piatok 6. decembra 2013

November favourites

Ahoj!

December sa nedá zahanbiť, prišiel s veľkou pompou a ukazuje najlepšie kúsky svojho umenia. Všade naokolo máme steh, za oknom poriadne fučí a nám je najlepšie doma v teplúčku. Aj mne je takto fajn, dnes som vonku nevystrčila ani prštek.
Vráťme sa však o pár dní dozadu, do novembra. Minule som vám ho opisovala ako príjemný celkom dlho trvajúci mesiac, v ktorom som si splnila niekoľko snov. Zabudla som ale napísať, že som stretla aj mnoho ľudí, ktorých som dlho nevidela a bolo to všetko veľmi príjemné. Dosť som sa nacestovala, ale to ja mám rada. No a v tomto článočku vám ukážem mojich pár novembrových obľúbencov, za ktorých by som dala aj ruku do ohňa (ale to radšej nesľubujem, lebo teraz iste horí ohník v mnohých krboch).


Úplne najväčšiu radosť mi spravili očné tiene Dior z ich tohtoročnej vianočnej limitky. Dá sa s nimi vykúzliť líčenie na všetky príležitosti, od prirodzeného po super slávnostné. Píšem to často, ale diorácke tiene sú moji miláčikovia; neexistuje zlé slovo, ktoré by som pre ne mala. Brutálne ma prekvapila objemová riasenka Look by bipa Wah Wah Woom. Kupovala som si ju kvôli veľkému hustému štetčeku, ktoré mám rada. Lenže ona s ním dokáže vyčariť nádherné husté riasy. Výsledok čoskoro uvidíte v líčení. No ale že je dobrá! O BB kréme Nude Magique od L'Oréal stále spievam chválospevy a chystám sa kúpiť si ďalšie balenie. Lak na nechty Misslyn Rockabilly ma zasa očaril svojom temnou farbou a hoci na nechtoch nevydrží dlho, rada si ho nanesiem znova a znova.


Balzamov na pery nikdy nie je dosť a s chladným počasím sa ich spotreba u mňa rapídne zvyšuje. Hoci mám veľa obľúbencov, najbližšie má k môjmu srdcu Labello Camomille & Calendula, čiže harmančekovo - nechtíkový. Prvýkrát som ho dostala asi pred 15 rokmi (téda!) od kamarátky, lenže ten mi vypadol z vrecka, keď som sa snažila preliezť zábradlie na štadióne. Viete, aká som bola smutná? Veď v tej dobe to bolo celkom drahé mazátko na pery. Keďže sa k nám konečne dostali lesky Caresse od L'Oréal (a sú za super cenu: v DM stoja cca 7,50 €; v zahraničí okolo 13 eur, rúže sú asi o 2 eurá drahšie!), musela som si aspoň jeden zaobstarať. Pozrite sa na tú krásnu zastretú fialovú. Taktiež ma uchvátila farba lesku Essence z limitky Metal Glam. Na perách nie je taká intenzívna ako vo flakóniku, dodá však super temný nádych iným farbám rúžov.


Napokon tu máme jedno prekvapenie. Kúpila som si voňavku z drogérie. No ale akú fajnú. Takú fajnú, že ma navnadila vyskúšať testery aj iných drogérkových voňaviek. A výsledok? Ani som netušila, koľko z nich by sa mi mohlo páčiť. Môj úlovok je Super Playboy a je fakt super. Po flakóniku voňavky sa plazí náhrdelník, ktorý som si priviezla z dovolenky. Vtedy mi naň dali zľavu, tak som ako zmyslov zbavená nakupovala, no doma som si uvedomila, koľko peňazí som zaň dala. Avšak páči sa mi natoľko, že kúpu neľutujem, musím priznať, že sa mi aj dosť hodí a veľa ľudí mi ho chváli, takže ho nosím skoro stále.


Toľko moji miláčikovia. Teraz si idem natrieť pery balzamom. Je to sila, ako nás studené počasie a teplý vykúrený vzduch vysušuje, nie?

Pekný začiatok víkendu, kočky!

5 komentárov:

  1. Ty stíny vypadají skvěle. Mám ráda nude barvy :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám také rada. Páči sa mi, že sa nimi dá super vytvarovať oko, dodať hĺbka a keď chcem niečo farebnejšie, pekne tú farbu zjemnia :)

      Odstrániť
  2. Tomu sa povedia predčasné vianoce :))
    Ja si nemôžem pomôcť, ale nemôžem spustiť oči z toho lesku od Loreal :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm, to asi aj sú predčasné Vianoce. Pravdupovediac, s vekom si viac vychutnávam tú atmosféru ako darčeky :) No ale peknému darčeku sa aj tak vždy poteším... ;)

      Odstrániť
    2. Ešte som zabudla pripísať, že ten lesk ma príjemne prekvapil. Má zaujímavú textúru - niečo medzi leskom a tintom, má super výdrž a z tohto odtieňa som nadšená!!!

      Odstrániť