štvrtok 22. augusta 2013

LE Eve In Bloom, Thrilling Me Softly, CATRICE

Ahoj!

Cítite to aj vy? To ochladenie. Konečne príležitosť prevetrať všetky moje bundičky. Je pravda, že leto som si neužila podľa predstáv, no ešte stále si môžem užiť teplé slnečné lúče neskorého leta. Našťastie, aj kozmetický priemysel sa stará o naše blaho, preto sa koncom leta môžeme tešiť na záplavu noviniek. Myslím najmä limitované edície, s ktorými sa roztrhlo vrece. Naposledy som vám ukázala, čím nás chce ohúriť Dior, dnes vám ukážem dve limitky od CATRICE. 

EVE IN BLOOM
Duo očné tiene


Jemné tiene s trblietavými čiastočkami i bez nich majú zaručiť príťažlivý denný mejkap. Farby prírody evokujú jesennú náladu. Neviem, aká bude kvalita tieňov, ale farebná škála ulahodí najmä začiatočníčkam alebo dievčatám, ktoré s tieňmi veľmi neexperimentujú. Na môj vkus sú dosť nudné, zrejme si ich ani nevšimnem. Ponúkané sú v troch dvojfarebných kreáciách. Odporúčaná cena: 3,79 €. 

Púdrová kajalka


Dva prekrásne odtiene, celkom nová textúra. Výrobca sľubuje nevídane jemné nanášanie ceruzky, ktoré si vraj obľúbia aj citlivé očné viečka. Pravdupovediac, neviem si predstaviť púdrovú ceruzku, preto ju rada vyskúšam. Odporúčaná cena: 1,99 €. 

Farebný krém na pery a líčka


V prípade krémových líceniek, resp. farieb na pery, som v šoku. Tri farby, jedna šialenejšia než druhá, každá nepoužiteľná. Alebo si niektorý z tých odtieňov viete predstaviť na svojich lícach. (Táto otázka sa netýka Marfušky z Mrázika.) Odporúčaná cena: 3,99 €. 

Sypký hydratačný rozjasňovač


Výrobok vyzerá zaujímavo, až na to, že slová "sypký" a "rozjasňovač" sa nedajú použiť na popis jedného produktu. Všetky vieme, čo sa stane, keď si chceme na štetec naniesť trocha sypkého púdru. Keby sa to stalo s rozjasňovačom, nepotrebujete si v izbe svietiť lampou. Odporúčaná cena: 5,49 €.

Nalepovacie fólie na nechty


Krásny romantický dizajn. Možno by konečne stáli za vyskúšanie. Odporúčaná cena: 2,29 €. 

Laky na nechty Ultimate Nail Lacquer


Láčiky v prekrásnych tlmených odtieňoch - telový, fialový, staroružový, červený a korálový. Neviem si vybrať, vyberám si všetky! Odporúčaná cena: 2,79 €. 

Limitka Eve in bloom vyzerá krásne romanticky. Akurát sa mi zdá, že výrobky sú trocha nevydarené, čo sa týka farieb očných tieňov a líceniek a rozjasňovača v sypkej forme. Na druhej strane ma dostali odtiene lakov, ktoré vlastne ani nie sú veľmi výnimočné, zato využiteľné. 

THRILLING ME SOFTLY
Čipkové očné tiene



Celkom milý doplnok extravagantného líčenia. Odporúčaná cena: 2,99 €. 

Trio očné tiene


Dve paletky zladených trio očných tieňov, ktoré neohúria, ani neurazia. A mne ani nepadnú do oka. Odporúčana cena: 3,79 €. 

Očná linka Cat Eyes

Ďalšia očná linka v pere. Kto potrebuje alebo chce vyskúšať novú praktickú linku, aspoň sa po nej poobzerá. Nič nové však netreba čakať. Odporúčaná cena: 3,49 €. 

Maskara Better Than False Lashes



Konečne maskara so zaujímavým aplikátorom presne pre mňa. Mám rada tieto klasické štetčeky, ktoré riasy krásne oddeľujú, farbu rozkladajú v primeranom množstve a riasy vyzerajú prirodzene, len niekoľkokrát lepšie. Odporúčaná cena: 4,49 €. 

Lak na pery Wet Shine Stain


Na tomto výrobku ma zaujalo balenie. Či bude aj samotný produkt stáť za vyskúšanie, ukáže až návšteva drogérky a nahliadnutie na jeho textúru. Farby na obrázkoch vyzerajú lákavo. Odporúčaná cena: 3,99 €. 

Lícenka v tyčinke


Pri pohľade na obrázok týchto líceniek dúfam, že farby sú len skreslené a že v skutočnosti nie sú také vyrazné s žiarivé. Hlavne pri tej červenej sa pýtam: "To myslíte vážne???" Odporúčaná cena: 4,49 €. 

Laky na nechty Ultimate Nail Lacquer


Nuda, nuda, nuda. Čo sa stalo s touto značkou? Naozaj sú dve súbežne vychádzajúce limitky jednej značky takmer identické? No a že práve v tejto limitke nie je žiadny zaujímavý čierny lak, to je skutočne chyba. Odporúčaná cena: 2,79 €. 

Upútala vás niektorá z týchto limitiek a plánujete si niečo kúpiť? Alebo ste na tom podobne ako ja, ktorej sa obidve limitky na prvý pohľad páčili, ale pri druhom som zistila, že ma môžu skoro obísť (okrem tých lakov z LE Eve in bloom)?

Pekný deň!

3 komentáre:

  1. Nech robím, čo robím, stále sa mi v tomto článku svojvoľne prehadzujú obrázky a zarovnanie :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tie druhé trio očné tiene vyzerajú fajn, inak ma nič nezaujalo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak sa mi zdá, že čím viac vymýšľajú, tým je to menej zaujímavé.

      Odstrániť