utorok 18. augusta 2015

NOTD: Gabriella Salvete č. 150

Ahoj, kočky!

Pozývam vás do môjho slniečkového sveta, v ktorom vám dnes ukážem lak na nechty v odtieni neskoroletného zapadajúceho slnka. Odtieň bol namiešaný u Gabrielly Salvete, kde podobné skvosty nájdeme v bohatom zastúpení. Je to ďalšia farbička, ktorú by som si ja osobne nekúpila, vytiahla som ju zo zbierky mojej sestry, ale keď tak na to pozerám, je to dosť zaujímavá záležitosť.

GABRIELLA SALVETE, ENAMEL WITH HARDENER č. 150


Stopäťdesiatka patrí ku Gabikiným želé lakom, ktorých neblahou vlastnosťou je polopriesvitný finiš, a teda presvitajúce špičky. Preto lak potrebuje tri vrstvy, aby tento efekt zmizol. Funguje to, tri vrstvy krásne kryjú, avšak stále zachovávajú želé podstatu laku. 


Odtieň je namiešaný z viacerých teplých slnečných farieb - žltej, oranžovej, medenej, ktoré sa laxne prelínajú jedna cez druhú. Je to také mini súkromné divadielko na nechtoch. 


Pri lakovaní je treba dávať si pozor na pruhovanie. Pri farbách so shimmerom je vždy dôležité mať pevnú ruku. Keď sa to podarí, výsledok iste poteší. Mňa síce len nakrátko, veď viete, že ja takéto laky dlho neviem nosiť, no o to je ich občasné nosenie zaujímavejšie.




Skúsila som ešte "experiment" s bielym a čiernym podkladom, pri ktorom som sa dosť zapozerala práve do tej svetlej verzie. Takto sa mi páči najviac.


Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Ja veľmi na oranžové laky a celkovo oranžovú farbu veľmi nie som, ale odtieň tohto laku sa mi, na moje vlastné prekvapenie, dosť páči! Hlavne na tvojich rukách podľa mňa vyzerá veľmi pekne, škoda len toho pruhovania.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď to, ja sa tiež čudujem,že sa mi tak páči. Oranžovú mám rada, ale v iných odtieňoch, teplotách a intenzitách.

      Odstrániť