streda 18. marca 2015

Colour Of The Month - Mint

Ahoj, kočky!

Marec sa nám nepozorovane prehupol do druhej polovice, čo znamená, že je najvyšší čas pre ďalšiu časť nášho blogového seriálu Colour Of The Month. Ani marcový výber mi nerobil problém. Pre mňa je to mint mesiac, keď prestávam nosiť ťažké zimné farby a plynule prechádzam k "pastelkám". Ich spojovadlom je mätová v rôznych odtieňoch, ktorú nosím prevažne na nechtoch. Zozbierala som však celkom schopnú partičku kozmetických pomocníkov v chladivých a sviežich tónoch mint, ktorým robí spoločnosť Hiltonka z môjho pyžamového trička.


Aby som mohla nastaviť tvár slnku, musím sa o ňu príkladne starať. Čistiť, čistiť, krémovať. Ako sa len teším, že som objavila vlhčené obrúsky My Skin od Essence s uhorkou. Poradia si aj so silným makeupom a zbalím ich do každej batožiny. Nepoužívam ich každý deň, na to mám predsa krémový čistič Lavera. Keď je všetko nepotrebné z tváre dole, nastupuje hydratačná maska My Face, ktorá mojej pleti dodá sviežosť a zdravý výzor. Pokožku tela si už nemusím krémovať tak často, preto si na nejaký čas vystačím aj s malými vzorkami.


V sprche mi bude nejakú dobu robiť spoločnosť jeden voňavý krásavec. I love... Coconut & Cream vonia krásne, jemne sladko a do témy parádne zapasoval. Rovnako aj kokosové Labello masielko na pery, ktorému kontrastuje mätová tyčinková verzia. Farebne tu krásne ladia moje dávno vytúžené okuliare Alexander McQueen a kozmetická taštička Avon plná... plná... plná rúžikov! Čo tu robia žuvačky? Sú predsa mentolové...


Nakoniec to najlepšie - dekoratívka. Hlavne laky na nechty v mätových, zelenkavých a svetlo tyrkysových odtieňoch. Tie si teraz užijem až-až. Ani neviem, ktorý sa mi páči viac. Každý je iný, každý je jedinečný, a tak ich pekne všetky prestriedam. Občas svoje nude líčenie s paletkami Smokin' Eyes Kit (Look by bipa) a Balmsai (theBalm) doplním tou nádhernou matnou mint farbičkou z paletky Essence alebo jej luxusnejšou dvojníčkou od Diora, ktorá má jemnučký strieborný shimmer. Ten bude na slniečku krásne žiariť. Ak nestíham, zachráni ma veselá zelenkavá linka Essence. Hotovo. K jarnej kráse stačí málo. Hlavne nezabudnúť na úsmev.

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Tie laky sú krásne, také jarné. :) Ten od Rimmelu musí byť môj. :) Tiež ma zaujali tie vlhčené obrúsky, myslíš, že sú vhodné aj na občasné odlíčenie očí?

    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak sa ti mätová na nechtoch páči, určite do nej choď - Rimmel je skvelá voľba. Mám ho aj nafotený, ak si chceš pozrieť, ako vyzerá.
      Vlhčené obrúsky používam len občas, väčšinou na cestách (alebo keď som lenivá a unavená) a bez problémov nimi dám dole aj očný makeup. Nemyslím si, že dá dole vodeodolnú riasenky (nepoužívam, neviem), no s klasickou si v pohode poradí. :)

      Odstrániť
  2. tá edícia od Essence s uhorkou na pleť je úplne úžasná! mám doma čistiaci gél a nedám naň dopustiť, pritom má super cenu oproti ostatným výrobkom toho typu. :)

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, teším sa, že nie som jediná, komu vyhovuje. Teda, ja používam len tieto obrúsky, ale kupujem si ich opakovane :)

      Odstrániť