piatok 6. februára 2015

NEW IN - január

Ahoj, kočky!

Celkom zbytočne som sa strachovala, že nákupy v januári na blogu nebudú. Budú. A celkom vyberané. Dopriala som si hneď niekoľko vytúžených vecičiek z imaginárneho wishlistu v mojej hlave, minula som strašnú kopu peňazí, no každý jeden výrobok, ktorý vám dnes ukážem, mi bude iste robiť dlhodobú radosť. Poďme sa teda spoločne potešiť...

Moje prvé meteoritky (Guerlain)! Keby ste videli, ako som si zháňala. Prelustrovala som niekoľko eshopov, v dvoch som ich mala aj v košíku, lenže v jednom, kde boli za super cenu, sa zrazu minuli, tak som zasa trocha zaváhala. Nakoniec vyhral "zdravý" rozum a objednala som si ich na feelunique, takže som na nejaký čas uspokojila svoju túžbu konečne ich vlastniť. Vybrala som si najtmavší odtieň č. 4 Doré, ktorý som si podľa swatchov predstavovala ako najvhodnejší k môjmu odtieňu pleti, ale dosť som sa mýlila. Na celú tvár guličky používať nemôžem (možno v lete, vyskúšam), ako lícenka sú však úchvatné. Nebojte sa, určite vám ich ukážem bližšie.


Možno si spomeniete na jeden môj septembrový príspevok, v ktorom som vám sebatrýznivo ukázala množstvo prenádherných nových paletiek, ktoré by som rada aspoň pozravila (keďže spotrebovať a ani vyskúšať sa všetky tieto krásky jednej blogerke nedá). Kdesi na konci som sa dušovala, že keď už žiadnu inú, musím mať aspoň paletku Balmsai od theBalm. Striehla som na ňu na viacerých eshopoch, až som si ju začiatkom januára konečne objednala. Jupí, už je moja!


Ten pocit, keď sa vám pred očami otvorí predajňa Kiko... To nadšenie, keď do nej vstúpite... Už druhýkrát v živote som bola v ich farebnom raji a neodišla naprázdno. Vo veci očného tieňa Supreme som mala jasno, že ho potrebujem, problém bol len s výberom odtieňa. Ako to nakoniec dopadlo ste videli vo včerajšom príspevku. Napriek stopke na nákup lakov som si udelila výnimku, pretože v tej záplave farieb boli také kúsky, o ktorých sa mojej zbierke ani nesnívalo. Ťažko, ťažko sa mi vyberalo, ale čas tlačil, takže vybral za mňa. Vybral prenádhernú farbičku a ja vám ju v plnej kráse ukážem už v utorok.


Opäť raz sa mi podarilo navštíviť nemecký Rossmann, v ktorom som vychytala skvelú akciu na mejkapy. Ponúkali ich až s 30 %-nou zľavou, a to aj na už zľavnený Catrice Photo Finish. Ten odchádza zo sortimentu a ja som ho chcela dlho vyskúšať. Nastal čas to konečne spraviť. Poctivo ho testujem. Napriek menšej zásobe mejkapov som potrebovala nový, ktorý by mi sadol najmä odtieňom, dobre by kryl a vydržal mi. Na Astor Perfect Stay Foundation počujem samú chválu, preto voľba padla naň. Jeho vlastnosti ma nútia spraviť naň recenziu, rozhodne si to zaslúži, to vám hovorím vopred. Zábavný "guličkový" krémik si kúpil môj T. Je s obsahom zeleného čaju a kyseliny hyalurónovej. Párkrát som ho tajne použila a dosť ma oslovil. Kombinácia gélovej a krémovej zložky je na ráno naozaj vydarená, normálne mám pocit, akoby krém spravil pleť "šťasnejšiu". :D


U Rossmanna sa zdržíme ešte nákupom potrebností, akými sú šampón, deodorant a zubná pasta. Všetko z kategórie "príroda sa o nás stará".


