utorok 17. februára 2015

NOTD: Coloured Sand Taupe

Ahoj, kočky!

Tento týždeň mi dáva jasne najavo, že ak chcem publikovať nejaké články, musím si na ne uchmatnúť každučký okamih, ktorý len ide, pretože práca ma momentálne silno vyčerpáva. Dnes ráno som napríklad vypínala budík s pocitom, že moje telo bolo v noci aktérom nejakého vrestlingového zápasu (a moja myseľ o tom nemala ani potuchy). Ale verím, že ak to vydržím, marec bude jedna veľká pohodička.

Teraz mám chvíľku čas a nafotený jeden nový láčik, ktorý sa mi na dnešný deň celkom hodí. Zakončenie fašiangov si vyžaduje niečo veselé a netradičné.

LOOK BY BIPA, COLOURED SAND NAIL POLISH, 33 COLOURED SAND TAUPE

Ak na niečo dáte slovo "taupe", bude ma to zaujímať. Túto pre niekoho možno odpudivú farbu ja môžem vo všetkých podobách, ale najmä v dekoratívke. Svoju zbierku sa mi minulý týždeň podarilo obohatiť o taupe lak, ktorý si ma celkom získal.


V Bipe často nenakupujem, ale občas ma tam niečo zaujme. Ako teraz. Je to síce pieskový lak (hmm, tie ma už akosi neberú), lenže nevedela som mu odolať. Bolo to predovšetkým kvôli farbe, ale aj zaujímavému detailu, a to hravým farebným zrniečkam, ktoré obsahuje.


Skombinovať modrú a oranžovú je podľa mňa skvelý a neotrepaný nápad a musím povedať, že zrniečka v týcho farbách dodali základnému odtieňu iskru. Podobný lak som doteraz nevidela. Viac by ma bavila klasická krémovka s podobným detailom, ale odpúšťam mu to a ponosím ho aj v pieskovej verzii.


Vlastnosťami nejde o žiadny zázračný produkt a na mojich nechtoch sa správa ako väčšina "pieskáčov". To znamená, že už druhý alebo tretí deň mi z okraja nechov odletí kúsok laku. Neviem, prečo to tak je, no stáva sa mi to stále. Osobne s tým až taký problém nemám, takéto laky sa dajú jednoducho doplniť bez viditeľného efektu. Chválim však, že oproti iným pieskovým lakom, ktoré mám, sa tento akosi lepšie odlakúva.


Pokúšala som sa lak oklamať a spraviť z neho naoko krémovku použitím vrstvy lesklého nadlaku, ale veľmi to nevyšlo. Jeho zrnitosť by vyžadovala aspoň tri vrstvy nadlaku, aby sa na ňom vytvoril hladký povrch, a to je už priveľa.




Nie sú tie farebné zrniečka chutné? Páči sa vám takáto nezvyčajná kombinácia?


Lakovanie je ukážkové. Tenký okrúhly štetček pomôže vykresliť okraje a laku sa naň naberie tak akurát, takže sa ani nerozpíja po okrajoch. Schne celkom rýchlo, určite rýchlejšie ako ktorákoľvek krémovka.
Obsah: 7 ml
Cena: 1,99 €


Pekný deň!

10 komentárov:

  1. velmi pekné :) len škoda,že ja mám také nanič nechty a pokial ich chcem mat aspon troska pekne musim si ist dat spravit gelove.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S mojimi nechtami to tiež nie je ideálne, pretože sú dosť krehké, takže sa mi na koncoch často štiepia, na druhej strane mi aj rýchlo rastú, tak to nevnímam až tak tragicky. Gelovky som nikdy nemala a asi ani mať nebudem, neviem, či by som vydržala bez lakovania :D

      Odstrániť
  2. Kraaasny:) mohla by si niekedy urobit clanocek o svojej zbierke lakov, to by bolo super:)
    Katka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo, Katka, to by som mohla ;) Existuje nejaký "lakový" TAG, takže snáď sa odhodlám...

      Odstrániť
  3. tak take podobne farby odtiene sa mi hrozne pačia vacinou vyhladavam take kremove a este k tomu mat take pekne nechty mozem len zavidiet:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farba je naozaj super, aj tie farebné "bodky". Roumí, ty si taká zlatá, vždy mi napíšeš, že mám pekné nechty a ja ich mám len také obyčko :)

      Odstrániť
    2. Taky se pripojuji k fanynkam Tvych nehtu!!;))

      Odstrániť
    3. Tak, a nechtíky sa už začali dožadovať fanklubu :D

      Odstrániť
  4. Nadherny odtien, len sa mi na nom nepaci ten pieskovy efekt..

    Viva la Vida Dorota

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež by som ten efekt oželela, ako klasická krémovka by bol dokonalý.

      Odstrániť