piatok 17. júla 2015

Favourites - June '15

Ahoj, kočky!

Až v druhej polovici horúceho júla som schopná otvoriť blogger, poodpisovať na komentáre, zistiť, čo je nové a konečne pripraviť nejaký článok. Opäť sa toho veľa udialo, stále zažívam niečo nové a s mnohými zaujímavosťami sa s vami snáď aj podelím. Ale na dnes si vyhradzujem miesto len na jeden krátky príspevok - o tom, čo ma v júni najviac potešilo vo vlastnom kozmetickom svete.


Začala som používať vytúžený šampón "13 rostlin" z Havlíkovej prírodnej apotéky. Páči sa mi jeho zloženie, páči sa mi jeho obal, páči sa mi jeho vôňa. Nie je veľmi penivý, čo mne ani nevadí, rýchlo som si na jeho používanie zvykla. Dostal sa k favoritom, preto určite dostane priestor aj v samostatnej recenzii. Čakajte čoskoro.
Veselá sklená fľaštička olepená washi páskami ukrýva môj ňuňu produkt na pokožku hlavy - nimbové vlasové tonikum Dr. Hauschka. Je to už moje druhé balenie, ktoré som si preliala do fľaštičky od pleťového tonika, pretože mi vyhovuje aplikovať ho na hlavu rozprašovačom. Aj tonikum vám predstavím v recenzii, ktorá bude plná superlatívov.
Na vlastné počudovanie som si dosť obľúbila sprejový antiperspirant Dove. Vôňu Dove výrobkov som mala vždy rada, ale spreje vôbec nekupujem. Tento som kedysi vyhrala a v júni mi dobre poslúžil, keď som ho v horúcich dňoch s radosťou používala. K maľovaniu plota sa predsa len hodil viac ako drahý parfém.
Očnú linku z limitky Alverde som vám už ukazovala tu a presne takýmto spôsobom použitia si ma získala - ako parádny dlhotrvajúci očný tieň.
V júni som zo svojej lakovej zbierky niekoľkokrát vytiahla pre mňa viac jesenný ako letný lak od Rival de Loop, ale jeho zlatisté odlesky ma fascinujú v akomkoľvek slnečnom jase.
Po dlhoom čase som našla "odvahu" otvoriť balzam na pery Burt's Bees. Prečo som na to potrebovala odvahu? Lebo ja som bola niekoľko mesiacov presvedčená, že tento balzam je tónujúci. A on nie je! Ani si neviete predstaviť moje nadšenie a iskričky v očiach, keď som ho otvorila a tyčinka bola neutrálna. Bonus k tomu - je dokonalý. Voňavý. Úžasný. (A ja mám v zásobe ešte jeden. Jupí!)
Na spodku fotky sa k sebe túlia tri vrecúška niečoho, čoho som sa tak trocha bála a nechcelo sa mi to ani otvoriť (tuším rok). Lenže keď som to vyskúšala, úplne som sa do toho zbláznila. Prášok na prípravu vlákninového nápoja s príchuťou aloe vera. Na takéto "blbostičky" veľmi nie som, ale toto by som pila dňom-nocou.

(Práve som sa s chuťou napila pokazeného ryžového mlieka, takže ho utekám zapiť niečím neskazeným, potom si spravím pekný makeup a vyrazím do mesta. Na to, že je leto, pracujem prehnane veľa, preto sa vám budem hlásiť pomenej. Predsa len, miesto, kde momentálne žijem, ponúka veľa nepoznaných krás, tak to treba využiť.)

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Ahooj, kde kupuješ Havlíkovu Apoteku?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. super produkty,dakujem za tipy, pretože ani jeden nevlastním..:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A keď budeš vlastniť, tak dúfam, že budeš rovnako spokojná ;)

      Odstrániť
  3. A já už jsem se lekla, že jsi skončila..ale jsem ráda, že jsi opět aktivní:-) Deodorant od Dove jsem si nedávno pořídila, jsem na něj zvědavá a doufám, že i mně se osvědčí:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juj, príjemné vedieť, že by som tu niekomu chýbala ;) Niekedy je ťažké nájsť si na blog čas, hlavne keď veľa cestujem... Dúfam, že sa to znova ustáli a budem prispievať pravidelnejšie.
      Dove vôňu mám veľmi rada, ale nemôžem povedať, že by nejako extra chránil pred potom, pretože sa až tak nepotím :D

      Odstrániť