Opäť som objednávala z rakúskeho Douglasu (mám aj rakúsku adresu, takže je to celkom pohodlné objednávanie). Zrazu som pocítila silnú potrebu mať nové štetce. Išlo mi predovšetkým o "tulipánový" štetec Zoeva. Noo, ale ako to už u mňa býva, videla som ho v spoločnosti ďalších krásavcov a prenádhernej kapsičky... Skrátim to, musela som ich mať všetky. Každý deň žasnem nad ich dokonalosťou. A keď sme už pri tej dokonalosti, paletka Mixed Metals je synonymom tohto slova. Myslím, že toto bol nákup nielen mesiaca, ale aj štvrťroka (verím, že čoskoro objavím ďalšie dokonalosti kozmetického sveta).


Bláznivé nakupovanie v drahom butiku som spomínala na facebooku, tak tu je malá ochutnávka - najdokonalejšie tepláky všetkých čias. Nič krajšie som ešte nevidela. Tohtoročnú jar, leto i jeseň ma uvidíte len v nich.


A ešte v týcho hriešne drahých teniskách! No čo som mala robiť, keď sú tak chutné... Ako inak, priniesol mi ich T., keď som si v kabínke skúšala tie zlato-béžové tepláčky.


Veľkú radosť som mala aj z malého darčeka od T. - nemeckých časopisov. V Cosmopolitane bol totiž ako darček blendovací štetec Zoeva!!!



Super nákupný mesiac. Som zvedavá, čo prinesie február :)
Vy mi dajte vedieť, či vás niečo z mojich nákupov zaujalo a čo pekné ste si dopriali vy.

Pekný deň!

20 komentárov:

  1. no iez som sa tento mesiac rozsupla - meteoritky som sice dostala pod stromcek, ale balmsai som si uz kupila sama, a este Naked basic 2 a nejaku tu korejsku kozmetiku (masky, korektor, spiralu, ceruzky...) uf - nehovorte to mojmu muzovi, minula som fakt VELA, ale ked niekomu sa musim pochvalit a povytesovat sa, ze? Inak kde si kupovala balmsai? ja som nasla slovensky thebalm a celkom dobre ceny.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neboj, nikomu nič neprezradíme, bude to len naše blogové tajomstvo ;) A myslím si, že je skvelé (a správne), pochváliť sa krásnymi vecičkami, veď to svedčí len o tom, že z nich máme takú veľkú radosť.
      Balmsai majú aj na parfums, len o pár centov drahšie ako na thebalm.

      Odstrániť
  2. Nooo to je teda nakup :) ale raz za cas by si kazda mala dopriat taky mega haul :) aspon som mala pri ranajkach co citat :) gulickovy krem ma velmi zaujal, nic take som doteraz nevidela...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono sa dosť ťažko odoláva takým krásnym vecičkám, ktoré pre nás kozmetické značky každú chvíľu pripravujú :) A ja si už robím plány na ďalšie nákupy...
      Ten krémik je taká srandička, ale priateľ si ho pochvaľuje.

      Odstrániť
  3. hm, tak mna ani neviem preco nenapadne pozriet na parfums - nejak tam nenakupujem, to uz skor hladam zahranicne eshopy. Vdaka za pochopenie co sa nakupovania tyka, aj ked ja som si vlastne este spomenula, pribudla aj coko paletka too faced - ops, vazne to prehanam :-(...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, super, si môj človek :) Verím, že s čoko paletkou budeš rovnako spokojná ako ja...
      A, mali by sme sa podporovať, mňa touto kozmetickou "spoveďou" teda rozhodne podporuješ, aby som si aj tento mesiac nejaké potešeníčka dopriala ;) Snáď to bude fungovať aj na druhú stranu.

