nedeľa 17. novembra 2013

DIOR Golden Winter, alebo pozrime sa na paletku 644

Ahoj, kočky!

Robila som si zálusk na paletku 5 očných tieňov jesennej kolekcie Dior. Nákup som odkladala na čas, keď poletím na jesenný dovolenku. Lenže krátko pred odletom som objavila ich najnovšiu zimnú kolekciu, ktorá celkom zmenila moje plány. Musela som, nebolo východiska, siahnuť po inej paletke. Ach, a som z nej nadšená!

O paletke nebudem písať veľa. Tieto paletky sú moje srdcovky. Mám na nich rada všetko - dokonalé farby, vydarené kombinácie (no, minuloročné letné ma veľmi neohúrili, ale inak áno), fantastickú textúru... Výdrž je teda taká nepredvídateľná, lebo niekedy mi vydržia celý deň, inokedy sa po pár hodinách zlievajú. Ale toto ma od nich neodradí, pretože sú prekrásne, tak si ich rada na očiach v priebehu dňa skontrolujem a prípadne upravím. S obkukávaním sa počas dňa v akomkoľvek obraz odrážajúcom predmete mi nerobí problém.

644 Golden snow
Tieniky tejto paletky sú veľmi praktické - dajú sa využiť na denné, večerné i slávnostné líčenie. Možno si niekto povie, že sú nudné, ale to nie je pravda. Dajú sa s nimi stvárať kúsky! Doplniť ich môžete akcentmi rôznych farieb a nikdy nebudete vyzerať zmaľovaná. V modrej škatuľke sa okrem paletky ukrýva aj návod s tipmi na použitie v dvoj- a trojkombinácii. Zaujímavé. Tiene majú jemnú textúru, akurát ten zlatý a strieborný je o niečo "hrubší" - sú to totiž efektové tiene obsahujúce väčšie trblietky, pri ktorých treba byť opatrnejší pri nanášaní, aby sa neroztrúsili pod oči.
Ani neviem, čo k nim viac napísať, sú jednoducho nádherné. Nanesené na ruke pôsobia trocha svetlejšie, ale pri týchto tieňoch sa môžete pohrať s vrstvením a vytvoriť si krásne odstupňovanú intenzitu.








Na toto líčenie som použila obidva dolné tiene plus navrch stredný strieborný.

Takto vyzerá celá zimná Dior kolekcia dekoratívky. Nádherná :)
Ako sa vám páči táto limitka? Uvažujete, že si z nej niečo zaobstaráte? Mňa ešte láka lícenka a niektorý z rúžov...

Krásny deň!

8 komentárov:

  1. Tak táto paletka je neuveritelna!!! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nádherné farby, určite nie nudné. Asi začínam šetriť, aby som si podobnou paletkou mohla urobiť radosť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Už ju mám 3 týždne, ale stále sa z nej rovnako teším. Najradšej mám paletky z limitiek, lebo tie sú vždy také "špeci" ;)

      Odstrániť
    2. Táto paletka je dokonalá, sú v nej odtiene, ktoré používam najčastejšie :)

      Odstrániť
    3. Ja v poslednom čase líčenie riešim hnedým matným základom, do ktorého pridávam nejaké farebné akcenty, väčšinou niečo jemné. Ale v tejto paletke je úplne dokonalý ten tienik v ľavom dolnom rohu... SKVELÝ!

      Odstrániť