nedeľa 4. augusta 2013

Úžasné NOVINKY od ESSENCE. Toto treba vidieť!

Ahoj, kočky!

Kto má rád september? Ja! Nielen preto, že mám vtedy narodeniny. V septembri leto ešte nekončí, ale teploty nie sú extrémne, dá sa aj kúpať, aj si v sviežosti posedieť na terase. Môžeme ešte nosiť šaty bez ramienok, ale aj si cez ne prehodiť peknú šatku. Školákom sa znova otvorí škola!!! (Na ten deň som sa celý svoj školský život tešila viac ako na prázdniny.) Pracujúci nabehnú na normálny režim. A všetky beauty maniačky zamieria do drogérií k stojanom značky ESSENCE. Prečo? Pretože od septembra sa v nich objavia úžasné novinky, z ktorých sa priam trasiem zvedavosťou a radosťou.
Keďže noviniek je dosť veľa, rozhodla som sa vám ukázať aspoň tie, ktoré najviac oslovili mňa a ktoré si plánujem kúpiť. Poďme už na to, normálne som nedočkavá...

P E R Y


Dlhotrvácny rúž na pery. Doteraz som nemala žiadny rúž na pery od Essence. Tentokrát sa však asi nechám zlákať obalom a farbami. Vyzerajú skvelo a kvalitne. Budú v predaji v desiatich odtieňoch, majú zaručiť intenzívne dlhotrvajúce farby a príjemný pocit na perách bez vysušovania. S krémovým zložením.


Balzam na pery Glow tinted. Tónovaný balzam v 3 odtieňoch - červenej, korálovej a ružovej. Milé balenie, ktoré bude dúfam ukrývať skvelý hydratačný balzamík. Chcem ich všetky.


Balzam na pery s leskom. A máme tu zaujímavý update. Okrem krajších obalov si budeme môcť vybrať aj z nových "príchutí" - jablkový koláč, jahodový cheescake, berry koláčiky, mango zmrzlina, čerešňové brownie, mint dražé. Ktorý si vyberiete?

Do stálej ponuky prichádzajú aj dva nádherne šťavnaté odtiene leskov XXXL shine, rovnako dva nové odtiene leskov Stay with me. Ak vás oslovili mini sety leskov, tešte sa na dva nové sety - Paris a San Francisco.

O Č I


Očné tiene Metal glam. Trend tohtoročnej jesene na tvojich očiach. Som zvedavá na výsledok, pretože tiene sľubujú intenzívne a žiarivé farby s kovovým efektom v ôsmich odtieňoch. Tu sa však priznám, že som veľmi zvedavá na skutočné tiene, pretože z obrázkov na mňa nič výnimočné nepozerá.


Očné tiene Sorbet. Aj keď nie som veľká fanúšička krémových očných tieňov (mám len jeden a občas ho použijem ako podklad), tu ma zaujali tie sladučké farby. Budú dostupné v 6 odtieňoch, tak aspoň jeden si chcem zadovážiť. Sú predsa také milučké.


I love smokey jumbo ceruzka. Čierna ceruzka nesmie chýbať v žiadnej kozmetickej taštičke. Takáto jumbo veľkosť sa dá použiť nielen ako ceruzka, ale aj ako očný tieň. Praktické, tak prečo ju v obchode obísť bez povšimnutia?


Ceruzka na oči & očný tieň Stays no matter what. Vlastne sú to jumbo ceruzky na oči, ktoré sa dajú použiť aj ako očné tiene, tentokrát však v ôsmich skvelých odtieňoch. Farby ma teda dostali, patria k mojim obľúbeným. Majú vodeodolné zloženie a sú dlhotrvajúce. Možno ich ešte stihnem vyskúšať aj k vode.


Tekutá očná linka na oči Stays no matter what. Ďalšia tekutá linka, ktorých však nikdy nie je dosť. Som zvedavá na aplikátor, dúfam, že bude štetinkový. V popise je uvedené, že aplikátor je vylepšený pre presnejšie linky, tak uvidíme.

Ďalej sa ponuka obohatí o jeden odtieň mono očných tieňov, pribudne aj fuchsiová kajalová ceruzka, fialovo-šedá kajalka 2v1, 5 odtieňov očných liniek crystal, niekoľko druhov riaseniek, 3D očné linky (samolepky) a vylepšený štetček na gélové očné linky.

N E C H T Y

Lak na nechty Colour & go. Ohúri nás 15 nových odtieňov. Povedala som si, že tieto laky si viac kupovať nebudem, pretože fakt veľa nevydržia. Na druhej strane, nechty si lakujem skoro každý druhý deň, bola by škoda nechať ich bez povšimnutia. Okrem nových farieb pribudne aj nový efekt - efekt žiarivého piesku. A najviac ma berú tieto 3 farby:

159 the green & the grunge
163 hej, nude!
164 crazy fancy love

Nail art nadlak Glow ih the night. Konečne poriadny svietiaci lak - tento je fluorescentný, takže ho stačí "nabiť" svetlom a v noci bude žiariť.


Nail art efekty na nechty. Tu stačia tri slová - guličky, "kožušinka", glitre...


Nail art manikúra Paper print. Juchúúú! Toto musím vyskúšať. Na nechty nanesiem transfer solution, priložím papierik a mám super originálne nechty. Už nech to mám!


Kabelkový set pilníkov. Pilníčky v dvoch krásnych dizajnoch - love a joy.


Štetček na francúzsku manikúru. Hoci francúzsku manikúru som na nechtoch nemala už poriadne dávno, s touto vychytávkou by som sa na ňu znova dala. Čo myslíte, je to vychytávka?

Čo sa týka nechtov a nechtového dizajnu, Essence nás tentokrát zabezpečí všetkým možným aj nemožným. Mňa tým veľmi potešili a iste nebudem sama, kto bude pred stojanom stáť a hodiny vyberať.

T V Á R


Lícenka v tyčinke. Tú chcem najmä preto, že tyčinkovú lícenku ešte nemám. Snáď nesklame. Farby vyzerajú skvelo.

S U N  C L U B


Rozjasňovač All-in-one bronzing. Po skvelej skúsenosti s predchádzajúcim rozjasňujúcim bronzerom si túto novinku nenechám ujsť. Obidva odtiene vyzerajú úžasne.

Upútala vás niektorá z noviniek? Ak vám ešte nestačilo, pozrite sa na stránku Essence a prezrite si všetky prichádzajúce novinky. Ako som už spomínala, ja sa ich neviem dočkať. Kto číta môj blog, mohol si nedávno prečítať jeden môj znepokojujúci článok, kde som sa pýtala, či to ide so značkou Essence dole kopcom. Chcem veriť, že novinky ma presvedčia o opaku.

Chystáte sa zadovážiť si niečo z noviniek Essence? Potešíte ma, ak mi do komentov napíšete vašich favoritov.

Pekný deň! 

4 komentáre:

  1. Odpovede
    1. Na čo sa tešíš najviac? Ja asi na ten rozjasňujúci bronzer a všetky serepetičky na nechty...

      Odstrániť
  2. Mohli by ste mi pomoct neviem z akej stránky si mam objednat kozmetiku essence.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Essence je dostupná bežne v DM drogériách, ale ak takú nemáš poruke, zoženieš na mell.sk :)

      Odstrániť