som ju nemala, nebola by som spokojná. Takže už je moja. No a lícenka - jej farba je dokonalá, veľmi sa mi páči a som tak rada, že som na ňu natrafila...

      Odstrániť
  2. Ten štetec je dokonalý! Páči sa mi aj lícenka, taký pekný jemný odtieň :) Samú sme ťa určite nenechali, teda aspoň ja nie :D Moje úlovky za mesiac február si môžeš pozrieť tu:
    http://christyshades.blogspot.sk/2015/03/new-in-februar-2015.html :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zo štetca mám teda obrovskú radosť. Aj keď som ho ani nepotrebovala, no dizajn ma tak zaujal, že keď bola možnosť navštíviť predajňu Kiko, okamžite som ho zhrabla :D Hneď sa utekám pozrieť na tvoje nákupy - taká som zvedavá :)

      Odstrániť
  3. Ten stetec musim maat. Maju aj viac v tejto farebnej kombinacii?:) a super nakupy. Ako keby som seba videla.:D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Majú ho len v tejto jedinej verzii, je to limitka. Teda, pokiaľ sa podobný nenachádza aj v stálom sortimente, ale to neviem. Ja som len vedela, že sa objaví v limitke a podarilo sa mi ho zohnať. Inak je super :)

      Odstrániť
  4. No ja som tento mesiac poriadne vypustila paru čo týka nákupov... Conversky, baleríny Melissa, set na gellak a trošku som sa vybúrila v Intimissimi...:) Čo sa týka deokratívky, kúpila som iba jeden rozjasňovač od Essence "popoluškovský".:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekne, pekne, Aďka, radosť si treba spraviť ;) (Vždy, keď je príležitosť.)

      Odstrániť
  5. Skvělé nákupy a moc se mi líbí ta balení sprcháčů <3 Micelárku od LOreal mám taky a je skvělá .)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprcháčiky sú chutnučké, a hlavne tie "príchute" :) Micka mi už zasa došla, ale aspoň je dôvod ísť do drogérky...

      Odstrániť
  6. úžasný štetec :) ja som od sestry počas výletu vo viedni požiadala o jeden jediný časopis, hocaký, nech sa učím konečne nemčinu, a dostala som... nič :-/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ach, štetec nemá chybu :)
      Tak sa mi zdá, že budeme musieť tvojej sestre dohovoriť!!!

      Odstrániť
  7. Super nakupy, hlavne dziny su super a verim, ze ich velmi rada nosis :-). Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sú mi síce trošičku väčšie, ale sú elastické, takže to nie je problém. A naozaj, najradšej by som ich nosila stále :)

      Odstrániť
  8. S Aussie budeš určitě spokojená :-).

    Zvu vás všechny do soutěže, ve které můžete vyhrát den se společností YVES ROCHER, BLOGGERKAMI a přidat se k projektu SÁZEJME PRO PLANETU, díky kterému spolu zasadíme stromečky pro výrobu produktů značky YR a pro záchranu přírody :-)!

    OdpovedaťOdstrániť
  9. S džínsami budeš určite spokojná! Ja som mala DIESEL pred pár rokmi a na mne sa rozpadli doslova :D Nosila som ich fakt skoro každý deň! :) Teraz momentálne pokukujem po Leviskách, tak uvidím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tuším, že aj na mne sa rozpadnú. Akurát čakajú na vypratie, ale začínam byť nervózna z toho, že čo ak budem mať zlý fashion day, to si nebudem mať čo obliecť :D

      Odstrániť