      Odstrániť
  4. Joooj, krásne nákupy :-) Make up Astor sa chystám vyskúšať, teším sa na recenziu, štetce sú na mojom wishliste ;-) Na jar si musím zaobstarať nejaké podobné teplaciky a tenisky, trošku zmeniť štýl, pretože tie high heels, jeansy a blúzky si už žiadajú obmenu ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mejkap Astor môžem určite odporučiť. U mňa sa stal momentálne jednotkou - dokonale mi sadol odtieň, má super krytie, výdrž...
      Inak, ja som dosť zmenila svoj štýl. Niekedy som si nevedela predstaviť chodiť bez opätkov, teraz čoraz viac pokukujem po pohodlnej, ale zaujímavej obuvi.

      Odstrániť
  5. aj ja som sa rozšupla... účet zaplakal. zazíval :D
    ale balmsaika je moja, guerlain meteoritky som tiež chcela, ale nakoniec som to oželela- ale chcela som medium odtieň. nooo a ešte čakám na marykay štartovací balík a to ešte len bude

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jááj, ako to ja rada počujem/čítam, že nakupujeme všetky a vlastne iné kočky nakujujú aj viac :)
      Ako si spokojná s Balmaikou?
      Ja trocha ľutujem, že som si neobjednala meteoritky medium, tie by som využila viac, ale zasa mám krásnu šťavnatú lícenku...

      Odstrániť
    2. s balmsaikou som mega spokojná :) využívam ju takmer denne, aj na večerné výraznejšie líčenie, som uchvátená, ako ešte snáď zo žiadneho kozmetického kúsku

      Odstrániť
    3. U mňa teda neprekonala čokoládku od Too Faced, ale aj tak som rada, že som si ju kúpila. Je skvelo vyskladaná.

      Odstrániť
  6. super nákupy, ja som práveže minulý mesiac toho veľa nenazbierala :), ale uvidíme, čo prinesie tento...
    Paletky sú krásne, teším sa keď nám ich ukážeš v nejakom makeup článku. Makeup Catrice mám aj ja, len bude musieť počkať do leta, lebo teraz som dosť bledá na odtieň, ktorý mám. Tenisky s tepláčikmi sú tiež veľmi pekné, niečo podobné hľadám aj ja, v takom pohodlnom štýle sa cítim najlepšie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som zvedavá, čo prinesie február, zatiaľ to vyzerá slabo :D
      Môj makeup Catrice je troška svetlejší, tak som ho chcela vynosiť teraz v zime, lenže stále som akási "opálená" či čo, takže ho musím miešať. Na druhej strane Astor mi sadol dokonale.

      Odstrániť
  7. Božínku! Tuším som videla padať meteorit(ky)...! ;-)) Páči sa mi všetko, Zoeva, Weleda, theBalm...KIKO!♥ No skrátka, január sa naozaj pochlapil:-). Jaj, a keby ujovi Februárovi prezradil tú Aknelkinu rakúsku addressku, vedel by čímsi maličkým-milučkým prispieť do zbierky...;-) xi-xi ;-)
    Tak teda - nech je každý mesiac takýto krásny! ***

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Meteoritky mi napadali do náručia, ale ja som neskromná a chcela by som ich ešte viac a viac a viac :)
      Ujo Február už chystá mailík aj s adreskou, lebo vie, že Dandelijonka sa iste trápi, že nemôže Aknelku prekvapiť. Ach, ty ty ty!!! :D :D :D
      Papa.

      Odstrániť
  8. Ten krém od RdL je fakt roztomilý :) hezké věcičky jsi pořídila. U mě v lednu nejvíce nákupů bylo v knihkupectvích překvapivě. Ale z kosmetiky vedly tělové peelingy - Caudalie, Missha, Natura Siberica , pak něco od od kosmetiky z mrtvého moře, celkově jsem ale nějak neztrácela. Až na to peelingové období :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jee, tiež som bola v kníhkupectve, ale kúpila som len jednu učebnicu :) Nie, žeby som si nevedela vybrať nič iné, no to by som už toho zasa navyberala... :D

      Odstrániť