sobota 7. februára 2015

Favourites - January '15

Ahoj, kočky!

Dosť sa ponáhľam, ale nechcem vás ukrátiť o článok, pretože na dnes som plánovala prehľad kozmetických miláčkov, ktoré som v januári najviac používala alebo ma inak oslovili.


Začnem hneď prekrásnou paletkou Balmsai od theBalm. Bola už pár mesiacov na mojom zozname prianí, až som sa k nej začiatkom januára konečne dostala. Hneď som ju začala používať, líčila som sa ňou skoro každý deň. Určite vám čoskoro prinesiem recenziu a mám pripravené aj jedno líčenie. Som rada, že paletku mám, stále sa z nej vytešujem.


Z útrob svojich kozmetických zásob som vyhrabala jednu staršiu dámu - krásku od Estée Lauder, ktorá v sebe ukrýva tri zlatené očné tiene a lícenku v krásnom neutrálnom odtieni čajovej ruže. Potrebovala som na nejaký čas zmeniť práve lícenku, ale využila som aj tieniky, a to hneď niekoľkokrát. Farebne som takémuto líčeniu prispôsobila aj pery, ktoré som nosila buď šťavnato ružové s leskom Astor alebo tajomne záhadné s rúžom Manhattan.


Začal ma štvať korektor, ktorý veľmi viditeľne zaliezal do vrásočiek pod očami, a tak som ho vymenila. Výmena to bola skvelá, pretože drobec od p2 má skvelý odtieň (v kelímku vyzerá dosť oranžovo, na pleti je ale perfektný) a výborne drží tam, kde chcem. Lícenku NYX som spomínala minule, používam ju ako kontúrovací púder a som z nej nadšená. Nadšená som aj z kajalky Catrice, ktorá ma ako očná linka sklamala, no dala som jej šancu pri úprave obočia. Je najlepšia a strachujem sa, čo budem robiť, keď ju miniem.


Januárové lakovanie bolo trocha nudné. Ak sa na to pozriem z inej strany, bolo krásne zimné, zasnežené, s modrými odleskami. Vlastne bolo krásne. Starček od s-he + Essence.


Pleť, vlasy a telo. Tam sa nejaké zvláštne objavy nekonali, ale aj tak - na konopný olejček Saloos momentálne nedám dopustiť. Používam ho aj na tvár (večer), no pri častejšom používaní mám pocit, akoby sa mi chcel sem-tam vytvoriť pupenček, ale na telo je to vychytávka. Pokožka je po ňom vláčna ďalšie dva dni, a to aj po sprchovaní! Rozhodla som sa na nejaký čas vypustiť zo starostlivosti o vlasy vyživujúci olejček a nahradila som ho rozpoužívaným sprejom Pantene. Raz až dva razy denne si ním postriekam svoje vlnité vlasy, ktoré vďaka nemu naberú nový tvar a musím povedať, že si ho teraz dosť užívam, pretože je ľahký a tak akosi mi momentálne "sedí". Posledný produkt je sprchovací gél Original Source s bambuckým maslom a medíkom. Ten ma síce máličko sklamal vôňou (čakala som viac medovú) a nižšou penivosťou, ale aj tak na túto značku nezanevriem a určite si jej géliky ešte párkrát kúpim.


A čo vaši obľúbenci?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Z Tvých oblíbenců mám jen lak na nehty Essence. Ale ta paletka theBalm, ta je povedená, opravdu. Poslední dobou mně tahle značka víc a víc zajímá:-) No a lesk na rty Astor, vypadá krásně, mám slabost pro všechny odstíny růžové:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Po tej paletke som naozaj veľmi túžila, takže sa z nej momentálne vytešujem :)
      Lesk Astor som raz vyhrala (sama by som si ho zrejme nekúpila), no milo ma prekvapil, lebo je taký príjemný, trocha iný ako klasické lesky, pripadá mi akoby olejový a páči sa mi aj odtieň. Občas ho použijem cez nejaký rúž a pekne ho oživý.

      Odstrániť
    2. oprava: "oživí" (prepánajána!!!)

      Odstrániť
    3. oprava: "oživí" (prepánajána!!!)

      Odstrániť